Autors Tēma: vai šeit var iepazīties  (Lasīts 6187 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: vai šeit var iepazīties
« Atbilde #45 : 2025. gada 04. augusts, 09:13:34 »
palasīju... kaut kāds "neīsts" tas storijs.

Bet pa lielam - Ja cilvēkam ir labi vienam - vajag likt viņu mierā. Tas, ka "meklē", varbūt tā viņš atšuj stulbos draugus un radiniekus, kuri uzmācās ar jautājumu par sievu - MEKLĒJU, bļin!

Ja pats pa īstam gribēs (un drusku zvaigznes pareizi sastāsies) - viss notiks!!   Vai ta nu nekādās ballītēs, pasākumos šis nepiedalās? un neviena acīs neiekrīt??

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2025. gada 04. augusts, 13:09:45 »
Datoriķi laikam ir tāda īpatnēja pasuga, kas nedzīvo reālā pasaulē. Ne velti par viņiem anekdotes stāsta. Man jau nu liekas, ka mūsu postpadomijas telpā, kur sieviešu pulka vairāk kā vīriešu,  normālam vīrietim sev draudzeni sameklēt nav problēma, bijis tik nopietns nodoms un reāla latiņa. Ja reiz pat Valis atrada.
Bet varbūt neko tam cilvēkam pašam nevajag, tikai līdzdalīgs apkārtējo loks pārvarītēm cenšas viņa "dzīvi sakārtot".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #47 : 2025. gada 04. augusts, 14:49:36 »
Datoriķi laikam ir tāda īpatnēja pasuga, kas nedzīvo reālā pasaulē. Ne velti par viņiem anekdotes stāsta. Man jau nu liekas, ka mūsu postpadomijas telpā, kur sieviešu pulka vairāk kā vīriešu,  normālam vīrietim sev draudzeni sameklēt nav problēma, bijis tik nopietns nodoms un reāla latiņa. Ja reiz pat Valis atrada.
Bet varbūt neko tam cilvēkam pašam nevajag, tikai līdzdalīgs apkārtējo loks pārvarītēm cenšas viņa "dzīvi sakārtot".

tā ja.
ja izmazgās matus un džemperi no biksēm izvilks, būs čalis uz goda, katra paņems!! :D

morāle - bērniem un jauniešiem (ok, vīriešiem līdz 40) kompis ir svarīgāks par visu...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #48 : 2025. gada 05. augusts, 07:13:37 »
Nazinu, nazinu.... Viens otrs pa 5-6. meitukam apbērno un vēl nav piesiets, rikšo apkārt un, skat, nākamā biksēs ieķērusies. Tieši tā, kā Daddy saka.

Man šepat acu priekšā ir piemērs kā rikšotājam, tā arī mezglā sējējam. Tā otra šlaka negrib neko - ne kāds pasākums, kuru te apkārt ir diezgan, ne kāds hooobijs. Nu riktīga piepe. Klukn kaktā ar iponu rokā un brīnās, ka vakarā neviena pie sāna nav, kas sasilda.
Visus sakost!