Autors Tēma: Ziedi  (Lasīts 4500 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Ziedi
« Atbilde #30 : 2024. gada 06. septembris, 13:24:29 »
Mums patīk, ja mājās ir ziedi. Ik pa brīdim kāds nopērk kad nesezona un pašiem nav. Tad parasti ieraugot ir sajūsmas spiedziens - o, puķītes!
Beidzot man ir balta porcelāna gladiolu/īrisu vāze un maximā nopirku 1.septembra piedāvājuma septiņus gladiolu "zobenus" , vairāk tur neieiet un izskatās vienkārši izcili...  :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2024. gada 06. septembris, 13:29:07 »
Mums patīk, ja mājās ir ziedi. Ik pa brīdim kāds nopērk kad nesezona un pašiem nav. Tad parasti ieraugot ir sajūsmas spiedziens - o, puķītes!
Beidzot man ir balta porcelāna gladiolu/īrisu vāze un maximā nopirku 1.septembra piedāvājuma septiņus gladiolu "zobenus" , vairāk tur neieiet un izskatās vienkārši izcili...  :)

ja jums kaktusi u.c. augi nezied, tātad slikta aura mājās... :D  man piemēram, zied pat akvārija augi!!
lai es gladiolas u.c. rastēnijas pirktu  :f-palm: :f-palm: :f-palm: narcises, īpaši, dzejnieces man patīk, bet dobē - saelpojies un staigā laimīgs, tāpat jasmīni... tējai gan - lapiņas :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2024. gada 06. septembris, 13:34:25 »
Man nepatīk grieztie ziedi, un visi to zina.

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2024. gada 06. septembris, 13:34:34 »
Kā tad, vecākiem ļoti patiktu kādas 3 nedēļas februārī

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2024. gada 06. septembris, 13:38:51 »

ja jums kaktusi u.c. augi nezied, tātad slikta aura mājās... :D  man piemēram, zied pat akvārija augi!!
lai es gladiolas u.c. rastēnijas pirktu  :f-palm: :f-palm: :f-palm: narcises, īpaši, dzejnieces man patīk, bet dobē - saelpojies un staigā laimīgs, tāpat jasmīni... tējai gan - lapiņas :D

...dīvaini... mums gan vīrs, gan dēls arī ik pa laikam nespēj pretoties ziedu skaistumam un nopērk ziedus vienkārši tāpat priekam.  :)  Nesaprotu, kas tur tāds...   :?: Narcises mums ir pašiem dārzā, bet ja tās vēl nezied, bet veikalā martā jau "zied", kur problēma nopirkt?  :?:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #35 : 2024. gada 06. septembris, 14:52:13 »
Ziemeļu zemēs tas esot labprāt, jo slēpojot vai braucot uz slēpošanas kūrortiem. Latvieši slinko slēpotāji  :?:

Bet, piemēram uz Ziemassvētkiem varēja 3 nedēļas,  lai bez bēdu var radus ārzemēs apciemot, tik daudziem tur mazbērni utt.
Pavasarī arī un kas rudenim vainas.
Īstenībā kāds sakars? Ko vecākiem bērns traucēs februārī? 

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #36 : 2024. gada 06. septembris, 14:55:41 »
Man nepatīk nekādi ziedi mājās pastāvīgi, ne podos, ne griezti. Ja nu kāds uzrodas, kaut kā sadzīvoju  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2024. gada 06. septembris, 15:25:31 »
Ja skolas gadus salīdzina ar citām zemēm, tad vajag salīdzināt arī strādājošās un nestrādājošās mātes. Es nezinu, kā pie mums -cik skolas vecuma mammas ir mājsaimnieces

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #38 : 2024. gada 06. septembris, 16:01:27 »
LV visām mātēm ir atvaļinājums vasarā?  :scratch:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2024. gada 06. septembris, 17:27:52 »
Ziemeļu zemēs tas esot labprāt, jo slēpojot vai braucot uz slēpošanas kūrortiem. Latvieši slinko slēpotāji  :?:

Bet, piemēram uz Ziemassvētkiem varēja 3 nedēļas,  lai bez bēdu var radus ārzemēs apciemot, tik daudziem tur mazbērni utt.
Pavasarī arī un kas rudenim vainas.
Īstenībā kāds sakars? Ko vecākiem bērns traucēs februārī?

Bērns vecākiem netraucē ne ziemā, ne vasarā, bet šaubos vai jēdzīgi mūsu īsajās vasarās bērnus turēt telpās.
Atceros, jau maija sākumā mans skats bija piekalts ne visai tīrajam klases logam aiz kura saule un gaiss, nevis tāfelei un pasniedzējam... vēl bija interesanti vērot puteklīšu virmošanu saules starā, kāda tur vasarā vairs mācīšanās...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #40 : 2024. gada 06. septembris, 18:01:19 »
Manas kolēģes, kurām ir bērni skolnieki, parasti ņem atvaļinājuma dienas skolas brīvlaikos. Vasarā viņām ir priekšroka izvēlēties, kad iet atvaļinājumā. Pirmā sev datumus izvēlas tā, kurai mazāks bērns. :)

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #41 : 2024. gada 06. septembris, 18:20:07 »
Nja, nez ar ko sliktākas ir tās, kurām nav bērnu, kurā likumā rakstīts, ka ar berniem priekšroka?Īstenībā brinums, ka šo atļauj. Bezbernu sievitem kas nu paliek pāri? Diskriminācija  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2024. gada 06. septembris, 20:30:43 »
Cerams, kolēģi vīriesi ar skolas vecuma bērniem arī iet atvaļinājumā vasarā...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #43 : 2024. gada 06. septembris, 21:01:22 »
Tas nav ar likumu noteikts, nesatraucieties. Ir kolēģu savstarpējā vienošanās, lai visi tiek vasarā atpūsties. :) Likums nosaka vienīgi to, cik papildus dienas pie atvaļinājuma pienākas, ja ir mazi bērni.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #44 : 2024. gada 06. septembris, 22:49:57 »
Manuprāt puķes saukt par ziediem ir rusicisms - tajā valodā viss viens  :smoker: