Saules paneļi uz mājas - zaļi un moderni. Uzstādiet saules paneļus, nekuriniet smirdīgo malku! Malka ir kaitīga, gāze smirdīga un krievu, elektrība nesamaksājama, saules paneļi – lēti un ekoloģiski.
Tas ievadam viss. Tālāk iztirzājums.
Vakar jaunai ģimenei ar trim bērniem nodega māja. Līdz zemei. Ar divām mašīnām, ko pat nepaspēja izvest no garāžas. Visi dzīvi, kaut arī apdeguši, bet no iedzīves nav palicis vispār nekas. Nulle.
Saules paneļu litija jonu akumulators. Kurš ir redzējis video kā deg un sprāgst Teslas, tas var iedomāties.
Māja jauna, šaubos, ka pilsētā tādas mājas būvē tāds Trix no izmestiem skapjiem un tā, kas pa rokai, pats ar savām rociņām. Es no sirds ceru, ka viņi dabūs labu apdrošināšanu un pietiesās visus zaudējumus, ieskaitot morālos, ar uzviju.
Ja visi dati ir sakrituši tā kā nevajag, un tā nav blakusmāja, tad cietušie ir mana bērna klasesbiedra ģimene. Šad tad manējais pie viņiem ciemojās, parasti pēc stundām, kad vecāku vēl nav mājās. Un šajā punktā man uz skausta saslienas spalvas. Ja mājās ir divi vienpadsmitgadnieki un viens vēl mazāks (jaunākais varētu būt bērnudārzā, es nezinu, vēlāk uzmanīgi parunāšu ar savējo), tad jācer, ka dieviņš nav apdalījis ar smadzenēm un reakciju, un ka viņiem pietiks saprāta aizdegšanos pamanīt, iziet no mājas, paņemt līdzi jaunāko un būtiskākās lietas (dokumentus).
Protams, protams, krāsns ir vēl bīstamāka un shit happens... Bet krāsni sīkie paši nekurina, arī manējie tikai tad, kad es esmu mājās, un man vienmēr strādā "dūmu radars" - uz katru sīkumu tiek ostīts, kur un kas smird. Pareizi kurinātai un uzturētai krāsnij nekas nevar aizdegties. Taču krāsns tiek uzskatīta par bīstamu, bet akumulatori – ne. Un tas ir tas, kas mani aizķēra šajā situācijā – ka saules paneļu sistēmu reklamē kā maksimāli drošu un izdevīgu. Vai kāds stāsta, ka tie akumulatori mēdz aizdegties?