Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 2258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Krimsons

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #45 : 2023. gada 10. augusts, 16:01:39 »
nav opcija sūtīt atpakaļ?

Ir 14 dienu laikā, ja prece nav lietota.
Piemēram, ja pasūtītajā printerī ir izdrukāta kaut viena lapa - lietots (personiska pieredze).
Ja pasūtītajā fotoaparātā nobildēta kaut viena bilde - lietots.
Ja pasūtītajās kurpītēs sperts viens solis - lietotas.

« Atbilde #46 : 2023. gada 10. augusts, 16:45:48 »
Ja tas krēsls neder, nav opcija sūtīt atpakaļ?

Ai, nav tik traki, ka būtu jāsūta atpakaļ, drusku paregulēju atzveltni un šodien jau tīri normāli sēdējās. Varbūt aiz nepieraduma, vai vakar vakarā mugura jau bija ar sēdēšanu dienas garumā samocīta un tāpēc izdomāja protestēt.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #47 : 2023. gada 16. augusts, 10:50:29 »
Mantojums. Viens no veidiem - naudiņa kontā. no kura naudiņu jānoņem un kontu jāslēdz. 10 minūšu darīšana. Aha, kā tad!
1.vispirms vizīti bankā jāpiesaka (nu, dokumentus jau iepriekš notārs sagatavo). Bija iespēja un pieteicu garāmejot. Cilvēks pie informācijas galdiņa laipni piereģistrēja, pateica, ka par lietas izskatīšanu 12 eiras nodeva jāmaksā. Ok. Mantojumu varot pārskaitīt un arī skaidrā naudā saņemt, par pēdējo biju pārsteigta, jo mana banka neko ar skaidru naudu sen vairs nedara.
2.Noteiktajā laikā atnāku un panesās.... 10 minūšu padarīšana draudīgi savilkās uz vairākām stundām!
3.Ak, man neesot konta šajā bankā, tādēļ sarežģītāk. Kādēļ? Esmu no citas kastas? Kaut kā tikām galā ar papīriem, pienāca kārta 12 euru maksājumam, kur, izrādās, jāstājas atsevišķā rindā uz kases darījumiem un pašreiz rinda uz stundām.... bļa.ģ, zinot šito sistēmu nevarēja uzreiz arī kasē uz noteiktu laiku pieteikt? Teiksim, ar 30 minūšu starpību?
4.Jā, un par mantojuma izņemšanu skaidrā naudā atkal nodevu jāmaksā. Par to, ka sēž infantila meiča un seifa durtiņas virina?
5.Smieklīgākais, ka atvilkos tikai konta slēgšanai, lai pēc gadiem 10-mit nesakrājas čupa par konta apkalpošanu. Nē, tik naiva neesmu, lai iedomātos, ka varētu iekrāties % no glabājamās (lasi-apgrozāmās) naudas.6.Sajūsmina ''lietas izskatīšana'' - KAS tur būtu vēl jāizskata, ja likumā viss pateikts un zvērīgs notārs apstiprinājis?
Bija līdzīga darīšana citā bankā, tur nodokli maksāt vispār uz pastu aiztrieca! Kasss ar viņiem ne tā?
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #48 : 2023. gada 16. augusts, 20:07:46 »
es līdzīgu  piedzīvojumu stāstu esmu dzirdējusi no paziņas gadus 20 atpakaļ. Mantojumā tika novēlēts nekustamais īpašums un konta atlikums. Ar banku arī tad bija pārņēmušies. Rezultātā tika pie 60 latiem. Vienkārši, aiz cieņas, negribēja tantes novēlēto noniecināt. Nekas šai pasaulē nemainās.
Ar mājas pārņemšanu tik traki nebija.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2023. gada 16. augusts, 20:46:34 »
Ja kāds tuvinieks, parasti to kontu vienkārši iztukšo bankomātā pirms vēl oficiāli apstiprina miršanas papīrus, lai nav ķēpa un liekas izmaksas. Vēlāk atliek vien slēgt kontu.
Bet bankas, jā. Reiz vajadzēja izņemt palielu summu, un opā, jums jāmaksā tik un tik procenti no summas par izņemšanu, jo pārsniedz par daždesmit eiro summu X. Nu tad es ņemšu to summu X, lai nav tie procenti, nē, par vēlu, jau skaita. A cilvēcīgi pajautāt, pabrīdināt, ka būs bankai procentu makšjums dēļ tiem daždesmit pārsniegtajiem eirikiem...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #50 : 2023. gada 17. augusts, 15:17:49 »
Latvijas Bankas prezis arī uzskata ka bankām konkurence par švaku .
Zažireļi sučaras

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2023. gada 12. septembris, 21:02:45 »
Tādi briesmīgi nikni odi šogad! Dunduru maz bija, lapseņu pavisam.maz, toties odi ēd nost. Pat skaidrā gaišā dienas laikā krīt virsū, kur nu vēl pa vakaru. A man sagadījās vēl ar īsām piedurknēm padzīvoties, karsti taču, un ja vēl jākustās... Vot i sēžu tagad kasos kā tāds blusains mērkaķis   :( :mrgr: