Autors Tēma: Patiesiiba par viirieti  (Lasīts 4884 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Patiesiiba par viirieti
« Atbilde #15 : 2014. gada 22. decembris, 12:08:23 »
Aizmirsu vakar pastaastiit...

Vakar man gadiijaas celjabiedrs-blakusseedeetaajs, viirietis ap 80. Braucam, paarmijam pa vaardam. Vienu briidi vinjhs sakjer manu roku, raada uz vienu maaju ielas malaa un saka: "Taa ir meitu maaja, nu, meitenes te straadaa...". Un taa filozofiski un ziimiigi novelk:"Svariigaakaa lieta viirietim. Jaaaa..."

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2014. gada 22. decembris, 12:12:07 »

Vakar man gadiijaas celjabiedrs-blakusseedeetaajs, viirietis ap 80. Braucam, paarmijam pa vaardam. Vienu briidi vinjhs sakjer manu roku, raada uz vienu maaju ielas malaa un saka: "Taa ir meitu maaja, nu, meitenes te straadaa...". Un taa filozofiski un ziimiigi novelk:"Svariigaakaa lieta viirietim. Jaaaa..."

Nu ja nav citu variantu, kaut kur tak tā mazā galva jānoslogo, lai lielā var relaksēta režīmā darboties :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2014. gada 22. decembris, 13:10:46 »
Es uztveeru to taa, vispaariigi, ne taa, ka uz meitu maaju obligati jaaskrien. bet ir, kam jaaskrien, lai suudus nesavaariitu. Nu, simbolos runaajot.

Un atceries, ko Nenopietnajaa cilveekaa Pauksham vecais Valteriitis ausii iechuksteeja? ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2014. gada 22. decembris, 16:24:38 »

Jo mazaa galva mazaak noslogota, jo lielaa lielaakas "gudriibas" (glupiibas) izdomaa!

Katoļi ar pāvestu priekšgalā varētu ņemt ļaunā :)
hmmm, vai tad šādu situāciju novēršanai nav paredzēti kora zēni?

Atslēdzies alex

« Atbilde #19 : 2014. gada 27. decembris, 17:44:07 »

Šitāda reklāma, bet paša svarīgākā- adreses nav! Arī "es tur nestrādāju" iztrūkst ... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2014. gada 28. decembris, 18:44:43 »

Šitāda reklāma, bet paša svarīgākā- adreses nav! Arī "es tur nestrādāju" iztrūkst ... :D

Man ir pamats taa rakstiit?  :smoker:

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2014. gada 28. decembris, 19:50:24 »

Tā tak parasti raksta, lai nepārprot un neuzskata, ka slēptā reklāma.  :icecream: A par pamatiem neko nezinu, neesmu būvniecībā eksperts ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2014. gada 28. decembris, 20:07:08 »

Tā tak parasti raksta, lai nepārprot un neuzskata, ka slēptā reklāma.  :icecream: A par pamatiem neko nezinu, neesmu būvniecībā eksperts ;)

Ja nu nekaada paarpratuma nav, a?  :talking:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2014. gada 28. decembris, 20:53:30 »
Forši - vienā maisā vīriešu galviņas spīdošās perspektīvas strauji augošās civilizācijas ēnā, katoļu priesteru everģēlības un pamatu likšana ziemas un augstu gruntsūdeņu apstākļos.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2014. gada 28. decembris, 21:04:07 »
Forši - vienā maisā vīriešu galviņas spīdošās perspektīvas strauji augošās civilizācijas ēnā, katoļu priesteru everģēlības un pamatu likšana ziemas un augstu gruntsūdeņu apstākļos.

Tev peetniecibas teema paardomaam  :laugh:

Atslēdzies alex

« Atbilde #25 : 2014. gada 29. decembris, 09:53:55 »

Katrs darbs ir jāciena! Dod telefona numuru!  :laugh:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2015. gada 02. janvāris, 23:42:26 »

Katrs darbs ir jāciena! Dod telefona numuru!  :laugh:

She - numurs!  :smoker: