Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 25853 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #1080 : 2023. gada 09. novembris, 20:28:48 »
Vai tad viņš nav atspēries kandidēt?  :mrgr:  Pēc kara tad arī lai kandidē nevis kara laikā ņemas par duci. Vjek.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1081 : 2023. gada 09. novembris, 20:54:25 »
Nu kur ir problēma, es nesaprotu?! Paziņoja, ka kandidēs. Un tad?  Kad būs vēlēšanas, šobrīd neviens nevar pateikt. Tiks tās atliktas vai netiks, arī nav zināms. Un tad? Kad būs, tad būs. Un ko nozīmē "pēc kara"? Zelenskis tika ievēlēts 2019.gadā - laikā, kad Krima bija okupēta, daļa austrumu daļas bija okupēta un karadarbība arī notika, gan, protams, ne tik plaša kā šobrīd. Un arī, domājams, ne visiem bija iespēja nobalsot. Bet vēlēšanas notika! Kādā fāzē tagad "beigsies karš" un kad, tāpat nav zināms. Skaidrs, ka tuvākā nākotnē 1991. gada robežas sasniegtas netiks. Un kad vēl tiks, ja vispār? Uz cik gadiem tas viss vēl ievilksies, un kad skaitīsies "pēckarš" - hvz.  Tā ka kaut kad jau tās vēlēšanas nāksies rīkot, lai cik nepiemērota situācija arī nebūtu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1082 : 2023. gada 09. novembris, 21:09:44 »
Kad nāksies, tad arī lai jauc gaisu, nevis kad aktīva karadarbība un okupētas teritorijas. Patiesi, kā var nesaprast...  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1083 : 2023. gada 09. novembris, 21:42:06 »
Jā, es nesaprotu, kādu gaisu viņš jauc un kam kaitē ar savu paziņojumu, ka kandidēs?! Lai Dievs dod katram izdarīt un turpināt ārpolitikas jomā darīt tik daudz, cik viņš to dara Ukrainas labā.

Un man ir apnicis malt uz riņķi vienu un to pašu. Negrbi saprast, paliec pie sava. Es off.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1084 : 2023. gada 09. novembris, 22:43:26 »
Aha, aha, neviens cits neko nedara, tik Arestovičš... ticība uz mesiju vienīgo... tīdzīgi kā rašām uz pukinu.  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1085 : 2023. gada 27. novembris, 12:38:03 »
Vētra Melnajā jūrā, ap 9-10 m augsti viļņi  aizskalojuši krievu ierakumus Krimā

Atslēdzies reno

« Atbilde #1086 : 2023. gada 01. decembris, 11:45:31 »
BAM maģistrālē tunelis uzspridzināts, kravas vilcienu satiksme pārtraukta. Remonts problemātisks, t -40C

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1087 : 2023. gada 01. decembris, 13:07:45 »
mašīnists pīpēja, izmeta benčiku pa logu un gatavs anniņ!!

tikmēr Lavrovs sola Moldovai Ukrainas likteni [size=78%]Lavrovs sola Moldovai Ukrainas likteni - nra.lv[/size]
Par laimi, laiki ir citi...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1088 : 2023. gada 01. decembris, 18:20:21 »
BAM maģistrālē tunelis uzspridzināts, kravas vilcienu satiksme pārtraukta. Remonts problemātisks, t -40C
tagad būs grūtāk vest Kima lādiņus

Atslēdzies reno

« Atbilde #1089 : 2023. gada 01. decembris, 19:16:11 »
Jaunākais -kaut kādā blakus līnija arī sabojāta.
Bet man lieliski gadījās Margeviča (Šķērsiela) biogrāfijas grāmatā epizode -iespējams, tieši par šo tuneli:
"Piecpadsmit kilometru garo tuneli cauri klintīm jau sen vajadzēja uzbūvēt. Darbus sāka no abām pusēm, tiecoties vidū kaut kur savienoties. Aprēķinus veica īstā krievu stilā -tādēļ celtnieki parakās viens otram garām ne tikai pa horizontāli, bet arī pa vertikāli, tostarp tik lielā attālumā, ka risinājumu kļūdas labošanai meklēja vēl divdesmit piecus gadus"