Autors Tēma: gelish  (Lasīts 4784 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

ēvele

• Viesi
Re: gelish
« Atbilde #15 : 2015. gada 13. janvāris, 20:39:00 »
Es ik pa laikam taisos noņemt, bet tad iedomājos to katras nedēļas čakaru ar nagiem, tad vēlme pāriet. Bet tā - uztaisi reizi mēneši un var aizmirst. Tas gan ir gēls un akrils, gelišs ir kas cits(nezinu, kuru saulcerīte domāja), bet tas jau arī nagus bojā, kaut skaitās saudzīgāks.

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #16 : 2015. gada 13. janvāris, 20:47:14 »
Es lieku katru mēnesi, pa vidu sanāk nedēļa bez - un nekas nav jāatveseļo....

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2015. gada 13. janvāris, 20:48:37 »
Es padzēru Silica plus pa starpu, normāli atauga. Laikam gadiem ilgi tā tomēr nevar...bet kad vajag, tad vajag.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2015. gada 13. janvāris, 20:54:42 »
Es, kad liku, tad liku ... kādas starpas? Noņem - uzliek ..... Vai pareizāk - uzliek, uzliek ... Rezultāts - vē ....

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 13. janvāris, 20:57:24 »
1x spontāni uzliku gelish. Man no tās 1x nagi bija tādā pakaļā, lai arī standartā ir stingri, cieti...  Nekad vairs!

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2015. gada 13. janvāris, 21:03:55 »
atveseļošanai baigi labā ir Eveline "8 in 1"

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 13. janvāris, 21:49:55 »
nekad neesmu sapratusi,kas tur ko atveselot...man laikam zirga nagi :))
papildus neko nedzeru, neēdu...
oky...man varbuut metode nepopulara lakas noņemšanai  :blushing: ...kad šķīdinaju ar tiem tamponiem un šķīdinātaju(1ja reizē), tad arī nodomāju ...ne mūžam  :rofl:

un ..svariigi nejaukt gelish laku ar gēla nagiem.... tie kas saka 1x menesī... vai tiešam laka jums turas menesi??
man kā kuro x pat esmu domajusi, ka tas no mēness fāzēm atkarīgs, vai kā...Jo to pašu darot cireiz stav 14- 16 dienas,citreiz stuuri apdrūp jau 3jā dienā... bet nu ,es necackājos, kasu katlus un daru viskko ar nagiem :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

« Atbilde #22 : 2015. gada 13. janvāris, 21:58:34 »
atveseļošanai baigi labā ir Eveline "8 in 1"

nagu cietības uzlabošanai toč baigi labā, bet, kas attiecas uz "atveseļošanu", diez vai - šitik labu efektu bez ķīmijas nevar panākt  :) [size=78%] [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 14. janvāris, 04:46:31 »
mellen, ja Tev gelish apdrūp trešajā dienā, tas ir neriktīgs gelish! :) Tur jau tas skaistums, ka atslēgas, rāvējslēdzēji utt uz laiku  pilnīgi pārstāj būt bīstami.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #24 : 2015. gada 14. janvāris, 08:26:33 »
2.5 gadus regulāri klāju geliš pie fantastiskas meistares ... Tad uztaisīju pārtraukumu un konstatēju, ka atveseļošana prasīja 2 - 3 mēnešus .. Šobrīd vismaz 2 gadi bez geliša ... un it kā vajadzētu tomēr nolakot, bet kad iedomājos, kā pēc tam jāatveseļo ... :(
Kas tur ko veseļot! Gaida, kamēr ataug - 2.5 mēneši un jauni nagi. :)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 14. janvāris, 09:51:20 »
nekad neesmu sapratusi,kas tur ko atveselot...man laikam zirga nagi :) )
oky...man varbuut metode nepopulara lakas noņemšanai  :blushing: ...kad šķīdinaju ar tiem tamponiem un šķīdinātaju(1ja reizē), tad arī nodomāju ...ne mūžam  :rofl:

un ..svariigi nejaukt gelish laku ar gēla nagiem.... tie kas saka 1x menesī... vai tiešam laka jums turas menesi??
man kā kuro x pat esmu domajusi, ka tas no mēness fāzēm atkarīgs, vai kā...Jo to pašu darot cireiz stav 14- 16 dienas,citreiz stuuri apdrūp jau 3jā dienā... bet nu ,es necackājos, kasu katlus un daru viskko ar nagiem :D

ēvele

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 14. janvāris, 09:57:02 »
Nu jā ,atbildot uz citēto meeleni, laka turas mēnesi un pat vēl ilgāk, tikai nagi ataug un tāpēc jāiet ātrāk mainīt. Jā, un tas ir gēls, ne gelišs. Man ir gēls kādus 3 gadus un nezinu, kāpēc būtu jānem nost un jāatveseļo, tie taču ir tikai nagi! Jā, un geļa nagi man ir īsi, tikai nolakoju, nezīmēju ne puķes, ne blingus. lai tikai izkstās sakopts. Domāju, ka atstāšu tos mūžīgi, jo esmu slinka.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2015. gada 14. janvāris, 12:27:57 »
Te jau tagad kopā gēla nagi un laka. Geliš taču ir laka.
Nezinu, man nav ko atveseļot, laku noņem kā jau laku, tikai ilgāk jāpatur noņēmējs.
Vienīgā bēda, ka man ļoti ātri ataug, 2 nedēļas nedavelk, smuki ir nedēļu, pēc tam pieciešu, bet nepatīk. Bet tā sajūta, ka nav satraukuma, nekas nenodrūp, es parasti gar mašīnas durvīm noskrambāju parasto laku.

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #28 : 2015. gada 16. janvāris, 19:12:05 »
nekad neesmu sapratusi,kas tur ko atveselot...man laikam zirga nagi :))
Mellene, kā Tu ņem nost?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2015. gada 16. janvāris, 20:42:54 »
mellen, ja Tev gelish apdrūp trešajā dienā, tas ir neriktīgs gelish! :) Tur jau tas skaistums, ka atslēgas, rāvējslēdzēji utt uz laiku  pilnīgi pārstāj būt bīstami.

HA! (gan es noskaidroshu ,kas teica slaveno HA)..astslēgvardu zinu gan ,nejau velti pirku visus pribambasus... bet taapec es saku ka citeriz hormoni,vai meness  fāzes, vai pashas slinkus, vai eksperimentētkare par vainu..ka 3 diena ir čp..bet es jau neraudu..aplupusho notiiru un un pec 5.min jauna kaarta virsuu...bet detaļaas man nav jega iesliigt, tas interesee vien tos, kas pasi kramejas ar taadu lietu :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega