Autors Tēma: Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?  (Lasīts 8258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Ko Jūs gribētu lūgt Ziemsvētku vecītim?
« Atbilde #60 : 2014. gada 22. decembris, 23:06:28 »
Ziemassvētku vecītim lūgtu baltu sniegu .... Pārējo, ne Ziemassvētku vecītim ... :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2014. gada 22. decembris, 23:26:25 »
Ziemassvētku vecītim lūgtu baltu sniegu .... ... :D
Ha, redz kur svaigs piemērs, ka visas vēlēšanās nevar piepildīties. Jo es lūgtu tam vecītim, lai pie mums nekad nesnieg un pēc rudens iestājas pavasaris  :D

P.S. Zinu jau, zinu - tas nejaukais vecis uzklausīs Bācienu, ne mani  :banhead:     :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #62 : 2014. gada 22. decembris, 23:29:22 »
Ha, redz kur svaigs piemērs, ka visas vēlēšanās nevar piepildīties. Jo es lūgtu tam vecītim, lai pie mums nekad nesnieg un pēc rudens iestājas pavasaris  :D

P.S. Zinu jau, zinu - tas nejaukais vecis uzklausīs Bācienu, ne mani  :banhead:     :D

Galvenais, lai vinjhs neuzklausa Labveeli.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #63 : 2014. gada 22. decembris, 23:31:40 »
Man pie pakaļas mazas ragaviņas, kas ir citās dienās, bet Ziemassvētku vakarā GRIBU baltu sniegu ...  Jaunais gads, diemžēl, dienvidos, tāpēc tur vienīgais par ko sapņoju - lai nav plūdu ....

Es jau neko, bet reāli nesaprotu, kā var patikt šīs dienas laikapstākļi (vismaz tādi, kā šodien Rīgā), salīdzinājumā ar skaistu, baltu sniegu ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #64 : 2014. gada 22. decembris, 23:32:01 »

Tas atkarīgs no tā, kā kura būs uzvedusies ....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #65 : 2014. gada 22. decembris, 23:34:58 »
.

Galvenais, lai vinjhs neuzklausa Labveeli.
Akmansdies, tikai ne to!  :angry:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #66 : 2014. gada 22. decembris, 23:37:49 »
Cereesim, ka Ziemssveetku vecis Labveelim atnesiis tikai slikto meitenju telefonu numuru sarakstu :P

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #67 : 2014. gada 22. decembris, 23:39:19 »

Es jau neko, bet reāli nesaprotu, kā var patikt šīs dienas laikapstākļi (vismaz tādi, kā šodien Rīgā), salīdzinājumā ar skaistu, baltu sniegu ...
Matemātika vienkārša - jebkas +grādos ir labāks par jebko  - grādos. Jā, man nepatīk slapjdraņķis un pļorza, bet sals nepatīk vēl vairāk.

Bet sliktās meitenes Labvēlim lai protās, vai man žēl :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #68 : 2014. gada 22. decembris, 23:40:59 »
Ja Labvēļa vēlmi reducējam no 1.decembra līdz 1.martam, tad es esmu par .... Te gan paskaidrojums - ziema ne mīnusu izpratnē, bet stabilas, nepārspīlētas sniega segas formā ... Lai ir gaišs, lai ir iespēja slēpot un vispār, lai trīskāršs prieks par pavasari ....

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #69 : 2014. gada 22. decembris, 23:41:20 »
Man pie pakaļas mazas ragaviņas, kas ir citās dienās, bet Ziemassvētku vakarā GRIBU baltu sniegu ...  Jaunais gads, diemžēl, dienvidos, tāpēc tur vienīgais par ko sapņoju - lai nav plūdu ....

Tas gan stipri nosacīti bija sniegs, bet slidotava bija balta :) no rīta bija vismaz maza balta pūciņa. Kopumā jau vecītis laikam tomēr individuāli piegādā to baltumiņu :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #70 : 2014. gada 22. decembris, 23:43:56 »

Matemātika vienkārša - jebkas +grādos ir labāks par jebko  - grādos. Jā, man nepatīk slapjdraņķis un pļorza, bet sals nepatīk vēl vairāk.

Silta peļķe un lietus no gaisa labāk, kā 0 grādi un gaišums visapkārt?

No peļķes neprotu velt sniegavīrus velt ... dauzīties kupenā un vienkārši ļauties bērnišķīgiem priekiem ... Šodien biju spiesta izvairīties no jebkāda garāmbraucoša transporta, lai nebūtu nolieta ar to izšļakstīto zampu ....  :(

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #71 : 2014. gada 22. decembris, 23:48:28 »
0 grādos sniegs nepastāv - tas pārvēršas slapjā putrā. Lai ledū ar ūdeni virsū... Lai būtu sauss, pūkains sniegs, vajag mīnusus, kaut nedaudz, bet mīnusus. Bet mīnusi man riebj...

Es jau teicu, ka slapjdraņķis man arī nepatīk, bet no diviem ļaunumiem tas tomēr ir mazākais...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #72 : 2014. gada 22. decembris, 23:56:37 »
Divas ziemas atpakaļ, uzsniga balts sniedziņš (gan janvārī), sniega novācēji nepaspēja no bāņa to nodabūt nost - rezultātā - avārija, apdrošinātāji sedza ap 2000 Ls. Nākošajā ziemā - uzsniga sniedziņš balts, viens nepilnvērtīgais iekšpagalmā nesavaldīja savu auto un ar visu savu sparu nakts vidū ielidoja manā, zem loga noparkotā mašīnītē. Pilns pagalms ar mašīnām, bet viņam manu apskādēt sagribējās. Apdrošinātāji šķīrās no 1000. Mīļo salavecīti, nevajag sniegu pilsētā.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #73 : 2014. gada 22. decembris, 23:58:25 »
0 grādos sniegs nepastāv - tas pārvēršas slapjā putrā. Lai ledū ar ūdeni virsū... Lai būtu sauss, pūkains sniegs, vajag mīnusus, kaut nedaudz, bet mīnusus. Bet mīnusi man riebj...

Es jau teicu, ka slapjdraņķis man arī nepatīk, bet no diviem ļaunumiem tas tomēr ir mazākais...
Ok, pierunāji, lai ir - 1 :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #74 : 2014. gada 23. decembris, 00:04:04 »
Divas ziemas atpakaļ, uzsniga balts sniedziņš (gan janvārī), sniega novācēji nepaspēja no bāņa to nodabūt nost - rezultātā - avārija, apdrošinātāji sedza ap 2000 Ls. Nākošajā ziemā - uzsniga sniedziņš balts, viens nepilnvērtīgais iekšpagalmā nesavaldīja savu auto un ar visu savu sparu nakts vidū ielidoja manā, zem loga noparkotā mašīnītē. Pilns pagalms ar mašīnām, bet viņam manu apskādēt sagribējās. Apdrošinātāji šķīrās no 1000. Mīļo salavecīti, nevajag sniegu pilsētā.

Pēc smagas avārijas, kurā izdzīvojām, bet auto norakstījām un guvām citus zaudējumus ... Nespēju vainot sniegu ... arī ne ceļa uzturētājus, kaut sniega šķūre/kaisītājs brauca garām 4 minūtes pēc notikuma ...
Ir pagājuši gadi un lai arī finansiāli neesam atguvušies - ne sniegs vainīgs ... Vainīga pilna mašīna (iespējams dzērušu jauniešu), kuri neierakstījās līkumā un sekundes simtdaļā jāizdara izvēle - frontāla sadursme vai sniegots lauks ... Diemžēl laukā bija viens vienīgs stabs, kas tad bija mūsējais ...

Gribu sniegu ...  :hi: