Autors Tēma: Reibums  (Lasīts 10346 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Reibums
« Atbilde #60 : 2024. gada 31. oktobris, 17:12:39 »
Es arī pie netīreļiem  :mrgr:  nekad nav skalotas ausis, ne pie dr, ne mājās... izslauku ar mitru dvieļa stūrīti ārējo gliemežnīcu un tas arī viss... :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 31. oktobris, 17:19:06 no tuk »

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #61 : 2024. gada 31. oktobris, 17:58:37 »
Es arī pie netīreļiem  :mrgr:  nekad nav skalotas ausis, ne pie dr, ne mājās... izslauku ar mitru dvieļa stūrīti ārējo gliemežnīcu un tas arī viss... :?:

Kāds sakars :fp:
Ja tev ausis aizkrīt un tu nedzirdi...kāds sakars ar netīreļiem :rat: Katram savas specifiskas ķermeņa un veselības problēmas :?: Ja varētu ar dvieļa stūri izslaucīt un auss atkristu, tad diez vai kāds ietu pie dr :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2024. gada 31. oktobris, 18:22:07 »
Es arī pie lielajām ausīm. Nekad nav bijusi vajadzība skalot.
Vīrs urķē ar nepareizajiem vates kociņiem. Tēvam pirku speciālu aerosolu, kas atšķaida to, kas sakrājas

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #63 : 2024. gada 31. oktobris, 20:11:20 »
man pāris reizes skaloja, auss bija iekaisusi. Es sapratu, ka pati uz ko tādu neparakstos.
Par tiem ārstiem un diagnozēm, esmu pierakstījusies arī pie LORa, ceru, ka man visu paskaidros.
Par tām manipulācijām, kuras ieteica GĀ, tur viss sākas, ka jāguļas uz vainīgās vietas... bet kā es to varu zināt ja visa pasaule "danco" vienādi i pa kreisi i pa labi.

« Atbilde #64 : 2024. gada 01. novembris, 13:58:19 »
Olguc, nav obligāti jāzina, kura puse, pameklē vēl citus vingrinājumus internetā. Ja tev ir šitas, tad man ar tāds bija. Ar pavisam vienkāršu vingrinājumu drīz pārgāja un vairākus gadus nav atgriezies, tfu, tfu, tfu. Bet tā sajūta baisa, kad istaba šūpojas un tu saproti, ka ne velna viņa nešūpojas, bet kontrolēt nevari. Man tā lapiņa ar vingrojumiem kaut kur labi noglabāta (lasi - nogrūsta), bet atceros, ka bija sēdus uz gultas malas jāguļas uz vienu pusi un tad uz otru pusi. Ja galīgi neko internetā neatrodi, pabļauj, mēģināšu pameklēt.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!