Autors Tēma: Vai drīkst mazgāt, ja nedrīkst?  (Lasīts 3857 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Vai drīkst mazgāt, ja nedrīkst?
« Atbilde #15 : 2014. gada 14. decembris, 11:34:44 »
Olguci, sasodīts! A es brīnos, kāpēc manas špicu biksiņas un augšiņas tik nesmuki pelēkas paliek, kaut ievēroju mazgāšanas režīmu! Tīrā naudas izmešana , jāpērk krāsaina veša!

Atslēdzies faraons

« Atbilde #16 : 2014. gada 14. decembris, 12:04:07 »
labu apakšveļu, ja grib saglabāt svaigu skatu, vēlams mazgāt ar rokām. vešmašīna gandrīz 100%-īgi novecina.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 14. decembris, 17:24:09 »
Esmu mēģinājusi mazgāt ar rokām, bet nesaprotu, kā to var izdarīt - piemēram, dabūt tīru un baltu krūšturi ar stīpām, nekā nevar paberzt! Vienmēr lieku maisiņā un vešenē un tad ir tīrs. Es gan visu mazgāju veļas mašīnā - arī zeķubikses.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #18 : 2014. gada 14. decembris, 18:24:47 »
Mēteļus un žaketes pati nemazgāju (tikko gan nopirku spalvu-dūnu jaku, kurai klāt pamācība, ka jāmazgā kopā ar tenisa bumbiņām, tā ka laikam paredzēta pašu mazgāšanai), bet visu ko citu gan esmu pati mazgājusi, arī tad, ja norādīts, ka derīga tikai ķīmiskā tīrīšana - pagaidām viss ir bijis veiksmīgi.

Par balto veļu gan ir škrobe - kā ieliek veļasmašīnā, tad baltums ir tu-tū, ja ne pēc pirmās reizes, tad pēc trešas gan. Tādēļ, kamēr vēl jauna veļa, mazgāju ar rokām - tak nav jau jāsavalkā krūšturi tā, ka nezin kā nu jāberž. Normāli pietiek ieziepēt, izskalot kārtīgi un viss. Es tā vismaz daru, lai kaut nedaudz paildzinātu veļas mūžu.