Autors Tēma: Humors iz dzīves  (Lasīts 397 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Humors iz dzīves
« : 2023. gada 23. maijs, 11:30:10 »
Tikko paziņa izstāstīja,- Zvanu vīram un nododu instrukciju, kas viņam jādara lai savāktu dēlu vakara braucienam pie vecmāmiņas. Beigās pārprasu vai viss ir skaidrs. Un man nepazīstama balss skumji atbild,- Skaidrs, bet man nav dēla...

Atslēdzies Pifs

Atb: Humors iz dzīves
« Atbilde #1 : 2023. gada 23. maijs, 14:00:15 »
Kàds tur humors. Patiesìbà skumji. Ĝimeniskàs, mìļàs, vismaz tàdàm bùtu jábùt, attiecìbas kļuvušas vien par sausu instrukciju nodošanu. Nedzirdot, neieklausoties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2023. gada 23. maijs, 15:06:15 »
Kàds tur humors. Patiesìbà skumji. Ĝimeniskàs, mìļàs, vismaz tàdàm bùtu jábùt, attiecìbas kļuvušas vien par sausu instrukciju nodošanu. Nedzirdot, neieklausoties.

No kurienes šāds secinājums?!  :alt:
Sakaru kļūda, svešs cilvēks uzreiz nepārtrauca, tas arī viss.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #3 : 2023. gada 23. maijs, 15:14:18 »
Nuuuu...es gan vienmèr sarunu iesàku ar ćau, sveiks utt, vai neptraucèju? Vari tagad runàt? Kaut kà tamlìdzìgi...tad jau var saprast, ka esmu ne tur uztràpijusi.
Mani secinàjumi radušies no tà, ka es kà brìva sieviete dażkàrt esmu tikusies arì ar precètiem. Vińi visi mìl savas ĝimenes, visu ir sarùpèjuši, sagàdàjuši un gadu laikà kļuvuši par instrukciju izpildìtàjiem: aizved, atved, nopèrc  un jà, vèl pàrjautà- vai saprati?!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2023. gada 23. maijs, 15:33:18 »
Pat vislielākajā steigā tomēr apmainās ar dažām ievadfrāzēm :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2023. gada 23. maijs, 15:40:40 »
Gadījums pasniegts jau vismaz divkārtējā atstāstījumā, tas ir, saīsinot līdz pāris teikumiem un izlaižot visas detaļas. Un no tā izdarīt tik tālejošus secinājumus... Man šķiet vismaz pārsteidzīgi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2023. gada 23. maijs, 16:36:12 »
...es nesapratu, kā mūsdienās zvanot vīram, kura numurs ir telefona atmiņā, piezvanīt citam vīrietim...viņa tak nespieda ciparus klaviatūrā, bet nospieda taustiņu "manējais"...nu, vēl, protams, ir variants, ka vīra telefonu pacēla kolēģis...bet tas nav pieklājīgi....ja kolēģim zvana, tad es neceltu klausuli, ja tur uz displeja parādītos vārds "sieva" ......nu, un vēl variants, ka vīrs savu mobilo pārslēdzis uz biroja stacionāro un paceļ kolēģis...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2023. gada 23. maijs, 16:51:48 »
nu es par viņu nebrīnos ;o) Tā ir tā pati draudzene par kuru jau reiz stāstīju. Varbūt, kāds vēl atceras. Ģimene brauca uz dārzu, viņa paķēra pēdējās paunas, vecis aizgāja uz mašīnu... šī ielec autiņā un dod prikazu,- Viss, laižam. Šoferis (kaimiņš, no blakus telpas) atbild.- Labi, uz kurieni? ;o)))
Šoreiz, vienkārši gribēja lai tā pekelēšanās neievelkas un var uzreiz pēc darba braukt pie omes. Un ko gan tas vīrs zina, kas puikam jāņem līdz...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2023. gada 23. maijs, 19:23:38 »
...es nesapratu, kā mūsdienās zvanot vīram, kura numurs ir telefona atmiņā, piezvanīt citam vīrietim...viņa tak nespieda ciparus klaviatūrā, bet nospieda taustiņu "manējais"...nu, vēl, protams, ir variants, ka vīra telefonu pacēla kolēģis...bet tas nav pieklājīgi....ja kolēģim zvana, tad es neceltu klausuli, ja tur uz displeja parādītos vārds "sieva" ......nu, un vēl variants, ka vīrs savu mobilo pārslēdzis uz biroja stacionāro un paceļ kolēģis...

Var var. Slidini pāri kontaktus un uzspied ne uz tā. Ir gadījies.  :rofl: 
Ko mēs zinām, varbūt 5 minūtes iepriekš jau bija saruna ar visām ievadfrāzēm un reveransiem. Ja ntās reizes dienā sazvanās, nu nesāk katru sarunu ar small talk par labsajūtu un laika apstākļiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2023. gada 24. maijs, 07:58:48 »
"Klau, pirmīt aizmirsu tev pateikt - vectēvs pieteicās ņemt Jānīti līdzi uz makšķerēšanu,  tad, lai vakarā mazāk kavējamies, sameklē, lūdzu, viņam līdzņemšanai viņa gumijas zābaciņus, lietusjaku, to zilo ar kapuci, un cepurīti, to adīto, ar atlokāmo maliņu, kas ausis nosedz... Saprati, ja, kuru domāju?"

Piemēram tā. Un kas tur tik briesmīgs?

Nē, es neapgalvoju. Iespējams arī, ka šī sieviete tā tik vien komunicē, ka vīru komandēdama, viņa atbildes un iebildes neklausoties un vērā neņemot. Es tikai par to, ka no tik skopiem sākotnējiem datiem nevar izdarīt tādus kategoriskus secinājumus. Jo varianti var būt visādi.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 24. maijs, 08:21:42 no kvadra »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2023. gada 25. maijs, 13:21:03 »
Zin kas tracina - storijs, kas pastāstīts vieglam humoram, tiek smalki izķidāts kā slikts scenārijas komiskai filmelei.

Droši vien arī Mr.Bīna piedzīvojumi tiek iztirzāti tikpat nopietni....
Visus sakost!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #11 : 2023. gada 26. maijs, 08:01:40 »
Katrā jokā ir daļa patiesības.

« Atbilde #12 : 2023. gada 26. maijs, 11:22:43 »
Es jums labāk īstu humoru iz dzīves pastāstīšu, un nedo' Dies, ka jūs arī tur atradīsiet, kur piesieties :D
Zvana ne gluži draudzene, bet tuva paziņa: klau, man te jauns klients uzzīmējies, ārzemnieks, uzmetīsi aci angliskajam līgumam?
Es: Cik viņš tev garš?
Viņa: Tak teicu, ka jauns klients, neesmu viņu satikusi.
Es: /sāku zviegt/ Es tev par līgumu prasu. Un tas, ka tu neiepauzēji, lai padomātu, kāda vella pēc mani interesē tava klienta garums, skaidri liecina, ka esi pārstrādājusies. 
Beigās abas izzviedzāmies no sirds.
Jā, vainīga, ka neformālā sarunā lietoju "viņš", nevis "tas", runājot par līgumu :D

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!