Autors Tēma: Otrā ģimene (laulība)  (Lasīts 8595 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Otrā ģimene (laulība)
« Atbilde #45 : 2026. gada 26. maijs, 10:38:37 »
Markam Tvenam pieder aptuveni tāds teiciens: Kaķis, kurš reiz uzlecis uz karstas plīts, uz tādas vairs neleks. Arī uz aukstas ne. :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #46 : 2026. gada 26. maijs, 21:05:55 »
Vai cik labs, tas teiciens par ķīseli  :saule:
p.s joprojām uztraucos,kur autore palika? Tak cerams, nesāka dzert? :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #47 : 2026. gada 27. maijs, 23:16:47 »
Nezinu, kāpēc planšetē neatsvaidzinājās tēma. Kādas 3 dienas rādījās mans vecais komentārs kā pēdējais.
Lasu visu..

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #48 : 2026. gada 27. maijs, 23:24:06 »
Iepauzēju ar savu komentāru, lai saliekas bilde galvā.

Sapratu, ka pirmais vīrs izveidojis jaunu ģimeni, un, izskatās, ka autore, īsti neatlaidusi un nepārsāpējusi (minētās sēru stadijas), vrb arī, lai kko pierādītu sev, bijušajam vīram, citiem apkārtējiem(?), ātri nodibinājusi attiecības ar tikpat svaigi šķīrušos vīrieti, kurš arī velk līdzi emociju bagāžu, vainas sajūtu pret pirmo sievu. Plus vēl abiem vainas sajūta attiecībā pret bērniem, kuriem tagad esot svē“tdienas vecāki. No tā visa kopā negatīvisms un nespēja koncentrē“ties pašiem uz savām attiecībām. Nav atlaists bijušais un nevar attīstīties tagadējais.

Autores bē“rni jau tik lieli, ka tāpat jau drīz no mājām taisītos prom, vīrieša 10 gadnieks pie mātes. Māja tukša, dzīvojiet un baudiet. Bet kas jūs tur kopā? Pusotra gada laikā būtu jābūt skaidrībai, kas ir tas jūsu kopīgais pamats, jūsu motivācija? Savstarpē“ja pievilkšanās un nākotnes platforma vai parastas bailes nebūt vienam?
Šis ir ļoti labs skats no malas. Paldies, Minn-e!Turpmākais virziens atkarīgs, manuprāt, no:mana godīguma pret sevi,Vīrieša godīguma un vē“lmes saprast notiekošo, nekrist drāmas trijstūros.Jauns pavērsiens situācijā diemžēl ir vīrieša atkarība, un redzē“s, ko ar to taisās vai netaisās iesākt.  Līdz šim to nerakstīju, jo negribējās, ka spē“le aiziet vienos vārtos.
Motivācija bija vēl kādreiz mūžā ģimene (adopcija), abiem gribējās audzināt kopā cilvēku, sakopt vidi un teritoriju; izdarīt noteiktas kopīgas lietas.. Arī kaut kāda saderība dzīves izjūtā, vērtībās, komunikācijas veidā, hobijos. Abi likāmies tādi savējie. Kā te teica par apaviem - ka diezgan dabiski "guļ kājā". Un tās beršanas rodas no iepriekšējo att., ģimeņu neatlaišanas.VVKTIG?
Un jā..varbūt arī vēl viens cēlonis apjukumam tāds, ka – autore jūtas tā (es), ka savos 41 neprot attiecības kā tādas veidot. Uzreiz agrā jaunībā bija ģimene, ne draudzība. Diemžēl.

« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 27. maijs, 23:55:18 no Dadzz_ »

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #49 : 2026. gada 27. maijs, 23:30:38 »
Nu  nē, man pazuda autore ,kā reāla persona..kas ir šis -
 Klusais secinājums – labāk ir, ja novērtē labos brīžus un tiešām arī nosvin tos. Mēs isti to neļaujam, tad viens, tad otrs. Varētu taču abi novērtēt

kas jānosvin?? Nu tā, ka jānosvin?
salasīti lozungi glancētos žurnalos par dzīves svinēšanu???
Labie brīži,ir tik reti,ka jānosvin??
Nutad pie velna tādas attiecības.
Es nesvinu labos brīžus, es tos dzīvoju... Te, man jau kkā ņe aļo izklausās.

Piedošan,ka varbūt serpom pa jaicam(tā teica mans pirmais vīrs-baltkrievs)nobraucu.
Nu nais, ka psihoterapeita tekstus tauta par glancēto žurnālu frāzēm skaita. Bet man ir drusku cinisms, tā ka nekas... jāieslēdz tas režīms. Biju aizmirsusi, uz kurieni atnācu.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #50 : 2026. gada 27. maijs, 23:36:32 »
Tad te ir jautājums, cik svarīgi ir tev būt attiecībās? Vai tu pie sevis nolamājies, ka kāds cits dzer no tavas kafijas krūzes, vai sacel traci katru reizi. Tas laikam no rakstura atkarīgs.

Es laikam arī nesaprotu, kādus vēl rezultātus pēc 1,5 gadu ilgām attiecībām autore gaida. Kādiem vispār jābūt rezultātiem.

Man ieteikums arī būtu -ņem to visu vieglāk. Dzīvo arī pati savu dzīvi, ne tikai kopējo.Ja jau gribi kaut ko vērtēt, tad skaiti plusus, nevis mīnusus.
Reno ieteikumi vietā.Pusotrs gads pagāja, starp citu, kā reiz cenšoties stabilizēties. Karjera stipri pamainījās, jo bija jāstrādā pilna slodze un tad iespringu. Pagaidām ir tikts līdz kaut cik izturamam dzīves ritmam profesijā, kura sagādā arī prieku.Un arī.. ja esi bijis 20+ ģimenē un tas nojūk, jo otrs izveido slepenu otro dzīvi, tas bija traki kaut kā. Bez pt neizvilktu. un par sērošanas stadijām teoriju zinu. Tur arī tas pusotrs gads aizgāja.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #51 : 2026. gada 27. maijs, 23:39:20 »
Veidot ģimeni jaunībā vai brieduma gados ir divas ļoti atšķirīgas lietas. Jaunībā šie kompromisi un pielāgošanās ir daudz pašsaprotamāki, vieglāki, jo ir taču jaunība. Nav pieredzes bagāžas, nav "savu stāstu" utt. Brieduma gados - viss nav tik vienkārši. Ir jāatvadās no ilūzijām, ideālajiem variantiem un ir  jāprot spēlēt ar tām kārtīm, ko dzīve iedala.
Ļoti noder Pifa un tuk saruna. Iedošu varbūt izlasīt viņam.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2026. gada 27. maijs, 23:42:58 »
Un tās beršanas rodas no iepriekšējo att., ģimeņu neatlaišanas.VVKTIG?

Par to jau pašā tēmas sākumā minēju, par ātru tās attiecības esat abi sākuši, neesat vēl seperējušies no iepriekšējām...

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #53 : 2026. gada 27. maijs, 23:56:54 »

Par to jau pašā tēmas sākumā minēju, par ātru tās attiecības esat abi sākuši, neesat vēl seperējušies no iepriekšējām...
Nu i ko? Tikai plāksteris tas nav, bet, vai izdosies salāgoties, vilks viņu zina.

Atslēdzies Dadzz_

« Atbilde #54 : 2026. gada 27. maijs, 23:58:52 »
Domāju, ka es esmu vairāk atdalījusies gan. Tie 4 krāpšanas gadi palīdzēja, jamais nebija bieži mājàs. Nu i pt arī, protams. Spēju skatīties no malas un atlaist, un pateikties no tīras sirds par labo. Cita lieta, ka exis ienīst un uzskata par nodevēju, bet pieauguša cilv.vietā neko izlemt nevar.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2026. gada 28. maijs, 00:19:52 »
Tango taču dejo divi...
Bet patiesi, tev to vajag, tās atkarības? Vai arī naivi ceri, ka būsi tā, kura to mainīs...  :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #56 : 2026. gada 28. maijs, 09:41:05 »
saprotot, ka mans viedoklis var būt nepopulārs auditorijā, es tomēr iemetīšu savus piecus centus... Ja viens no pāra dalībniekiem "ķeras vērsim pie ragiem" un ar ārēju palīdzību cenšas "sakārtot attiecības" - nedomāju, ka tas ir pareizais ceļš. Ja divatā šos jautājumus nav iespējams izrunāt un atrisināt, tad ārējā palīdzība nepalīdzēs. Kur nu vēl citātu bāšana degunā no salasītiem viedokļiem. Neviens nekad un nekādā veidā nevarēs pilnā apjomā iebraukt vienas puses pārstāstītā situācijā. Līdz ar to šis ir veids tikai un vienīgi paščakarēšanai, jo neved uz rezultātu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2026. gada 28. maijs, 09:46:35 »
Protams, ka attiecības neviens cits nesakārtos, bet savas domas (šaubas?), varbūt autore spēs sakārtot...  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #58 : 2026. gada 28. maijs, 10:32:58 »
Eh...vecais labais Blaumanis : "žogam ko uzceļ prāts, jūtas viegli kāpj pāri". :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #59 : 2026. gada 28. maijs, 10:46:06 »
......Jauns pavērsiens situācijā diemžēl ir vīrieša atkarība, un redzē“s, ko ar to taisās vai netaisās iesākt.  Līdz šim to nerakstīju, jo negribējās, ka spē“le aiziet vienos vārtos.
Motivācija bija vēl kādreiz mūžā ģimene (adopcija), abiem gribējās audzināt kopā cilvēku, sakopt vidi un teritoriju; izdarīt noteiktas kopīgas lietas.. Arī kaut kāda saderība dzīves izjūtā, vērtībās, komunikācijas veidā, hobijos. Abi likāmies tādi savējie. Kā te teica par apaviem - ka diezgan dabiski "guļ kājā". Un tās beršanas rodas no iepriekšējo att., ģimeņu neatlaišanas.VVKTIG?
Un jā..varbūt arī vēl viens cēlonis apjukumam tāds, ka – autore jūtas tā (es), ka savos 41 neprot attiecības kā tādas veidot. Uzreiz agrā jaunībā bija ģimene, ne draudzība. Diemžēl.

Pag, pag...nu neko vairs nesaprotu: Jauno attiecību vīrietim ir atkarības??!! Un vēl bijusī sieva - manipulatore? (Tā sapratu no autores sākuma textiem). Sāpināti  un aizvainoti bērni?  Te ne foruma pļāpas, bet sertificēts pāru terapeits nepieciešams (manas domas).