Autors Tēma: Kur aizceļot, lēti..  (Lasīts 3225 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Kur aizceļot, lēti..
« Atbilde #15 : 2014. gada 22. decembris, 08:12:16 »
Varšava.
Parasti visi garām pabrauc.

Un ko tai Varšavā redzēt? Mikroskopisku vecpilsētu, kas līdzinās visām citām vecpilsētām? Vislu, kas tizlāka par Daugavu? Varšava jau nu galīgi nav pat budžeta klases tūrisma vērta.

Atslēdzies alex

« Atbilde #16 : 2014. gada 22. decembris, 09:15:18 »

Un ko tai Varšavā redzēt? Mikroskopisku vecpilsētu, kas līdzinās visām citām vecpilsētām? Vislu, kas tizlāka par Daugavu? Varšava jau nu galīgi nav pat budžeta klases tūrisma vērta.

Dabas muzeju ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2014. gada 22. decembris, 09:47:51 »
.... nū Varšavu uz ZS diezgan bagātīgi rotā, tāpat var aizdoties uz Prāgas rajonu (lasīt netā), Kopernika muzejs, Eirokausa stadions. No Varšavas pa 15 Euro var uz Gdaņsku aizlaist. Var pa centra veikaliem paklīst. Ribiņas Vecpilsētā var pa 7 euro noēsties zils - tur 3 stundas kā nebijušas... . Alus zem 2 eiro centrā.  2 - 3 dienas nesteidzīgi norakt diezgan viegli. Principā tuvākā un lētākā versija, tiem kas Tallinu un Viļņu jau - nu cik var...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #18 : 2014. gada 22. decembris, 12:28:16 »
 man arī Varšava patīk.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2014. gada 22. decembris, 13:23:52 »
man arī Varšava patīk.

Vairākkārt esmu bijis spiests tur uzturēties. Brr, neglītāku pilsētu neatminos. Protams, viss ir subjektīvi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2014. gada 22. decembris, 20:34:08 »
Nu es pilsētas vairs sen neskatos, apmet līkumu un davai krodziniecēm actiņas taisīt... . Tīri braucu vidi nomainīt un kādu palaidnību sastrādāt. Tad der arī Balvi, pa lielam. No kompānijas viss atkarājās, VOT LŪK!

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2014. gada 23. decembris, 09:56:10 »
Nu es pilsētas vairs sen neskatos, apmet līkumu un davai krodziniecēm actiņas taisīt... . Tīri braucu vidi nomainīt un kādu palaidnību sastrādāt. Tad der arī Balvi, pa lielam. No kompānijas viss atkarājās, VOT LŪK!

Balvos zivju nav! Pārbaudīts! ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #22 : 2014. gada 23. decembris, 14:14:50 »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #23 : 2014. gada 23. decembris, 22:31:38 »
Oi, Emīlij, šis ir burvīgs! :)

Bet par tēmu, es arī droši vien laistu uz tuvo kaimiņzemju galvaspilsētām, pieskaņojot datumu vai nu kādam interesantam pasākumam (koncertam, izstādei, interesējošai sporta spēlei vai tml.)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2014. gada 23. decembris, 23:14:43 »

Ai, kā es gribētu šādi uz Jauno gadu ...  :clap: