Autors Tēma: tiesības smieties  (Lasīts 6776 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: tiesības smieties
« Atbilde #30 : 2015. gada 08. janvāris, 12:06:27 »
Jebkuru naida kurināšanu, necieņu, pazemošanu soda ar likumu. Civilizētās valstīs. Cietušais iet uz tiesu. Nošaušana nav civilizeds sods.

Skaidra lieta. Tikai nez kāpēc geju, garīgi slimo vai narkomānu tiesības Eiropā skaitās svēta lieta...un nedod Dievs, kāds melno nosauks par melnu ASV...Musulmaņiem tiesības staigāt tradicionālajā apģērbā (kuras Francijā ir ierobežotas) ir tikpat būtiskas kā bomžiem tiesības smirdēt, kuras neviens pat netaisās ierobežot.

daddy

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 08. janvāris, 12:08:22 »
neviens jau tā tieši nesaka, ka baznīcā (un krustu mest tieši ar 2.5 pirkstiem) iet ir labi, bet mošejā vai sinagogā slikti...
tikai nez kāpēc neiedomājas, ka aizskarot un ķircinot citus, agri vai vēlu norausies pa zobiem (Mao otrā doma) :)

Mao pirmajai domai nepiekrītu. Nav musulmaņi ne vājāki, ne primitīvāki, ne aizspriedumaināki, tie ir stereotipi.  Drīzāk jau mēs eiropiešu civilizācija ar savu "demokrātiju", relatīvismu un pārprastajām cilvēktiesībām ilgtermiņā kļūstam vājāki... pasaules vēsturē nebūsim ne pirmā, ne pēdējā civilizācija, kura iznīks iekšējā vājuma dēļ...     

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2015. gada 08. janvāris, 12:17:17 »
Musulmaņu vājumu, primitīvismu un aizspriedumainību ir viegli pierādīt:
Tieši vājums ir pamatā, tam ka "pārinodarītājam" drīkst nocirst galvu,
tieši primitīvisms ir par pamatu kino un vispār daudzu prieku noliegšanai,
tieši aizspriedumainība ir par pamatu sieviešu tiesību un citu ticību tiesību noliegšanai.
Musulmaņi nav vainīgi, ka tā ir, bet tā ir.

daddy

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 08. janvāris, 12:20:47 »
Mao, kur Tu šīs "atziņas" sagrābājiies??! cik musulmaņus Tu personīgi pazīsti? :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2015. gada 08. janvāris, 12:25:39 »
Tieši šādu atbildi es gaidīju. Es pazīstu vienu. Un viņš nav īsti pilns rublis.
Tu tici, ka 86 procenti krievijas iedzīvotāju, kas sazombetās balsīs auro: "Pu ir mūsu dievs un cars!" ir lielaki idioti nekā pārējā, civilizētā pasaule?

daddy

• Viesi
« Atbilde #35 : 2015. gada 08. janvāris, 12:31:47 »
... Tavuprāt ir normāli pēc 1 "nepilnīgā" spriest par pusotru miljardu :D :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. janvāris, 12:34:45 »
vājums ir tieši tajā, ka nespēj izdomāt 5x smieklīgāku un indīgāku karikatūru, bet iet un šauj...

Tas no tās pašas sērijas, kā es te agrāk par babuļiem un laikam Betona incidents tas bija... iet pāri neatļautā vietā, uztaurē viņai, šī nevis ar steigu atstāj brauktuvi, bet sit ar tīkliņu pa auto. AIz bezspēcības un sava tizluma un stulbuma, un ka citi to ir pamanījuši un aizrāda. Labi, ka babulim nav kalaša...

daddy

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 08. janvāris, 12:37:51 »
Runājot par Krieviju es redzu medijus, kuri  sazombetās balsīs auro, ka 86% krievijas iedzīvotāju atbalsta Pu. Parunājot ar saviem paziņām es uzzinu, ka tā nav taisnība, bet propaganda.

tāpat Tavi apgalvojumi un "atklāsmes" ir pilnīgākais sviests, kurš sakults no propagandas krējuma. Tu zini kura.
Visvieglāk karot ar svešajiem, kuriem nav sarkanas asinis, kuri mirst ar prieku, kuriem droši vien arī sāp savādāk... utt. utjpr. 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. janvāris, 12:42:02 »
Pašus zombijus, lielā skaitā ne starp krievijiešiem, nedz musulmaņiem Tu tātad neredzi? Zombētaji ir, a zombiju nav?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. janvāris, 13:14:41 »
Es dažādos laikos esmu pazinusi pietiekami daudzus musulmaņus, ar dažiem sadarbojos vai esmu sadarbojusies pagātnē. Pilnīgi normāli cilvēki, daži ļoti ticīgi, daži - ne īpaši. Ļoti ticīgi kristieši/krišnaīti/whatever arī ir jancīgi :) Simpātiska ir viņu spēja disciplinēt sevi attiecībā uz daudzām ikdienas lietām, spēja, kuras (un pat apziņas par tādas nepieciešamību!)dramatiski pietrūkst eiropiešiem. Viņu sašutums attiecībā uz daudzām Eiropā pieņemtām normām, domāju, daudziem no mums kļūst saprotams, ja to nesaistām ar musulmaņu ticību. Vai jums patīk piedzēruši jaunieši uz ielām? Vai jūs uzskatāt par normu to, ka bērniem ir sekss 13-14 gadu vecumā? Vai jūs atbalstāt geju praidus? utt. No viņu viedokļa eiropieši ir pilnīgi traki un degradējušies. Un, jā, tolerance nepieder pie viņu mīļākajām labajām īpašībām :)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #40 : 2015. gada 08. janvāris, 13:24:53 »
Jā, es arī pazīstu gan musulmaņus, gan kristiešus, kas ir normāli cilvēki. Problēma visās reliģijās un ideoloģijās ir ar tiem, kuri uzskata, ka viņi ir Vienīgie Pareizie, un citi ir jāpievērš Vienīgajai Pareizajai ticībai ar uguni un zobenu.

Kāpēc tiek uzskatīts, ka Rietumu civilizācija ir vājāka tāpēc, ka demokrātiskāka? Rakstā, uz kuru augstāk ir saite, minēts, ka lielākā daļa Francijas musulmaņu izcelsmes pilsoņu nebūt vairs nav stingri ticīgi un neraujas pievienoties džihādam - tātad viņiem ir šķitis pievilcīgāks Rietumu dzīvesveids. Tas, protams, neapmierina radikāļus, kuri ir gatavi vardarbībai un teroram, lai tikai "ganāmpulks" nepaklīst.

P.S. Jā, man ir pilnīgi pieņemami, ka jauniešiem ir iespēja izvēlēties nodarboties ar seksu 14 gadu vecumā un nepalikt stāvoklī un netikt nomētātiem ar akmeņiem; man ir prieks par valstīm, kurās geju praids ir jautrs karnevāls un cerams, ka arī mēs tiktāl pieaugsim.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. janvāris, 13:58:38 »
Kāda tur demokrātija...tāpat kā viņu mullas viņiem iestāsta, ka sekss pirms laulībām ir grēks, tāpat mūsu visatļautības ideologi iestāsta mums, ka tas ir pilnīgi normāli. Starptautiskajām korporācijām, kuras uztur mūsu "demokrātijas", izdevīgi ir cilvēki bez principiem, bez ticības un tautības, viegli manipulējami. Un vai aizliegt musulmaņu galvassegas bija demokrātiski? V[size=0pt]alkāt lakatu ir sabiedrībai bīstamāk neka piedzerties un lietot narkotikas, kas tradicionāli piedienas demokrātijai?[/size]

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2015. gada 08. janvāris, 14:06:47 »
Jaunākais, ko izlasīju, ka visvarenajiem ilgtermiņā esot izdevīgi, lai mēs nevairotos. Lai visi iet pie gejiem un lezbietēm. Pirmkārt - vairs nav īsti rūmes, otrkārt - vairāk atdosimies lielajiem uzdevumiem, jo nebūs bērnu pie kuriem vakaros skriet. Un šādu ideju propoganda sākusies vispirms sieviešu vidū (lezbisms), kā vieglak sakūdāmā (feminismus-histerismus vulgaris) auditorijā.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #43 : 2015. gada 08. janvāris, 14:14:12 »
Nē, aizliegt nēsāt lakatu nebija demokrātiski. Bet vai piespiest nēsāt lakatu ir demokrātiski?
Demokrātijai piederas nevis piedzerties un lietot narkotikas, bet gan INFORMĒTĪBA un IZVĒLES IESPĒJA - vienalga, vai attiecībā uz lakatiem vai alkoholu vai seksu 14 gados (atšķirībā no dažām musulmaņu valstīm, kur mazgadīgu meiteņu izprecināšana ir goda lieta, un nav tikai formalitāte).

Atslēdzies Mao

« Atbilde #44 : 2015. gada 08. janvāris, 14:14:44 »
Runājot par karikatūristu tiesībām kādu izsmiet, man liekas, ka jāsaprot, vai mums ir pieņemams, ka to sasaistam ar vārda brīvību un mākslinieka brīvību.

Vai vienas grupas radīta tēla smieklīga attēlošana vispār ir skatāma kā noziegums defoltā.