Autors Tēma: Vai kāds ir ceļojis tagad uz Baltkrieviju?  (Lasīts 3841 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies kvadra

Atb: Vai kāds ir ceļojis tagad uz Baltkrieviju?
« Atbilde #15 : 2025. gada 14. novembris, 11:30:42 »
Nu lūk, tas jau tuvāk iz dzīves. Esmu dzirdējusi, ka uz robežas skatoties telefonos, vai tur neatradīsies kas viņuprāt pretvalstisks. Ja es brauktu, tad visticamāk ar kādu svaigu priekšapmaksas karti un citu telefonu, varbūt vispār podziņtelefonu. Veca tante, ar tehnoloģijām nedraudzējos, ko no manis var gribēt, labi, ka vēl piezvanīt māku.  :mrgr:  Par to arī interesējos - ir tiešām tā, vai tautas mutvārdu folklora pārspīlē?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2025. gada 14. novembris, 11:34:05 »
Diemžēl no "sērijas a priekš kam vajag" šajā  - ceļošanas uz agresorvalstīm jautājumā neiztikt. Uzskatītu sevi par sliktu cilvēku, ja es to ceļotgribētāju tomēr nemēģinātu atrunāt vai vismaz painformēt par iespējamiem riskiem.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #17 : 2025. gada 14. novembris, 11:34:59 »
Nu lūk, tas jau tuvāk iz dzīves. Esmu dzirdējusi, ka uz robežas skatoties telefonos, vai tur neatradīsies kas viņuprāt pretvalstisks. Ja es brauktu, tad visticamāk ar kādu svaigu priekšapmaksas karti un citu telefonu, varbūt vispār podziņtelefonu. Veca tante, ar tehnoloģijām nedraudzējos, ko no manis var gribēt, labi, ka vēl piezvanīt māku.  :mrgr:  Par to arī interesējos - ir tiešām tā, vai tautas mutvārdu folklora pārspīlē?

Kāds naivums!!

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2025. gada 14. novembris, 11:47:00 »
To jau es arī gaidu, lai mani painformētu par riskiem - tīri tehniskiem un praktiskiem, iz dzīves un pieredzes! - nevis blabla no sērijas "tā ir slikta valsts ar sliktu režīmu, es tāpēc turp nebrauktu!" Bet laikam jau tiešām veltīgi iesāku. Informācijas nulle, bet tukšu kašķi man nafik nevajag.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #19 : 2025. gada 14. novembris, 11:52:10 »
Ja es Tev stāstīšu konkrētus piemērus, neizbēgams būs jautājums kā es to zinu. Bet uz šo jautājumu atbildēt nevēlos.
Respektīvi, ieceļojot agresorvalstīs, Tev var palaimēties un tad Tu varētu visiem stāstīt, ka par tām šausmām uz robežas ir vienas vienīgas "basņas", bet var arī nepalaimēties.

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2025. gada 14. novembris, 11:57:38 »
Nu skaidrs, tautasdziesma  "zinu, zinu, bet neteikšu!" ar neloģiskiem aizbildinājumiem..... Nu tad nesaki arī, nav tak spiesta lieta, priekš kam tukšie blabla.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #21 : 2025. gada 14. novembris, 12:04:41 »
Nu skaidrs, tautasdziesma  "zinu, zinu, bet neteikšu!" ar neloģiskiem aizbildinājumiem..... Nu tad nesaki arī, nav tak spiesta lieta, priekš kam tukšie blabla.

Nav ienācis prātā, ka ir atbildība par "neizpaužamu ziņu izpaušanu"?
Bet kā saka: Tava izvēle. Varu vien respektēt to.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2025. gada 14. novembris, 12:05:08 »
Ja es Tev stāstīšu konkrētus piemērus, neizbēgams būs jautājums kā es to zinu. Bet uz šo jautājumu atbildēt nevēlos.
Respektīvi, ieceļojot agresorvalstīs, Tev var palaimēties un tad Tu varētu visiem stāstīt, ka par tām šausmām uz robežas ir vienas vienīgas "basņas", bet var arī nepalaimēties.

pie tam stāsts var būt ne tikai par BY, bet visu bijušo padsavienību (izņemot EE un LT)... RU aģenti ir visur... nu ar nepilsoņa pasi varbūt vienkāršāk   

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2025. gada 14. novembris, 12:24:48 »
Nu labi, es respektēju faktu, ka pastāstiņš par anonīmas privātpersonas X robežas šķērsošanas pieredzi ir valsts noslēpums, un tālāk netincināšu. 

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2026. gada 10. februāris, 18:42:15 »
Lai noslēgtu tēmu, pateikšu, ka esmu pieņēmusi galējo lēmumu - nebraukšu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #25 : 2026. gada 17. marts, 17:34:28 »
Es ne tikai uz Baltkriebiju nebraukšu. Nebraukšu arī uz Ungāriju un Gruziju. Nepatīk man fons...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2026. gada 18. marts, 08:38:53 »
Es ne tikai uz Baltkriebiju nebraukšu. Nebraukšu arī uz Ungāriju un Gruziju. Nepatīk man fons...

Tieši tā, man radi stāsta, oi, biju Serbijā, Albānijā utt.  Es saku, ja nav naudas uz normālu valsti aizbraukt, tad labāk nebrauc vispār... uz bijušajām SNG vispār jābūt trakam... nē nu, ja tur radi mirst, precās, tad cita lieta protams...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #27 : 2026. gada 19. marts, 18:54:16 »

Tieši tā, man radi stāsta, oi, biju Serbijā, Albānijā utt.  Es saku, ja nav naudas uz normālu valsti aizbraukt, tad labāk nebrauc vispār... uz bijušajām SNG vispār jābūt trakam... nē nu, ja tur radi mirst, precās, tad cita lieta protams...
.
Tu par tagad vai vispār? Esmu bijusi Serbijā 1x bija OK. Kaut gan, Serbijā biju tikai Belgradā, pārējais tikai caurbraucot. Albānijā vairākas reizes un man ļoti patika tā valsts. Vienīgās, kas neuzrunāja - Duresa un Tirāna. Tirānu vispār neiesaku, bet pārējais patika un labprāt braukšu vēl.

Kas, Tavuprāt, ir normāla valsts (vēlams mūsu kontinentā)?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #28 : 2026. gada 20. marts, 11:11:51 »

Kas, Tavuprāt, ir normāla valsts (vēlams mūsu kontinentā)?

visas, kuras ES (Austrija, Beļģija, Bulgārija, Čehija, Dānija,
Francija, Horvātija, Igaunija, Grieķija, Īrija, Itālija, Kipra, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Somija, Spānija, Ungārija, Vācija, Zviedrija) un EEZ (Islande, Lihtenšteina, Norvēģija) + Šveice mūsu kontinentā :)   

Nesaki, ka nav izvēles...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2026. gada 20. marts, 11:20:00 »
Tad, kad parunā ar visādiem Kosoviešiem, Albāniešiem, N-maķedoniešiem, bijušajiem SNG - stāniešiem, azeriem, gruzīniem, armēņiem... nē, nu dzīvo jau tauta, bet NEKO TĀDU man tur nevajag, lai turp brauktu (izsverot price/performance/secyrity/safety)...  :blushing: 

dažiem - bļin, balts plankums kartē, Kaukāzā vai Balkānos... - jāgāž :DDD  :taunt: