Autors Tēma: Kā palīdzēt draudzenei?  (Lasīts 6184 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kā palīdzēt draudzenei?
« Atbilde #60 : 2025. gada 27. janvāris, 22:03:18 »
Varbūt draudzenei var kā jauši/nejauši piespēlēt krīzes centra tālruņa numuru - 116123, nu ja nu kas... tur tomēr savā ziņā profi, kuri varētu palīdzēt atvairīt eksistenciāli izšķirīgus lēmumus un rīcības.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2025. gada 27. janvāris, 22:37:55 »
Mellenes stāstā sevi atpazinu. Precīzi. Sadomāju, ka vajag objektā vienu nelielu koku nogāzt gar zemi. Piemeldēju vecim ( vecis nav mans, ja kas  :mrgr: ), jo viņam ir motorzāģis, a man nav. Jā, ok, davai rītā. Labi, man der. Otrā rītā 9-10-11... Nenāk. Ne tas mani kkā kavē, jo visādu citādu darbu pietiek, bet man ir īlens pakaļā un vaig to koku gar zemi TŪLĪT!
 Vecis ar motorzāģi parādījās tieši tai brīdī, kad koks švīkstēdams nogāzās zemē - es, nikna un uzskrūvējusies (jo visiem pofig, man vienai te ko vajag!), biju to ar fuksi nozāģējusi. Nu, i baigi vajadzēja, ne?  :mrgr:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 27. janvāris, 23:58:46 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2025. gada 27. janvāris, 22:57:45 »
Nūūū... ja spēj pats savas vēlmes un  vajadzības realizēt, neredzu vispār jēgu kādus citus tur vēl iesaistīt...  :?:   :?:   :?:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #63 : 2025. gada 27. janvāris, 23:29:30 »
Kvadra- Vo,Vo!!!  Objektā lab(man arī objekts).. Bet galvenais šito mājās neielaist. Mums mamma po žizņi ar šito sirgusi. Tāpēc atpazīstu. Tas nenozīmē,ka brīžiem neizlec (man ko, visu vienai pašai vajag???)  :alt:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #64 : 2025. gada 28. janvāris, 00:12:42 »
Nūūū... ja spēj pats savas vēlmes un  vajadzības realizēt, neredzu vispār jēgu kādus citus tur vēl iesaistīt...  :?:   :?:   :?:
Tāpēc, ka racionāla darba dalīšana ir produktīvāka. Tāpēc, ka nav prāta darbs pašai di@su plēst, ja kāds cits to var izdarīt saprātīgākā un produktīvākā veidā. Jo sevišķi, ja "objekts" (labi, sauksim to tā!  ;) ) ir kopīgs kopdarbs ar kopīgu mērķi, nevis kaut kāda mana personīga vajadzība vai kaprīze. Tā tas būtu ar racionālu, skaidru saprātu. Bet diemžēl emocijas kādreiz gūst virsroku pār veselo saprātu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #65 : 2025. gada 28. janvāris, 07:58:38 »
Bingo! Es arī dažreiz šņākdama stumju ķerru. Vai tas maita neredz, kā es mokos!!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2025. gada 28. janvāris, 08:03:15 »
Tāpēc, ka racionāla darba dalīšana ir produktīvāka. Tāpēc, ka nav prāta darbs pašai di@su plēst, ja kāds cits to var izdarīt saprātīgākā un produktīvākā veidā. Jo sevišķi, ja "objekts" (labi, sauksim to tā!  ;) ) ir kopīgs kopdarbs ar kopīgu mērķi,

Laikam tas vīrišķis ar motorzāģi bija ar tādu pat domāšanu...  :rofl:
Aizdomājos  :thinking: , kungiem arī diez' tas raksturīgi, ja nav uz šāvienu un zemo startu, tad ņemsies pats...  :thinking:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2025. gada 28. janvāris, 08:07:45 »
Bingo! Es arī dažreiz šņākdama stumju ķerru. Vai tas maita neredz, kā es mokos!!

Es ne, es tam maitai pasaku - tu tak stiprs, un maita ierauj vēderu un aizstmj.  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #68 : 2025. gada 28. janvāris, 08:47:11 »

Es ne, es tam maitai pasaku - tu tak stiprs, un maita ierauj vēderu un aizstmj.  :rofl:

Es tak lepna cietēja-neiešu lūgties!

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #69 : 2025. gada 28. janvāris, 09:01:48 »

Uraaāa! Beidzot redzu labumu savai vienatnei :rofl: . Man nav "maitas" kam iespītēt. Mīļākajiem tak neliksi neko smagu cilāt.. :smej:
Tā nu vien nākas par naudu meklēt smagumu cilātājus.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #70 : 2025. gada 28. janvāris, 09:20:08 »
Bet, ja nopietni, tad jaunībā cilājot veļas katlu (un ne spītēšanās dēļ) dabūju diska trūci, neko smagu nedaru principa pēc. Galu galā tāpēc Dievs ir radījis vīriešus :P

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #71 : 2025. gada 28. janvāris, 13:21:18 »
Pif, tā cietēja ne jau vienu reizi tev sūdzējās par savu skarbo likteni. Un droši vien katru reizi esi mēģinājusi viņai ko ieteikt, vai ne? Vai viņa kādu padomu ņēmusi vērā? Nē taču. Manis pēc, viņa iztiktu ar tavu vienkāršo,- "Kā tev, saulīt, neiet". Visticamāk, viņa vienkārši no niekiem uzkurbulē sevi un pēc tām noveļ visu to negāciju nastu uz tevi. Tagad arī tu sēdi un mokies. Neko viņa savā dzīvē nemainīs, tad viņai nebūs par ko tev sūdzēties.
Par to galdu, es pieņemu, ka viņa vienkārši teica otrai pusei,- Man vajag to galdu pārbīdīt... Otrā puse to uztvēra, kā faktu,- Tev vajag, nu tad bīdi. Man pat liekas, ka viņš to vēro un uztver, ka to dara par spīti viņam. Vīriešiem ir tuneļveida domāšana, viņiem jādod konkrēts uzdevums, jāprecizē, kad tas jāveic. Vienkārši ,- Vakarā būs tusiņš, palīdzi lūdzu pārbīdīt galdu...  Vīriešiem patīk palīdzēt. A tā, vecis vēro savu jaukumu no malas un domā,- Hrens viņu zina, varbūt viņai tāds hobijs, ierauga kādu beņķi un katru reizi meklē tam ideālu vietu.