Autors Tēma: nedaudz par pindzelēšanu  (Lasīts 6358 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: nedaudz par pindzelēšanu
« Atbilde #45 : 2024. gada 09. oktobris, 20:36:27 »
Nu jau gan. Man diez ko nepatīk Rubensa pārbagātās miesas vai Miro ķinķēziņi. Bet nosaukt par sūdu gan neuzdrošinātos

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2024. gada 09. oktobris, 20:46:07 »
Ja man nepatīk, tad priekš manis tas ir sūds  :rofl:
Un kāda starpība, ja tā ir augsta māksla  :?:

Bet protams, ne jau visam ir jāpatīk. Un ne viss, ko kāds iedomājas eksponēt arī būs māksla. Tur konteksts būtisks...
Bet tā... saukt tā vai citādi, tas atkal no katra inteliģences pakāpes...  :ng:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #47 : 2024. gada 09. oktobris, 21:04:21 »
Es taču sev iekšēji nosaucu, neeju jau ielās un neprotestēju  :hi: :rofl:

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #48 : 2024. gada 09. oktobris, 21:17:07 »
Es pat ļoti spēju saprast to, ka nesaprot... pret to man nav nekādu iebildumu. Iebildumi ir pret to, ja ko nesaprot, trūkst zināšanu, intereses, tiek pasludināts - es arī tā varu vai ka vienkārši sūds...
Man arī ir sfēras, kur nav zināšanu, bet es taču tādēļ ķirurgam neapgalvoju, kas tad tur, skalpelis rokā un tik griež - es arī tā varu...
Ir augstākā mērā nekorekti salīdzināt p**mpi ar pirkstu. Kārtējo reizi - pati izdomāju un tad svētā sašutumā pati sev oponēju.

Ja Tu patiešām to starpību starp diviem P nesaskati, tad es paskaidrošu  - atšķirībā no ķirurga pacienta, kas ir nepielūdzams viņa darba kvalitātes rādītājs un plikā karaļa tērpiem vietas neatstāj, tēlotāja māksla ir ļoti pateicīga joma, jo papīrs/audekls pacieš VISU.

Var arī šādi izpildīties un mākslu radīt  (Te gan uzreiz atzīstos, ka TĀ es nemāku...  :mrgr: )

P.S. Piedodiet, ka sanāca tik liels. Samazināt nemāku...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2024. gada 09. oktobris, 21:23:04 »
Ja ielās nepostulē, tad tev vēl ir cerība...  :smej:

Bet vispār jau interesanti, ka māksla neatstāj vienaldzīgus un izsauc tik krasas emocijas - patīk, nepatīk, riebjas, sūds, burvīgi, neizprotami... utt, utt... tad jau vismaz kāds no mākslas mērķiem tiek sasniegts, emocionālā iedarbība vismaz ir... :)  :smoker:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2024. gada 09. oktobris, 21:24:51 »
Ir augstākā mērā nekorekti salīdzināt p**mpi ar pirkstu. Kārtējo reizi - pati izdomāju un tad svētā sašutumā pati sev oponēju.

Ja Tu patiešām to starpību starp diviem P nesaskati, tad es paskaidrošu  - atšķirībā no ķirurga pacienta, kas ir nepielūdzams viņa darba kvalitātes rādītājs un plikā karaļa tērpiem vietas neatstāj, tēlotāja māksla ir ļoti pateicīga joma, jo papīrs/audekls pacieš VISU.

Var arī šādi izpildīties un mākslu radīt  (Te gan uzreiz atzīstos, ka TĀ es nemāku...  :mrgr: )

P.S. Piedodiet, ka sanāca tik liels. Samazināt nemāku...

Bet radi, kurš tad tev to liedz??? Kas nu tur ko nemācēt, ja tavs izvēlētais žanrs būs performance...
Būtu gan korekti pierakstīt arī mākslinieku, gadu un konceptu.
Bet tā īsti arī neizprotu, kas tieši tevi mulsina, tas, ka ota neatrodas rokā? Ir bijušas tik dažādas performances kur gleznots gan ar matiem, gan kailu ķermeni...
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 09. oktobris, 21:38:45 no tuk »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #51 : 2024. gada 09. oktobris, 22:03:31 »
Kā man patīk diskusijas par mākslu... Vienmēr nāk prātā Skrastiņš vismaz divu filmu epizodēs

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #52 : 2024. gada 09. oktobris, 22:15:41 »
Būtībā tēma prasītu par Olguča mākslu runāt :mrgr:, ne par multimedijiem vai šlāgeriem :)

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2024. gada 09. oktobris, 22:20:26 »
Būtībā tēma prasītu par Olguča mākslu runāt :mrgr: , ne par multimedijiem vai šlāgeriem :)

Tas tiesa. Kaut kā neceļos aizgāja, ne bez manas līdzdalības arī  :blushing:
Vispār labi būtu uzcelt un turpināt to veco tēmu ar Olguča darbiem. Tur forši darbi bija.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2024. gada 09. oktobris, 22:28:43 »
Būtībā tēma prasītu par Olguča mākslu runāt :mrgr: , ne par multimedijiem vai šlāgeriem :)

Var piekrist, bet lai analizētu Olguča mākslu, nekādas zināšanas nav nepieciešamas? Ja tā, tad nu ko tur daudz parunāsi, nospied/nenospied like un tā arī būs tā visa saruna...  :?:

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2024. gada 09. oktobris, 23:11:50 »
Un kas tev liedz analizēt? Izrādi savas dziļās zināšanas, kādu citiem nav, un analizē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2024. gada 09. oktobris, 23:21:37 »
Ko nu es, tu jau mums tas mākslas eksperts reālisma glezniecībā...  :mrgr: 
Bet es jau iepriekš minēju, ka atbalstu jebkādus vaļaspriekus, gan izšūšanu krustdūrienā, gan aušanu un adīšanu, gan pindzelēšanu kā pats Olgucis to dēvē. Ka tik pašam nodarbe sniedz prieku, tam jau tie vaļasprieki arī domāti...  :)
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 09. oktobris, 23:56:50 no tuk »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #57 : 2024. gada 12. novembris, 14:55:52 »
Nu redz, Olguča darbi tiešām raisa emocijas. Man - pozitīvas. Domāju, ka arī daudziem citiem, pašu Olguci ieskaitot.

Un man ir pilnīgi vienalga, vai tas gleznots ar kaķa asti, kamēr kaķis turpat klēpī gulšņā, vai ar vecu, pinkucī saveltu zeķi. Pa manam, tas ir estētiskā baudījuma moments no rezultāta.

Apšaubu mākslu izredzētajiem. Tāpat šaubos, vai ar pimpi var uzgleznot ko jēdzīgu. Varbūt ļoooti retos gadījumos. Par Melno kvadrātu un Pikaso vēlākajiem mālējumiem nejūsmošu.
Visus sakost!