Autors Tēma: Sveiki, te SNor. ;)  (Lasīts 8041 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Atb: Sveiki, te SNor. ;)
« Atbilde #45 : 2021. gada 22. oktobris, 20:29:48 »
aa davaij pamēģināšu ,pēcāk protams atraušos ,bet nu lab-
Visvieglāk noraksturot Bobu, bobis ?? - sākas :fp: redz ,es nemaz nezinu kā pareizi uzrakstīt :D  Tātad Bobis ir kā ex mīļākais ar kuru jāstrādā vienā darbavietā. Besī, bet nav kur sprukt.. laiku pa laikam viens otram sajucam papīru mapes. Īstenībā, labāk redzam viens otru ejam ,nekā nākam.

daddy- onkulis pa tantes līniju(pofig kuras tantes).. kā uzrodas, Tā neaizmirst parādīt,ka viņš nu gan visu dzīvē dara pareizi un stāsta ka viņš vislabāk zin kā nopelnīt pirmo miljonu, mazliet tāds ka tēvocis Sems no senām bildītēm ar izstieptu rādītājpirkstu.

Narčiks - jaukā latgales māsīca .. vienmēr pļapīga un gatava uz kafijošanu. Bet kopēju pļāputēmu mums nav daudz ,tādēļ sakrienamies pa retam.

Aste- bijušais skolotājs. kurš laipns un korekts, tomēr tā īsti neko netika iemācījis :)

Luīze- krustmāte, pie kuras jāiet ar smalku kniksi un pie durvīm jāpārvelk apavi. Pēc katras vizītes noslaukāmi sviedri no piepūles un stīvuma. uhhh..

reno- tante ārzemēs,kura nekad nav satikta. Tomēr dažreiz uzraksta pa vēstulei,kas liecina,cik dažādās pasaulēs mēs dzīvojam. mūs abas baida tā otrā, nezināmā pasaule, tadēļ diezvai kādreiz satiksimies.

Spārka  -boss, kurš strādā pēc kkādām senām vadlīnijām ,mainīt neko negrib.jo nafig.. līdz pensijai  izvilks. Un man arī pofig, kamēr potēties neliek tikmēr palikšu kur esmu.

Broņa- dīvaina kundzīte no lejas stāva,ar kvekšķošu punduršpicu padusē. Vakaros pa tumsu abi staigā un aprej garamgājējus.

Minne - māsa blakuspilsētā, dažreiz satiekamies un parunājamies. Māsa ,kā jau māsa, lai gan ir bijušas domas,ka viena no mums ir slimnīcā iemainīta.

tplviņš- ģimenes spārdāmā avs. Kad kādu no tantēm piekrāpj vīrs, tad steidzami meklēts tiek tplviņš ,lai uz vinu noveltu visu dusmu jūru par vīriešiem cūkām.

Kkaur dzimtā klīst nostāsti par brālēnu Kundalīnu, bet cik no čukstiem var saprast viņš ticis iespundēts trako namā. Lai vai kā ,neviens viņu nav redzējis .

Piekusu... pagaidām pietiks

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #46 : 2021. gada 22. oktobris, 20:41:30 »
Ai, tas bija rēcīgi :D

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #47 : 2021. gada 22. oktobris, 20:55:46 »
Mellen, izcili!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #48 : 2021. gada 22. oktobris, 21:09:08 »
Šitais bija pat ļoti labs! :)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #49 : 2021. gada 22. oktobris, 21:16:57 »
Vēl Onkuli Zigi aizmirsāt. Izraidīts no radu saimes, izrakstīts no mājas grāmatas uz visiem laikiem dīvainu iemeslu dēļ. Tagad īrē istabiņu pie dīvainās kundzītes. Runā, ka tur arī slēpjas no trako nama izbēgušais brālēns Kundalīnis.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #50 : 2021. gada 22. oktobris, 21:44:00 »
Vēl daži citi brālēni.
Jaunākais brālēns Aģents. Neviens nezina, par ko un kur viņš strādā, bet smalkais ancuks, portfelis un svarīgā sejas izteiksme liecina par ļoti atbildīgu un augstu amatu. Dažreiz mēdz papļāpāt ar dīvaino kundzīti pie kafijas tases, reizēm tas beidzas ar asām vārdu pārmaiņām un abpusējām dzēlībām.
Valentīnis - ģimenes lepnums, izsities cilvēkos, doktora grāds, veiksmīga laulība, radus vairs nepazīst.
Krimsons - gatavojas pārcelties uz laukiem, būvēt pazemes bunkuru un izdzīvot pēc pasaules gala, bet radu atmiņā palicis ar savu nekastrēto runci.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #51 : 2021. gada 22. oktobris, 21:50:37 »
Gaidīju daudz skarbāku vērtējumu. Patīkams pārsteigums.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2021. gada 23. oktobris, 01:27:10 »
mellen, Tev padodas!  :smej: :yes:

Atslēdzies SNor

« Atbilde #53 : 2021. gada 14. decembris, 15:00:38 »
te ar klasiski būtu jāpiebilst, ka man ar šo -
Norvēģu filologs un tulkotājs Snorre Karkonens-Svensons: Latviju un Igauniju saucu par piparkūku zemi -
nav nekāda sakara, tā ir sakritība ;)

https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/cilvekstasti/norvegu-filologs-un-tulkotajs-snorre-karkonens-svensons-latviju-un-igauniju-saucu-par-piparkuku-zemi.a433431/
Citāts
Norvēģa Snorres latviešu valoda ir teju perfekta. Viņš Latvijas Universitātē studējis baltu filoloģiju un ilgus gadus pasniedzis norvēģu valodu Latvijas Kultūras akadēmijā.
Mana latviešu valoda nak no senīlas novadu letiņu vervelešanas ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies SNor

« Atbilde #54 : 2021. gada 28. decembris, 17:53:32 »
dzejolītis

HM Arm@nd Foresthill@World_berg
Lai bij prieki, kam bij prieki,
Kaķīšam -  tam bij prieki;
Sniegi sniga, putināja
Kaķīšam - pofig.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies SNor

« Atbilde #55 : 2022. gada 25. decembris, 09:47:00 »
Labrīt,
Tā kā mani ir iespieduši ballītes kaktā, un, cik es saprotu, bučot un laist vaļā neviens negrasās, tad es nu  pieķeros interesantākām padarīšanām - sāku šķirstīt visādas tekstu glabātuves, un tur atradu no Raiņa vārdus:
Visas senās bāru dziesmas:
Par kungiem, par vergiem,

Par kalpiem, vagariem,
Par klaušiem, par darbiem, Par vēliem vakariem;
Par šaustiem locekļiem,Par sviedriem, asarām,
Par vaidiem, nopūtām,
Par kariem, par sodiem,
Par lietām asinīm, - - -
Visas dziesmas izdziedātas,
Vēl nau bēdas remdinātas.

un klasiski, iemesls kāpēc pievērsu uzmanību bija 'bāru dziesmas', kas paredz žūpošanu, bet gan jau nelaimīgais Rainis bija domājis bāreņus nevis modernā bāra.

Atslēdzies SNor

« Atbilde #56 : 2022. gada 31. decembris, 22:23:23 »
Rekā indieši uz kādu snor sadusmojušies izlaiduši karikatūras:
Izņemot ārējo līdzību nekā cita kopēja mums nav ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 31. decembris, 22:31:49 no SNor »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #57 : 2023. gada 22. janvāris, 17:30:27 »
SNor, es uz laiku nomainīšu Tavu paroli. Pēc tam atgriezīsies vecā ( es nezinu kāda , jo kriptēta :D )

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #58 : 2023. gada 22. janvāris, 18:18:36 »
šodienai beidzu, pamēģini pieslēgties

Atslēdzies SNor

« Atbilde #59 : 2023. gada 22. janvāris, 23:12:02 »
Viss, strādā kā agrāk.