Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 122260 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1245 : 2023. gada 24. oktobris, 09:18:53 »
šonakt sapnī skrēju uz māju... ziemā, tumsā, plika, ietinusies tikai deķī...  :blushing: Pa ceļam satiku pietiekoši daudz cilvēku, neviens neizrādīja izbrīnu. Vai nu tauta bija atturīga, vai arī visi jau pieraduši, ka es esmu nedaudz ar švilpi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1246 : 2023. gada 24. oktobris, 09:30:35 »
Manā sapnī Liepājā pārbūvēja tramvaja līniju -slīpi cauri kādai lielai stūra ēkai, laikam tirgum. Slavēju, ka visiem būs interesanti. Pagaidām tikai lieli caurumi fasādēs izcirsti

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1247 : 2023. gada 03. novembris, 09:29:21 »
tikko redzēju sapni. Dzirdu dzīvoklī kaut kādas dīvainas skaņas. Eju skatīties kas tur notiek. Virtuvē mudž ar kaut kādiem knišļiem un tos knābā nez no kurienes ielidojis zvirbulis. To dzenā mans kaķis. Labi, domāju, lai parotaļājas. Bet kā tas ir ticis iekšā? Pieeju pie loga, aiz tā tāds kā novakars. Pēkšņi tāds, kā gaismas zibsnis un pretējas mājas logos sāk tā kā sprakstēt, parādās dūmi, nu ir ziepes, tūlīt sāks degt! Bet manā dzīvoklī arī kas nelāgs - raustās elektrība, izslēdzās TV... Skaidrs, kā diena, beidzot kāds mums uzmetis to atombumbu jo tad taču iziet no ierindas visi sakari un datori. Steigšus skrienu, visas ierīces atslēgt. Pie loga stāv liels procesors un tas sāk kūpēt, mēģinu atrast kontaktu lai izrauti. Nez kāpēc, tai sakarā atkal ieskrienu virtuvē. Tur stāv kaut kāda jauna nepazīstama sieviete un kautrīgi smaidot, saka ka viņai te ir kaut kādas neskaidrības ar dokumentiem. It kā mana paraksta trūkst. Es šai jautāju, kā jūs tikāt iekšā? Rāda man uz durvīm, atveru tās vaļa, aiz durvīm divas pensijas gados kundzes,- jautā man, kas man par neskaidrībām ar 37 dzīvokli. Es pat nezinu, kur tāds atrodas, saucu tās iekšā lai tiktu skaidrībā, jaukums ar dokumentiem joprojām steberē man no pakaļas. Pa to laiku no griestiem sāk tecēt ūdens, mēģinu glābt kaut kādas elektro iekārtas. Augšā pie lustras jau pludo un parādās brūni plankumi. Tā man te vēl remonts būs jātaisa! Istabā ienāk vēl kaut kādi divi meistari... Čerts! Kas te - ne dzīvoklis bet iebraucamā māja!! Paņemu no jaukuma tos sasodītos dokumentus, labi parakstīšu, tāpat dators izslēgts, pie informācijas netieku. Te istabā iesteberē drausmīgi garš (galva griestos) pavisam pliks vecis un pa taisno dodas uz loga pusi, kur atvērtā vēdlodziņā iesprūdis paliels suns... Viss, man pietiek! Saprotu, ka tā dzīvē nenotiek, pamostos. Kaķis guļ, TV strādā...

Pieslēdzies Camma

« Atbilde #1248 : 2023. gada 03. novembris, 09:50:19 »
Skaļi zirdzu! Olguc, labais! Vēdlodziņā iesprūdis rivkabīlis vien ir ko vērts!
Mums, laikam, kāda helovīnu nobīde. Es šodien tramvaja pieturā (VEF?) kaut ko darīju ar interesantu uncifurķi - sekstanta un gaļašīnas apvienojumu. Pirms tam bija sižets televīzijā, kur stāstīja par asins lāmu šajā pieturā, kura tur uzrodās bezmaz katru nakti, bet nekāda nozieguma nav, mistērija esot.
Nu lūk, darbojos es tajā pieturā un redzu, ka zemē veidojas asins peļķe. Paskatos tuvāk, a tur maisiņš ar kaut ko, kuram mans uncifurķis malu izrīvējis. Saprotu, ka tās nav asinis, bet smalki rīvētas bietes. Pie sevis nodomāju, ka televīzijā atkal par asins peļķēm tervelēs, lohi - neatšķir biešu sulu no asinīm.
Visus sakost!

Atslēdzies vilksa

« Atbilde #1249 : 2023. gada 13. novembris, 17:57:50 »

Sapņos biju biroju ēkā, man viena meitene deva pasūtījumu, lai iztaisu viņai beidžikus, kā vizītkartes iepakojumā. Es paņēmu pasūtījumu, jocīgi ka viņai pats samaksāju nelielu naudu, un aizgāju pie paziņu firmas - pirkt vizītkaršu materiālu, beigās nopirku tā kā uzlīmju papīru, bet meitene teica, ka tas būs par švaku, vajag stingrāku papīru, beigās man apnika ar viņas pasūtījumu ņemties un lauzām līgumu, es vēl parakstīju kādu cedeli, ka atsakos no tā visa darījuma. Tad braucu autobusā un rēķināju, cik es būtu vinnējis, cik izdevumi, blakus sēdētājai nepatika, ka čaukstinos ar papīriem un tur ņemjos ar rēķināšanu. Tad atkal tajā pašā ofisu mājā atrados, tur blakus telpās tā kā žurnālistu kompānija, viens teica, ka rekur tas džeks, kas gandrīz piekrita uz tik neizdevīgu pasūtījumu. Beigās tas pats žurnālists pienāca klāt man, lai iesaku populārākos vēdiskos speciālistus , es tā padomāju, un arī tiešām nosaucu divus, par ko pats biju pārsteigts, ka sapnī tas tā iespējams.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1250 : 2023. gada 20. novembris, 09:08:18 »
Tiku iecelts par Krievijas centrālās bankas direktoru.
Kad sapratu ka tā taču naidīga iestāde un sāku štukot ko ar to darīt , laikam pamodos

Atslēdzies reno

« Atbilde #1251 : 2023. gada 20. novembris, 09:18:41 »
Es biju nogalinājusi kaimiņieni (  draudzīga, mirusi pirms gada)  iesitot pa galvu un apbērusi ar grants kaudzi savā pagalmā :fp: :fp: :fp:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1252 : 2023. gada 20. novembris, 11:19:17 »
Es sapņoju, ka jāiet uz darbu, kavēju, jo jau 9.15. Meklēju telefonu, lai uzrakstītu īsziņu, ka būšu vēlāk, bet ik pa brīdim sajūta, ka kaut kas nav pareizi, tas ir sapnis, jāpamostas, bet, lai gan skurinos, purinos, nekā, tad jau laikam pa īstam. Apkārt viss arī izskatās ļoti reāli. Un atkal atgriežos pie tā, ka tomēr - tāda nepareiza sajūta...

Un vēl man kāds bija uzdāvinājis biļetes uz Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju, bet, kad vajadzēja uzrādīt, protams, nevarēju nekur tās atrast. Izvilkās visādi citādi papīri, bet tikai ne biļetes.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #1253 : 2023. gada 20. novembris, 19:22:52 »
Senāk man sapņos transformējās kaut kas, kas redzēts, lasīts pirms apm. 2 nedēļām. Tagad spoguļojas burtiski nupat redzētais vakara filmā vai par ko ir domāts. Pēdējā laikā  guļu slikti, savas 6-7 stundas kaut kā izvelku, bet saraustīti, ar pamošanos un arī ne vienmēr. Pamosties 6 ir norma, un tad vairs aizmigt neizdodas. Varbūt tādēļ arī tie stulbi sapņi, tikpat saraustītas epizodes.

Apbērt līķi ar grantskaudzi -nu kur tādus murgus!!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1254 : 2023. gada 20. novembris, 20:38:50 »
Sveicu Tevi, reno, pulciņā. Līķu slēpšanas pulciņā. Es vairāk pa skapjiem, pagrabiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1255 : 2023. gada 21. novembris, 01:59:35 »
Akdies, akdies! Pilni skapji ar skeletiem!  :smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1256 : 2023. gada 22. novembris, 09:05:04 »

Senāk man sapņos transformējās kaut kas, kas redzēts, lasīts pirms apm. 2 nedēļām. Tagad spoguļojas burtiski nupat redzētais vakara filmā vai par ko ir domāts. Pēdējā laikā  guļu slikti, savas 6-7 stundas kaut kā izvelku, bet saraustīti, ar pamošanos un arī ne vienmēr. Pamosties 6 ir norma, un tad vairs aizmigt neizdodas. Varbūt tādēļ arī tie stulbi sapņi, tikpat saraustītas epizodes.

Apbērt līķi ar grantskaudzi -nu kur tādus murgus!!

līķi caurullēs jāslēpj!!  :talking:  kurš tad to nezina??
pēc tam, pēc labi padarīta darba, viegla sirdsapziņa un salds miegz!  :sleep: :sleep:  pamēģini, nenoželosi!

Atslēdzies reno

« Atbilde #1257 : 2023. gada 22. novembris, 14:16:05 »
Līdz šim nekāda pieredze ar līķiem nebija bijusi. Tagad mācos :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1258 : 2023. gada 22. novembris, 17:28:21 »
Līdz šim nekāda pieredze ar līķiem nebija bijusi. Tagad mācos :mrgr:

man jau arī tikai sapņos pieredze!  :big_hug:

Savukārt, ja sapņo par karu, desantniekiem, tad izpletni nekādā ziņā nevajag peļu alā stūķēt...  :sad_smiley:  [size=78%] [/size]

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1259 : 2023. gada 23. novembris, 10:58:53 »
redzēts pāris naktis atpakaļ - pilsēta praktiski tukša, visi kas palikuši slēpjas pa pakšiem. Pa ielām klīst ierēdņi un ja redz kādu aizdomīgu aizved kaut kur prom un to vairs neviens neredz. Palikušie ir pārliecināti, ka tos pa kluso nomušī. Neviens no tiem, kas vēl palikuši nesaprot kādus likumus, (noteikumus, pantus, punktus) vainīgie ir pārkāpuši.