Autors Tēma: bērni - drauds planētas nākotnei?!  (Lasīts 1013 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

bērni - drauds planētas nākotnei?!
« : 2021. gada 13. jūlijs, 13:06:09 »
https://jauns.lv/raksts/izklaide/451995-cik-samaksats-princim-harijam-un-meganai-marklai-lai-vini-neraditu-vairak-bernu

Vai man vienīgajai šis te liekas totāls sviests no dažādiem aspektiem?  :rat:
 “Izvēloties un publiski paziņojot par nodomu ģimenē audzināt tikai divus bērnus, Saseksas hercogs un hercogiene palīdz nodrošināt saviem bērniem labāku nākotni un kalpo par paraugu citām ģimenēm. Jo mazāka ģimene, jo mazāka ir mūsu negatīvā ietekme uz Zemi. Tas dod lielākas izredzes visiem mūsu bērniem, viņu bērniem un nākamajām paaudzēm dzīvot uz veselīgas planētas."
Pirmkārt, Saseksi jau nu varētu nodrošināt labu dzīvi kādam pusducim bērnu.
Otrkārt, bez bērniem/ar ierobežotu skaitu bērnu pārtikušo Rietumnieku vidū Vecajā pasaulē iespiedīsies (jau iespiežas) tie, kas vairojas kā truši. Izskanēja baigi rasistiski, bet maigāk nespēju noformulēt. Vecie bezbērnu baltie apmirs, bet tiem, kas ieņems viņu vietu, planētas veselība toč ir pie kājas. Ok, Zeme kopumā ir pārapdzīvota, nu tak iekļaujiet humānajā palīdzībā kontracepcijas līdzekļus.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

Atb: bērni - drauds planētas nākotnei?!
« Atbilde #1 : 2021. gada 13. jūlijs, 15:15:10 »
Protams, pēc būtības tas ir pilnīgs sviests (ja reiz pat VIŅI nespēj pienācīgi bērnus nodrošināt, tad cilvēkiem parastajiem vispār ar likumu dzemdēt jâaizliedz), bet viss kļūst loğiski, ja uzlūkojam to kā daļiņu no vispasaules depopulācijas plāna, kura citi mozaīkas gabaliņi ir gan masveida zilības propaganda, gan "bēgļu krīze", gan izglītības līmeņa samazināšana, gan sikspārņvīruss...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 15. jūlijs, 11:35:35 »
Es tikai brīnos, kāpēc depopulācija netiek izpildīta tur, kur tā populācija rodas bezsmadzeņu tempos, bet atkal tiek meklēts tur, kur gaišāks un kur vieglāk?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2021. gada 15. jūlijs, 12:27:40 »
Es domāju tā, ka vispirms jānovājina un jāizskalo smadzenes tiem, kam ir potenciāls izrādīt vērā ņemamu pretestību. Tie pārējie nekur nepaliks  :mrgr: