Autors Tēma: Šujmašīnu remonts  (Lasīts 3234 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Šujmašīnu remonts
« Atbilde #15 : 2025. gada 30. oktobris, 18:57:18 »
Braukšu pirmdien, otrdien vai trešdien – kad sanāks. Arī sliecos uz Burdu.
Ja ir vēl kāds ieteikums (ieskaitot Reno solīto – bet tikai tad, ja tas nav lieki apgrūtinoši!!!) – paldies jau iepriekš.

Tūlīt izvilkšu vecmāmiņas Singeru no pagaldes – ja reiz iemetās mendele, ka vajag pabeigt to šujamo, tad pabeigšu. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2025. gada 30. oktobris, 21:18:39 »
Nav par tēmu - bet Singer ir mūžīgs :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2025. gada 30. oktobris, 22:13:56 »
Tā gan! Būs jāpapēta, vai neatradīsies ražošanas gads.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2025. gada 31. oktobris, 13:08:25 »
Nu, Spārk! 🤣🤣🤣
Nebija man miera. Visu šujmašīnu apložņāju, gadu neatradu. Bet ir seriālais numurs, un pēc numura internets saka, ka 1847. gads. Ja nu šis melo, tad pirms 1900. noteikti, jo numurs ir bez burtiem. Un tak šuj kā bitīte.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2025. gada 31. oktobris, 13:40:07 »
Nu, Spārk! 🤣🤣🤣
Nebija man miera. Visu šujmašīnu apložņāju, gadu neatradu. Bet ir seriālais numurs, un pēc numura internets saka, ka 1847. gads. Ja nu šis melo, tad pirms 1900. noteikti, jo numurs ir bez burtiem. Un tak šuj kā bitīte.
tad jau šī mašīna ir trīsmetrīgos cilvēkus un dubļu plūdus piedzīvojusi  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2025. gada 31. oktobris, 13:45:47 »
Bob, par to viņa man neko nestāsta. Tikai kad šuj, visu laiku saka: "labi labi labi labi". 😆

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2025. gada 04. novembris, 14:46:13 »
Update.

B. rinda vismaz mēnesis kā minimums – tagad daudzi nesot pirms svētkiem (hmmm, kāds sakars?), Šūšanas Pasaulei – līdz piektdienai būs gatavs.
Sadalīju atbildību – overloku un plakanšuvi aizvedu uz Šūšanas Pasauli (Apkope plus kāpēc sit pušu vienu diegu un to novērst).
"Parasto" – uz Burdu, tai man steigas nekādas.

Bet ja jāsaka kā ir, tad Šūšanas Pasaule man patika labāk. Burdā dāma smalkāka, bet mums kaut kā tā saruna tāda interesanta sanāca.
Saku, ka vispirms gribu saprast kas viņai nestrādā ar apakšu, kāpēc ķīlējas diegs. Ja tur ir salūzis kaut kas, tad būs jautājums par remonta izmaksām un tālāk es domāšu vai remontēt vai ne. Ja salīdzinājumā ar jaunu mašīnu summa pietiekami liela, tad man vienkāršāk nopirkt jaunu, šī nav pie sirds pieaugusi.
Dāma saka, ka vispirms apkopi vajag noteikti.
Es izbolu acis – a kāda vella pēc man vajag apkopi, ja ir iespēja, ka es izlemšu to mašīnu neremontēt? Nafig man apkopt mironi?
Nu, jā, bet tak meistars būs laiku patērējis izjaucot un saliekot, viņam jāsamaksā.
Saku, ka, pag, par diagnostiku, t.i., izjaukt un secināt kas šai vainas, pats par sevi pienākas atbilstoši cenrādim. A apkope tur kādā sakarā?

Šķiet, ka beigās sapratāmies, bet pakauša kasīšanas ikona galvā palika. Varbūt vajadzēja vispār visas atstāt Šūšanas Pasaulē, bet tā man pa ceļam bija pirmā, biju pie pārliecības, ka iekš B. varētu būt profesionālāk.
Tagad nezinu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2025. gada 04. novembris, 15:01:25 »
pēc pieredzes at televizoru jaudīgā serviscentrā man ir palicis iespaids, ka viņu darba princips ir - pēc iespējas maksimāli laipni pieņemt remontā, tad nostiept gumiju maksimāli ilgi un beigās, kad jau klientam ir vienalga - atdot atpakaļ ar kaut kādu bezjēdzīgu diagnozi, jo moš ir apdrošinātājs, kas samaksās par it kā diagnostiku, bet pašam klientam jau sen viss vienalga un viņš jau pārkārtojis savu dzīvi turpinājumam bez salauztā produkta

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2025. gada 04. novembris, 16:09:12 »
Un kā tad beigās tu zināsi, ir vērts labot vai nē, vajag to apkopi vai nē?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #24 : 2025. gada 04. novembris, 17:05:11 »
Piezvanīs, pastāstīs kas ir kas un vienosimies par to vai šito. Normāli.
Man galvenais saprast finansiālos ieguldījumus.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2025. gada 30. decembris, 21:38:08 »
Nedaudz iešuvu svētku kleitu un atcerējos šo tēmu, kā beidzās tā labošanas operācija, viss ok?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2025. gada 30. decembris, 21:56:38 »
Šūšanas Pasaule jau tajā pašā ceturtdienā atsūtīja ziņu, ka gatavs, piektdien savācu abas, ko viņiem iedevu - viss normāli. Overloku pārbaudīju pie viņiem uz vietas – viss strādā. Plakanšuve ir kaprīzāka, tai es neatcerējos kā ar viņu bija jāapietas - specifiskā pozīcijā jābeidz šūšana -, to uz vietas nepārbaudīju.

No Burdas joprojām ne smakas, ne ziņas. Biju domajusi vakar/šodien piezvanīt, bet aizmirsu. Tik vien atcerējos, ka kaut kam vajadzēja piezvanīt. :D
Nāksies pēc Jaunā gada par sevi atgādināt. Galu galā - viņu "rinda vismaz mēnesi" pagāja decembra sākumā.

Koroče - neiesaku Burdas salonā kaut ko remontēt. :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2026. gada 14. janvāris, 18:28:10 »
Vienkārši aizbraucu uz Burdu, savācu savu mironi, aizvedu uz Šūšanas Pasauli. Ka nav, ta nav – 2 mēneši + 10 dienas – kaut kā tā kā par ilgu. No rīta vēl pārskatīju telefonu - ja nu Burda zvanījusi, bet es neesmu pamanījusi. A nē, stāv vientulīgs numuriņš, kad zvanīju es 04.11., lai noskaidrotu par iespējām.

Varbūt savas Beninas viņi remontē ātrāk, viņiem esot 2 rindas, – nezinu. Meistars rīt varot paskatīties... Kašķēties negribējās, un tā kā jau braucu ar domu savākt to aparātu, mīļi pasmaidīju, ka vairs nevajag...

Tā ka, sorry, bet šo uzņēmumu es no savas ēdienkartes svītroju pilnībā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2026. gada 14. janvāris, 20:37:46 »
Mjā, diezgan neglīti. Divas rindas arī neizklausās labi...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2026. gada 14. janvāris, 21:10:00 »
Nu, it kā pat teorētiski varētu saprast - ka pašu pārstāvētās firmas mašīnas ir primāri, un pārējie no malas kaut kad pēc tam. Bet tad, sasodīts, vai nu neņem tos no malas, vai, ja darbs stāv mēnešiem, tad varbūt pieņemt vēl kādu meistaru darbā? Gan jau visi tie "Braucu uz mājām remontēt" paņemtu papildu darbu nepilnai slodzei. Es pat par sākumā pieteikto mēnesi nespirinājos - man nebija steidzami. Bet konkurentiem 2 dienas vajadzēja, lai 2 šujmašīnas apskatītu un saremontētu, un viņiem arī tur plaukti stāv ar pasūtījumiem, ne jau es vienīgā... Kaut kāds dīvains bizness. Bet nu - katrs dara kā grib.