Autors Tēma: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni  (Lasīts 214892 reizes)

0 lietotājiem un 4 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni
« Atbilde #1755 : 2023. gada 18. augusts, 11:33:55 »
Delfi

Krītot no elektroskrejriteņa, traumas guvuši vismaz 58 bērni (c).

Baisi ietilpīgs tāds skrejritenis! Nez, Ginesa rekordu grāmata arī to konstatēs?

''Valsts policijas ieskatā grozījumi, kas paredzētu nepilngadīgo skrejriteņu    šoferu prasību   pēc obligātu ķiveru     lietošanu ir atbalstāmi.''(c)

Kur te bija mersedesu mazulīša dzimšana nobildēta (mersedesa bagāžniekā liels rotaļu mersis), tagad, redz, arī nepilngadīgi skrejriteņi parādījušies.

Šoferu prasība ir pavisam apsveicama, būs kļuvuši diži apzinīgi (šoferi).

Mulsina obligātās ķiveres - parasti ir ķiveres no bleķa, plastmasas, zaļas, brūnas, polsterētas utml. figņa. Delfiem jauns paveids uzsintezējies - obligātās.

Mana latviešu valodas skolotāja Upelnieku Milda šitādus delfinārija skribentus atstātu uz otru gadu! Tā nav joka lieta - trīs kapitālas stila kļūdas vienā teikumā!
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 18. augusts, 11:46:06 no Camma »
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1756 : 2023. gada 18. augusts, 11:47:59 »
Un vispār, kas tā par konstrukciju -''kas paredzētu prasību pēc lietošanu''? Mņja...
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1757 : 2023. gada 18. augusts, 12:21:15 »
Obligātu ķiveres tak krutās! Nu tāpat kā salmu un koka, tikai krutākas! Es gan vēl Vikipēdijā nepaskatījos, kas ir "obligāti". Laikam kaut kas līdzīgs renegātiem.

Un skrejriteņi defoltā nemēdz būt pilngadīgi, tur Tev taisnība, ka murgi sarakstīti. Pilngadīgs ir mans vecais 2000. gada Seats, skrejriteņiem ne vairāk kā daži gadi var būt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1758 : 2023. gada 18. augusts, 12:59:42 »
Un kas tur ar tiem šoferiem? Domāti nepilngadīgo skrejriteņu šoferi vai šoferu prasības nepilngadīgiem skrejriteņiem?  :?:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1759 : 2023. gada 22. augusts, 08:59:03 »
 :banhead: :banhead: :banhead:
(ja kāds nezina angliski, embassy ir vēstnecība)

Atslēdzies reno

« Atbilde #1760 : 2023. gada 22. augusts, 09:21:08 »
Agdies

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1761 : 2023. gada 22. augusts, 22:29:44 »
Akdies  :fp:  Par googles tulkotājs pazīst šo vārdu, labāk to būtu izmantojuši  :mrgr:

« Atbilde #1762 : 2023. gada 23. augusts, 13:39:44 »
Šis noteikti ir pelnījis vietu šeit, bet, kad es to ieraudzīju, man galīgi nebija laika pieseivot vēsturei. Tas jau bija pirms kāda laika, tāpēc neatceros ne konkrēto ziņu portālu, ne to, vai runa gāja par Rīgas domes vai valdības sarunām, bet tikai citēts runasvīrs, kurš esot paziņojis, ka "mēs šīs sarunas INJICĒJĀM"   :rat:
Protams, vienmēr pastāv iespēja, ka pats runasvīrs īsti nemāk lietot svešvārdus, bet, zinot mūsdienu žurnālistus un tādus preceNdentus kā "nozagta brošūra ar dimantiem un citas rotaslietas", "šis notikums rezumē sabiedrībā" u.c., es tomēr lieku uz tupiem reportieriem.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1763 : 2023. gada 26. augusts, 09:02:49 »
Kretīnīgie tekstdari uztapojuši kārtējo jaunvārdu - ''Inga Āboliņa: Latvijā nepārdomāti sabremzē atjaunīgās enerģijas projektu īstenošanu.''
Visus sakost!

« Atbilde #1764 : 2023. gada 26. augusts, 11:38:39 »
Kretīnīgie tekstdari uztapojuši kārtējo jaunvārdu - ''Inga Āboliņa: Latvijā nepārdomāti sabremzē atjaunīgās enerģijas projektu īstenošanu.''

Šitas jau sen ir apritē, ES terminoloģija - kājas vairumam jauno smalkvārdu aug no Eurospeak birokrātijas dzīlēm   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1765 : 2023. gada 02. septembris, 19:08:32 »
https://www.delfi.lv/news/arzemes/cehija-snaiperim-piespriez-21-gadu-cietuma-par-cetru-ukrainas-karaviru-nogalinasanu.d?id=55906634
Polāka advokāts Karels Anderle pārsūdzēja spriedumu, apgalvojot, ka klients varbūt jau ir miris, jo vairs nav aktīvs sociālajā tīklā "Facebook".
Soreiz nav akmens žurnālistu lauciņā, bet... Vienkārši man škita dīvaina loģika.
Nav aktīvs feisbukā - ir kāds kritērijs un pazīme, ka miris? ( Tad es esmu bezcerīgi beigta un nez vai vispār dzimusi  :mrgr: ) Tas ir tiesā mināms kritērijs soda pārsūdzēšanai? Nomiršana skaitās vainu mīkstinošs apstāklis? Un, ja nu apsūdzētias ir tiešām miris, vai viņam nav pilnīgi po*, cik gadi piespriesti, kāda jēga tādā gadījumā pārsūdzībai?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1766 : 2023. gada 04. oktobris, 14:38:27 »
"Viņa bēgšanā bija iesaistīti plaši policijas resursi" (LTV ziņu dienests)
Kā mums šo saprast? :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1767 : 2023. gada 04. oktobris, 15:08:10 »
"Viņa bēgšanā bija iesaistīti plaši policijas resursi" (LTV ziņu dienests)
Kā mums šo saprast? :mrgr:

nu - bez "insaideru" palīdzības - neizbēgsiet...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1768 : 2023. gada 04. oktobris, 16:03:43 »
Jā, un ja nevajā, tad nafig bēgt?
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1769 : 2023. gada 06. oktobris, 15:49:48 »
Stāvdrāzis uz ietves notriecis influenceri un jauno uzņēmēju Kalendy (c) Delfi

Ieklīdu garāmejot. Divas domas uzradās momentā
1. kāds kādu izdrāzis stāvus uz ietves;
2. ja šitā ir ''influencere'', tad labāk gribu būt mirusi, nevis piedzīvot sabiedrību, kuru kāds šitāds influencē.

Turpat kāds vājprātis būtni nodēvējis par izskatīgu. Vāks.
Visus sakost!