Autors Tēma: Google maps brīnumi.  (Lasīts 705 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Google maps brīnumi.
« : 2023. gada 23. marts, 09:33:32 »

Rīta kafija mēģina iesūkties... Ielīdu iekš google maps vienu vietu aplūkot, pēc tam paglūnēju uz sīkajām salām okeāna vidū. (Nebiju domājusi, ka Lieldienu sala ir tik maziņa un tik tālu...) Apskatījos vēl vienu otru sīksalu (cik jauki - tālu no visādiem cilvēkiem...), atradu Francijas dienvidu un antarktiskās zemes, saliņa ar Rosa kalnu. Un tur taču kāds ir bijis, jo stāv google view aplītis. Paskatījos.  :rofl:  Un sapratu, ka nevaru nepadalīties.
https://www.google.lv/maps/place/Easter+Island/@-49.5839483,69.4896015,2576m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x9947f017a8d4ae2b:0xbbe5b3edc02a2db6!8m2!3d-27.112723!4d-109.3496865!16zL20vMGRfeno

Ja atradīšu vēl kaut ko interesantu, ielikšu, bet ne šodien...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

Atb: Google maps brīnumi.
« Atbilde #1 : 2023. gada 23. marts, 10:39:05 »
Bija otrāds variants, šķiet, arī no google maps -tu it kā brauc vai ej pa apkārtni, un pēc ainavas vai arhitektūras jānosaka atrašanās vieta. Interesanti, bet man diez ko neveicās :)
Tagad vairs nevaru to saiti atrast :(

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2023. gada 23. marts, 11:09:42 »
Bija otrāds variants, šķiet, arī no google maps -tu it kā brauc vai ej pa apkārtni, un pēc ainavas vai arhitektūras jānosaka atrašanās vieta. Interesanti, bet man diez ko neveicās :)
Tagad vairs nevaru to saiti atrast :(

geoguessr.com

Labs, iesaku.
Ainava ir tikai pirmais siets - aptuvenā vieta vai valsts. To pēc laika piešaujas diezgan precīzi noteikt. Otrs – braukšanas virziens (labais, kreisais). Nākamais - iet uz priekšu un meklēt uzrakstus (piemēram, sākas pilsēta. Vai uz reklāmas stenda e-adrese, vai firmas veikals, kam googlē meklē filiāles.). Reizēm iemet kādā muzejā vai ofisā, kur var staigāt tikai pa to ēku. Es atradu vietu pēc menedžera uzvārda pie krekla... :D Jo viņš (meklējot internetā) atradās kā ar specifisku hobiju un jau minēto biroju saistīts, tad atradu biroju un gatavs. Bet nebija ātri. :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2023. gada 23. marts, 11:29:40 »
Citāts: Trix
geoguessr.com
Paldies, Trix!

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2023. gada 23. marts, 19:23:20 »
tas ir par maksu? man saka, ka par brīvu katras 5 min no 15 minūtēm

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2023. gada 23. marts, 19:27:44 »
tas ir par maksu? man saka, ka par brīvu katras 5 min no 15 minūtēm

Sen neesmu bijusi. Kādreiz bija viena spēle dienā, bet ja reģistrējās, tad daudz. Maksu neatceros, bet kas zina, varbūt kaut kas mainījies.