Autors Tēma: Vīrieša sadalīšana.  (Lasīts 3808 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vīrieša sadalīšana.
« Atbilde #15 : 2014. gada 19. decembris, 20:18:14 »
Ta jautājumus vairs nevar uzdot? Ja kas man nezināms kādam izsprucis?
Un ja gribas tā brīnumvārda lietotāja versiju uzzināt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2014. gada 19. decembris, 20:21:11 »
Sākotnējo tēmas pieteikumu mēs varam arī uz abiem dzimumiem attiecināt. Neviens/a nepazīst vīriešus, kuri "zāģē"?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2014. gada 19. decembris, 20:28:33 »
Točno! Neiedomājos. KAUT GAN - NEJAUC GALVU.
Ir viena mega atšķirība. Ja vīrietis pazāģē sievieti, parasti viņa vispirms neskrien pie cita, bet gan nograuž līdz iznīkumam zāģētāju. Tā ka arī te viss ar tēmu kārtībā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2014. gada 19. decembris, 20:32:00 »
Točno! Neiedomājos. KAUT GAN - NEJAUC GALVU.
Ir viena mega atšķirība. Ja vīrietis pazāģē sievieti, parasti viņa vispirms neskrien pie cita, bet gan nograuž līdz iznīkumam zāģētāju. Tā ka arī te viss ar tēmu kārtībā.

Ja zaagjee abi, ir normaals karinjhs, daudzmaz vienliidziigs karinjhs vinju starpaa.
Ja gjimenee zaagjee tikai viirietis, sieviete noniikst. Varbuut neaizmuuk pie cita, bet zaudee sevi

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2014. gada 19. decembris, 20:35:54 »
Mežā zvēri dažādi - vāveres un piepes.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2014. gada 19. decembris, 20:45:52 »
"Ja vīrietis pazāģē sievieti, parasti viņa vispirms neskrien pie cita"-
un kur tu šo rāvi?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2014. gada 19. decembris, 20:48:35 »
Nu man likās, ka sievietēm ar to krāpšanu tā lēnāk iet....

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 19. decembris, 20:57:13 »
Naivums tavā vecumā... Sievietēm pat nevajag zāģējošu vīru. Pietiek ar klikšķi, lai aizietu pa pieskari  :rofl:

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #23 : 2014. gada 19. decembris, 20:57:21 »
Redzi Mao - atskjiriibaa no viirieshiem, kuri var aiziet pa kreisi taapat vien - kraaninjsh ieniezeejaas, lielaakaa sievieshu dalja ko taadu var izdariit tikai tad, ja vecis reaali izbesiijis- zaagjeejamais, zaagjeetaajs vai citaadi defektiivs. Par hroniskaam nimfomaaneem es te nerunaaju.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2014. gada 19. decembris, 22:21:28 »
Tā vien šķiet, ka Mao kaut kāda personīga sāpe neliek mieru - sievietes tādas un sievietes šitādas, zāģē un mūžu ēd. Nu bet nav takš nekāda spiesta lieta ar tām ļaunajām sievietēm pīties - var dzīvot viens un brīvs kā ērglis lidojumā, var pievienoties šodien modernajai zilo brālībai. Kas var būt skaistāks par divu veču draudzību, un neviens nezāģēs!

PS.Tāds noskaņojums, ka ieknābt kādam gribas, un Mao pa rokai patrāpījās.
Nejauka es šodien. A varbūt ne tikai šodien, bet vispār, nezinu.   :computer:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2014. gada 20. decembris, 12:20:55 »
Vīrieša sadalīšana. Šitas man tik ar vienu asociējas - liellopa vai cūkas liemeņa shēma gaļas izcirtējam.
I kategorija - kakls uz kā sēdēt, mugura aiz kuras drošībā justies, rokas uz kuram tapt nēsātai.
II  kategorija - platā krūts uz kuras paraudāt, galva kurai ļooooti retos gadījienos padomu paprasīt.
III kategorija - subprodukti jeb bla, bla, bla nozīmes orgāni - sirds un mazais vīrieša draudziņš. Pēdējie parasti darbojas niķīgā režīmā - bieži vien daudz ražīgāk priekš citiem, ne priekš sieviņas...
Visus sakost!