Autors Tēma: Amerikas notikumi  (Lasīts 12811 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Amerikas notikumi
« Atbilde #195 : 2025. gada 05. marts, 14:48:01 »
Kadirovieši pārmetas karot Ukrainas pusē, pēc kgb noslaktētā kadirova drauga bērēm...

viens kadirovietis (bezdelīga) pavasari nenes... divi Tavuprāt nes?? :D
Čečeni uzmet Putinu un pāriet karot Ukrainas pusē, atklājot Krievijas armijas uzbrukuma plānus | LA.LV
"Divi čečenu karavīri, kas karoja Krievijas armijas rindās, nesen pārbēguši Ukrainas pusē..."

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #196 : 2025. gada 05. marts, 14:52:56 »
Tā top ZIŅAS  :rofl:
Divi pārbēga, značit "kadirovieši pārmetas" un tagad lauzīs kara gaitu!  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #197 : 2025. gada 05. marts, 15:22:47 »

viens kadirovietis (bezdelīga) pavasari nenes... divi Tavuprāt nes?? :D
Čečeni uzmet Putinu un pāriet karot Ukrainas pusē, atklājot Krievijas armijas uzbrukuma plānus | LA.LV
"Divi čečenu karavīri, kas karoja Krievijas armijas rindās, nesen pārbēguši Ukrainas pusē..."

Šo pat nezināju, kafijpauzē skatījāmies jūtūbē par to kadirova raudāšanu bratana bērēs, notikumiem Abhāzijā utt... :?: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #198 : 2025. gada 05. marts, 15:31:32 »

Šo pat nezināju, kafijpauzē skatījāmies jūtūbē par to kadirova raudāšanu bratana bērēs, notikumiem Abhāzijā utt... :?:

nekas.  :m: 
šobrīd KATRAI ziņai jāmeklē apstiprinājums, labāk 2 :)  un reaģēt vispār ieteicams pēc dienām 3 - 5...

(uz robežas ar feik ņūs) kas līdz manīm ir atlidojis:
- Ķīna gribējusi no ASV izvest savu zeltu (pārsimt tonnas) - amīši pasūtījuši uz poda...
- Tramps pārdomājis par Kanādas tarifiem, ka sūdi vien būs, domā atcelt (līdzīgi kā UK nav uzlikti)...
- raška ozverīnu saēdusies un piedraudējusi EU un NATO, ka Ukrainā tik 10% spēku iesaistīts, lai nemaz nedomā (hvz, ko??)...     

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #199 : 2025. gada 05. marts, 18:50:53 »
Joprojām gaidu idejas, kādā veidā Ukrainai atgūt visas teritorijas, augšāmcelt bojāgājušos, savākt pa pasauli izklīdušos, uzcelt valsti no drupām, iedibinot laimīgu pirmskara dzīvi! Es tikai par!  Reālas idejas.

es savukārt gaidu info kāds it Trampa plāns ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #200 : 2025. gada 05. marts, 19:18:48 »

Vai Tu tagad nepiesienies vienam konkrētam vārdam ?

To, ko Tramps dara/darīs var saukt dažādi - plāns, vīzija, murgaina iecere, lobēšana, haotiska rosīšanās, atriebība, galu galā biznesa interese - pa lielam, kāda tam nozīme?  :?: Jā, protams, tas nav Ukrainas labā un interesēs

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #201 : 2025. gada 05. marts, 19:27:37 »
Vai Tu tagad nepiesienies vienam konkrētam vārdam ?

Plāns ietver darbību gaitu, secību un lērumu citu aspektu. Vīzijas viņam ir, bet plāna nav.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #202 : 2025. gada 05. marts, 19:33:47 »
Plāns ietver darbību gaitu, secību un lērumu citu aspektu. Vīzijas viņam ir, bet plāna nav.

Es zinu, ko nozīmē plāns, bet vai konkrētajā gadījumā tam ir nozīme? Viņš tāpat ir pērtiķis ar granātu. Plānus var mainīt, līgumus var lauzt. Vai arī es tupi kko nespēju uztvert  :?:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #203 : 2025. gada 05. marts, 19:42:39 »
Minne, tā ir bijis vienmēr. Par līgumu laušanu. Godīgais cenšas turēt vārdu, rīkoties pēc noteikumiem. Negodīgais piekāš. Un vairumā gadījumu negodīgais uzvar. Jo viņam nav jāievēro noteikumi. Tie tiek mainīti pēc vajadzības.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #204 : 2025. gada 05. marts, 19:55:06 »
Aha, īpaši biznesā  :mrgr:  Tur par tādām līgumu maiņām var tā atrauties ka maz neliksies.  :mrgr: 
Kā man riebjas tā nelietību attaisnošana - bet visi jau tā dara, tā nenormālo darbību normalizēšana, tā pieliekšanās un klanīšanās absurdu situāciju priekšā... tā jau redz notiek, a ko tur daudz. Lai tik kretīni dejo, um-pa-pa, um-pa-pa...  :n-:
Un ja kādam tas tomēr nešķiet normāli, jācenšas iestāstīt, ka viņš kļūdās, tā taču visi, vienmēr un visur.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #205 : 2025. gada 05. marts, 20:03:14 »
Absolūti neattaisnoju. Tikai norādu, ka tā notiek. Ka ticēt un paļauties nevar.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #206 : 2025. gada 05. marts, 20:20:49 »
tuk, man žēl, ka Tu to uztver kā attaisnošanu (no mūsu puses) :m:

Vrb mēs neticīgāki, skeptiskāki, ar citādu pieredzi, vrb reālistiskāki, vrb ciniskāki

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #207 : 2025. gada 05. marts, 20:33:38 »
Taisnvirziena emocionālā vārīšanās, kas izslēdz jebkādu vērtēšanu, variantu salīdzināšanu, analīzi - ja pa tukšo negānos vienos vārtos, tātad = attaisnoju = klanos = gaidu ar ziediem!

Par ko te vispār var runāt...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #208 : 2025. gada 05. marts, 20:52:24 »
Interesanti zināt, kāpēc te kāds ir iedomājies, ka Tramps man ir atsūtījis notariāli apstiprinātu savu PLĀNU (Spārkas izpratnē). Ja vienīgais, ko sacīju, ir, ka Tramps ir apņēmies izbeigt šo karu. Kas, man šķiet, nav nekāds noslēpums un ir izskanējis visos masu informācijas līdzekļos un politologu komentāros.
Darbību varianti, gaita un secība, loģiski, ka tiks laika gaitā koriģēta atkarībā no.... ļoti daudziem faktoriem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #209 : 2025. gada 05. marts, 21:00:06 »
Kvadra, tu esi trollis? Tā ne nu pirmo reizi izskatās pēc zigisma...
Tu tiešām nesaproti kas notiek, vai vienīgi izliecies, ka tas tavs karu izbeigt sološais tramps rīkojas tieši tāpat kā tie podu zadzēji, ir izdevība ko pakampt no izvarotā vai nogalinātā, bļin! 
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 05. marts, 21:07:44 no tuk »