Autors Tēma: Ēku apsaimniekošana  (Lasīts 226 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

Ēku apsaimniekošana
« : 2023. gada 06. marts, 14:21:13 »
Tā sakot, ir pagājis pirmais gads atjaunotajos padomju rajonos, un sāk darboties rajona līmeņa birokrāti

Brīdinājums!

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

Atb: Ēku apsaimniekošana
« Atbilde #1 : 2023. gada 06. marts, 16:16:04 »
Nu, un grūti vizuāli apsekot? Ja Valdemāriela būtu apsekota, varbūt tik tālu ar plaisām nenonāktu

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2023. gada 06. marts, 17:02:24 »
Nu, un grūti vizuāli apsekot?

Gan jau nemaz tā nevar pats apskatīties, bet vajag sertificēta apsekotāja/būvnieka slēdzienu par dažiem simtiem katram punktam.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2023. gada 06. marts, 17:10:14 »
Nu, tad jau neko. Brīnums, kā pēkšņi tas jumts sāka tecēt :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2023. gada 06. marts, 17:47:12 »
Jumts, jums... Lai apskatītu atkritumu konteinerus, koku saknes un durvju eņģes varbūt nav nemaz jābūt семи пядей во лбу? Jautājums, ko tāda sertificētā vizuālā apsekošana izmaksā. Un kas draud par tās neveikšanu. Vai varbūt var to darīt daļēji, apsekojot tiešām būtiskās lietas, nevis zālājus un miskastes. Paredzu, ka iedzīvotājiem neizsauks baigo entuziasmu naudas vākšana šādas apsekošanas veikšanai, sevišķi tagadējos, jau tā spiedīgos, apstākļos.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2023. gada 06. marts, 18:33:11 »
Saraksts izskatās kā centīgas studentes sastādīts, bet faktiski arī koka saknes var būt būtisks kaitējums. Jautājums, kas notiek tālāk, ja konstatē bojājumu. Vai tas arī ir kaut kādā veidā izstrādāts, kas atbild, kā novērš
Un interesanti, ko BIS tālāk darīs ar šīm anketām -tūkstošiem anketu