Update.
B. rinda vismaz mēnesis kā minimums – tagad daudzi nesot pirms svētkiem (hmmm, kāds sakars?), Šūšanas Pasaulei – līdz piektdienai būs gatavs.
Sadalīju atbildību – overloku un plakanšuvi aizvedu uz Šūšanas Pasauli (Apkope plus kāpēc sit pušu vienu diegu un to novērst).
"Parasto" – uz Burdu, tai man steigas nekādas.
Bet ja jāsaka kā ir, tad Šūšanas Pasaule man patika labāk. Burdā dāma smalkāka, bet mums kaut kā tā saruna tāda interesanta sanāca.
Saku, ka vispirms gribu saprast kas viņai nestrādā ar apakšu, kāpēc ķīlējas diegs. Ja tur ir salūzis kaut kas, tad būs jautājums par remonta izmaksām un tālāk es domāšu vai remontēt vai ne. Ja salīdzinājumā ar jaunu mašīnu summa pietiekami liela, tad man vienkāršāk nopirkt jaunu, šī nav pie sirds pieaugusi.
Dāma saka, ka vispirms apkopi vajag noteikti.
Es izbolu acis – a kāda vella pēc man vajag apkopi, ja ir iespēja, ka es izlemšu to mašīnu neremontēt? Nafig man apkopt mironi?
Nu, jā, bet tak meistars būs laiku patērējis izjaucot un saliekot, viņam jāsamaksā.
Saku, ka, pag, par diagnostiku, t.i., izjaukt un secināt kas šai vainas, pats par sevi pienākas atbilstoši cenrādim. A apkope tur kādā sakarā?
Šķiet, ka beigās sapratāmies, bet pakauša kasīšanas ikona galvā palika. Varbūt vajadzēja vispār visas atstāt Šūšanas Pasaulē, bet tā man pa ceļam bija pirmā, biju pie pārliecības, ka iekš B. varētu būt profesionālāk.
Tagad nezinu.