Autors Tēma: kas vakariņās?  (Lasīts 8212 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies danu

Re: kas vakariņās?
« Atbilde #15 : 2014. gada 26. septembris, 09:12:09 »
Paldies, vakar mani iedvesmojāt! :)  palasīju, un sapratu, ka TAS ko man ļoti gribas ir bumbieris(svaigs)+kripata zilā siera ! Mmmmm....apēdu un manai dušeņkai bij miers! Uztapināju gulaša katlu, vēl gribēju "nokaut" ķirbi biezzupai, bet lai nu vēl gaida savu kārtu :D Brīvdienās  taps grūbu/baraviku risoto .
Par sēnēm runājot- es ar palielīšos- šogad pirmo gadu tās ieskābēju! Baigi labas!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #16 : 2014. gada 26. septembris, 10:15:40 »
Paldies, vakar mani iedvesmojāt! :)  palasīju, un sapratu, ka TAS ko man ļoti gribas ir bumbieris(svaigs)+kripata zilā siera !

man mēģinājums ar šo vakar bija veiksmīgs ... tik veiksmīgs, ka šis variants noteikti otreiz netiks taisīts. man negaršoja.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies danu

« Atbilde #17 : 2014. gada 26. septembris, 10:51:28 »
...varbūt nebij riktīgi ieskābušas? Pāris gadus atpakaļ , mēģināju un visas burkas izgāzu, kā sāls mazlietotāja biju pamatīgi noknapinājusies. Šogad, bēru šaujām vien  :D, tikpat dāsni šķiedos ar dillēm, pipariem un ķiplokiem! :D Upeņu lapas gan- tikai dekorācijai :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 26. septembris, 10:59:55 »
tad jau man gandrīz skābētas sanāk - manām sālītajām noteikti iet klāt sāls, pipari un ķiploks sakapāts.

Atslēdzies danu

« Atbilde #19 : 2014. gada 26. septembris, 11:18:10 »
 Skābēto fiška esot  iekš tam,ka dienas 4-5 , trauks ar sēnēm (manā gadījumā- katls) tiek turēts siltā telpā,lai sāktos process  :cool:, pēc tam sadala pa burkām un glabā ledskapī. Tā man pieredzējusi kolēģe skaidroja,paklausīju un rezultāts mani dikti apmierina:)
Vīram gan esot par sāļu, bet kopā ar svaigiem tomātiem , puraviem un ar kartupeļu biezeni ir labi! :)

Atslēdzies tuure

« Atbilde #20 : 2014. gada 26. septembris, 11:33:53 »
Skābētām es vēl cukuru mazliet lieku, un 3 dienas noturu siltumā, kad ieskābušas, aši pa burkām un aukstumā. Dievīga ņammma sanāk.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 11. marts, 11:51:36 »
vairāk vakariņas neēdat?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2015. gada 11. marts, 13:52:51 »
Jautājums un situācija neoriģināli- ko šodien ēdīsiet vakariņās,man pilnīgs ideju izsīkums  :-\
Mājās- ledskapī/pagrabā , viskass, bet ideju nav.... ::) Gribētos šovakar pagatavot tā pavairāk,lai nedēļas nogalē nav jāsēž pie katliem/pannām.
Nopērc alu un riekstiņus un sēdi pie TV. Gan jau neviens bojā neaizies

Atslēdzies Kika

« Atbilde #23 : 2015. gada 11. marts, 19:37:00 »
Mums bija ģimenes atzīts gards cūkgaļas gulašs pagāšnedēļ, sautēts ar sīpoliem un burkāniem, kopā ar vārītiem kartupeļiem un marinētiem gurķiem. Izsautēju lielajā katlā, ka 3 dienas bija ko ēst  :yes: Es pati pēdējā laikā esmu panesusies uz svaigo salātu miksli+vārītām bietēm+svaigā siera+ķiploku-timiāna mērcītes salātiem kopā ar svaigu vai grauzdētu čabatiņu.
Un nekārdiniet te ar sēnēm, ja?  :happy:
One small positive thought in the morning can change your whole day! :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #24 : 2015. gada 11. marts, 20:28:30 »
Liellopa strēmeles saceptas ar sīpolu un ķiploku un sasautētas ar burkānu, kātu seleriju + pupiņas tomātu mērcē no burkas. Klāt kuskuss.
Eh, sēnes, sēnes, - gribu, bet bail iet mežā. Tur vampīri  :angry:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 11. marts, 20:32:20 »
Šodien bija santa maria diena. Thai wokmērcē woknūdeles ar dārzeņiem no pakas un jūras mošķiem. Paciņēdiens karoč.

Atslēdzies dille

« Atbilde #26 : 2015. gada 11. marts, 20:35:51 »
Nelieli Turcijas kabacīši garensiki griezti, pāri Fetas (vai tik nebija Jaunpils Fetiņa?) siers un asā salsas mērce un cepeškrāsnī.
Pat nebiju cerējusi, ka būs tik neizsakāmi garšīgi. [size=78%]Apēdu gandrīz visus, pārējiem tika ļoti minimāli.[/size]

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 11. marts, 20:46:08 »
Ja nebūtu pacēlis veco tēmu, jūs te badā nomirtu :D :D :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2015. gada 11. marts, 20:46:30 »
Bet mēs patiešām vakariņas neēdam. Ja nu katrs kaut ko paknakstās vai uzņem kalorijas šķidrā veidā -kā es

Atslēdzies dille

« Atbilde #29 : 2015. gada 11. marts, 21:12:20 »
Man jau šķiet, ka apēdu vairāk, kā spēju šovakar novingrot nost. Bet garšīgi.