Autors Tēma: ko ēd jūsu tīņi?  (Lasīts 2920 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: ko ēd jūsu tīņi?
« Atbilde #15 : 2014. gada 22. decembris, 15:50:29 »
Es ļoti slikti atceros toreizējos 40gadniekus no laikiem, kad pati biju pusaudze. Kā jau iepriekš rakstīju, ēdiens mani īpaši neinteresēja, bulkas arī nē, tā ka ēdu, ko māte lika priekšā un kas man no tā garšoja.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 22. decembris, 18:55:33 »
Jā, man liekas, ka meitenes ir cimperlīgākas, puiši kā jau veči ēd visu, daudz un nešķirojot(tāds man radies iespaids no puiku mātēm - šausmas). Meitenes toties ēd mazāk(tas forši). Maizi manās mājās nevienos laikos neviens daudz nav ēdis, vienmēr brīnos, ka daudzi saka, ka maize aiziet daudz. Toties maizes ēdāju mātēm vieglāka bērnu barošana.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2014. gada 22. decembris, 19:00:07 »
Mans tiinjupuisis ir ljoti cimperliigs

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #18 : 2014. gada 22. decembris, 19:50:52 »
Es te taa padomaaju - ko mans tiinjpuisis needa...
kategoriski un nekad - auksto zupu. tad nu vasaraa paraleeli tapa kas cits, bet absoluuti vienkaarsh - makaroni ir sieru, kaads ciisinjsh varbuut klaat. Vai kas liidziigs no shiis kategorijas. Bet te man nekad nebija pretenziju, jo beernam aukstaa zupa veel joprojaam skjiivii ir tabu. To zinu un akcepteeju.
Veel - zivis. Ar taam gan tikai uz Juus - kaadu lasha steiku - kaadreiz jaa. Bet taa bez iipashas sajuusmas.
Visaadi tomaat-gurkju-zaljumsalaati ar nee, bet tas jau nav pamateediens. Toties burkaanus var grauzt visos veidos. Lielos vilcienos laikam arii viss.
Citaadi - kaa jau augstaak rakstiiju - ja kundzinjsh tieshi shodien negrib kartupeljus ar maltaas galjas meerci - tur ir ledusskapis un punkc.

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #19 : 2014. gada 23. decembris, 11:51:27 »
pati tīņa gados ēdu visu, izņemot sēnes, ar tām bērnībā bijusi nelaba pieredze (atceros pati, ka apm. 5-os gados niķojos un neēdu, ja galdā nebija sēnes)
Meita pērlīga, ja ēdiens vizuāli nepatīk, neēd. Pat nepagaršos. Ar dēliem var sarunāt, vismaz pagaršos, un tanī reizē paēdīs, kas ir. Bet ja neiepatīkas, tad to vairāk netaisu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2014. gada 23. decembris, 13:33:08 »
praktiski visu, respektēju, ka meita neēd žāvaugļus, dēls zivis.Mīļākā zupa -biešu. Puika no kādiem 10 gadiem gatavo pats. Ja vēlu vakarā no virtuves sāk smaržot -tātad pats vāra makaronus.