Autors Tēma: Patriotisms  (Lasīts 13739 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Patriotisms
« Atbilde #15 : 2015. gada 21. janvāris, 22:39:07 »
Nedomāju, ka latvietis, kas pametis valsti var saukties patriots. Tā mums drīz nebūs vairs valsts, tikai patrioti visās malās.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2015. gada 21. janvāris, 22:44:38 »
sākās...skaidrs jau sākumā bija, kur šī tēma panesīsies.....
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 21. janvāris, 22:47:43 »
ēvele- a kads sakars tam ,ko darām ar patriotismu??? (uz kašķi pavilka?):D  es gan esmu strādniece..gan fiziska, gan nefiziska...tieši tādēļ man nav problēmu buut te, kur esmu :)
 :smoker:
Jā, Jā Brom....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies imho

« Atbilde #18 : 2015. gada 21. janvāris, 22:48:38 »
ar patriotismu - uzmaniigi, paturot skaidru galvu. Ir aprindas, kas preferee graabt karstas ogles citu rokaam...

http://pora-valit.livejournal.com/3112305.html

Atslēdzies true detective

« Atbilde #19 : 2015. gada 21. janvāris, 22:48:59 »
Ko jūs, patriotes,  tajās ārzemēs darāt? Tikai interese. Es pat nevaru iedomāties, ko tur darītu(jo neesmu fiziska darba strādniece)?

sadzirdu ironiju jautājumā jeb man tā izlikās? vai tad visi ārzemēs esošie latvieši ir tikai fiziskā darba darītāji? tici man arī citi darbi te ir pieejami
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broms

« Atbilde #20 : 2015. gada 21. janvāris, 22:54:29 »
ēvele- a kads sakars tam ,ko darām ar patriotismu??? (uz kašķi pavilka?):D  es gan esmu strādniece..gan fiziska, gan nefiziska...tieši tādēļ man nav problēmu buut te, kur esmu :)
 :smoker:
Jā, Jā Brom....

?
Apskaidrosi? :)
Bet vispār jau saprotu, ka tas nebija man :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2015. gada 21. janvāris, 22:57:05 »
Nedomāju, ka latvietis, kas pametis valsti var saukties patriots. Tā mums drīz nebūs vairs valsts, tikai patrioti visās malās.

Es, savukaart, nedomaaju, ka tikai nebeidzams mazohisms saucams patriotisma vaardaa

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2015. gada 21. janvāris, 23:05:10 »
Brom...šitas  :smoker: ,bija gan tev  :rofl: , a bet es jau sakumaa teicu, ka neskaidrošu un netaisnošos, jo zinaju, ka agri vai vēlu lidz tam nonāks :) un jau minēju, ka mana vecmāminja ..sacija- katram domas pēc savas šnites... tur arii viss pateikts citeejot Mao..lasi vēlreiz, domaa 2x.
katram sava dzīve un galvenais lai katrs ar to apmierinats..Ja visiem no tā labaak varu pacelt karogu un teikt, nafik neesmu patriots...
.nākas baigi atkartoties jo šitajās  paliceeji-aizbraucēji diskusijās nekas jau baigi nemainās, gadiem.

p.s vot principa, neiešu un nepētišu vardam patriots definiiciju, lai gan doma bija :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 21. janvāris, 23:13:49 »
A veel nepielec, ka Broms nav Betons?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #24 : 2015. gada 21. janvāris, 23:18:05 »
Man liekas, ka patriotismam aizvien mazāk ir sakars ar fizisko atrašanās vietu. Vai tad tie, kas nekur nav aizbraukuši, bet Latviju sauc par "šo valsti", ir patrioti? Es domāju, ka tik mazai tautai kā mums patriotisms ir pirmkārt, būt. Un tad - būt izglītotiem, būt turīgiem, būt tikumīgiem, kā nu kurš to saprot...būt tādiem, lai nav jākaunas, kad citi teiks: "Re, šie ir no Latvijas!"

Jā, un novēlēsim viens otram, lai to šauteni neievajagas...jo, ja vajadzēs- kur tad liksies? Skaisti nomirt arī var būt patriotiski :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 21. janvāris, 23:21:56 »
Tie kas no Latvijas ir izbraukuši pēdējos 20 gados, tie NAV Latvijas patrioti! Viņiem nospļauties par to kas šeit notiek. Viņiem interesē tikai sava labklājība.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #26 : 2015. gada 21. janvāris, 23:24:55 »
Tie kas no Latvijas ir izbraukuši pēdējos 20 gados, tie NAV Latvijas patrioti! Viņiem nospļauties par to kas šeit notiek. Viņiem interesē tikai sava labklājība.
Zini, bet viņu labklājība ir arī daļa no valsts labklājības! Esi lasījis, cik naudiņas aizbraucēji katru gadu uz Latviju pārskaita? Man jau liekas, ka galīgi nepatriotiski ir dzīvot kā miskastē un bērnus tāpat audzināt. Katra latvieša pašcieņa ir Latvijai vajadzīga!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2015. gada 21. janvāris, 23:24:56 »
Piekriitot flyingcat, veel tikai piemineeshu tos daudzos cittautieshus, kuri nebuut nedziivo Latvijaa, bet ir visiistaakie Latvijas patrioti.

Atslēdzies imho

« Atbilde #28 : 2015. gada 21. janvāris, 23:27:40 »
 izbraukuši pēdējos 20 gados?

sanaak, ka Arturs Irbe par mata tiesu izglaabies no valsts nodeveeja liktenja! Bet nu visas taas Elinas Garanchas gan ir tiirais negods! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2015. gada 21. janvāris, 23:50:31 »

Labveeli, Tev tachu melnu uz balta raksta, ka nav nosplauties par to, kas Latvijaa notiek, bet Tu tikai mal savu maljamo. Fiziska atrashanaas Latvijaa garantee patriotismu?