Autors Tēma: siera kūka  (Lasīts 1737 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

siera kūka
« : 2015. gada 24. janvāris, 13:24:45 »
 nekad neesmu cepusi. Kādi ieteikumi? to,kurai pamatu sadrupina no cepumiem,ar sviestu,un lej virsū auxtu  masu,un ledusskapī,vai visu cepenē?

Atslēdzies reno

Re: siera kūka
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. janvāris, 13:38:49 »
man  patīk labāk cepenē . Cepumu pamatni 10 min pacep, kamēr maisa svaigsieru. Nekad neņemu selgas cepumus. Piparkūkas der ļoti labi
Vislabākā -Kikas ar āboliem un valriekstiem, bet tā tomēr visgaršīgākā nākošā dienā
Manās receptēs ir philadelfijas šokolādes, var ņemt vnk svaigsieru un sajaukt ar kakao

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. janvāris, 14:26:14 »
man labāk patīk neceptās, godīgi. Recepte, kas iet uz urrā: http://www.say7.info/cook/recipe/486-CHizkeyk-bez.html Rotāju ar fizāļiem :)

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. janvāris, 14:30:48 »
Nekad neņemu selgas cepumus.
Kādēļ? Es parasti ņemu tos ar īru krēma garšu...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. janvāris, 14:58:02 »
No cepumiem ņemu tos, kuri veikalā vislētākie. :) Sablenderēju, klāt izkausēts sviests un bišķi sīrups vai medus, lai masa labāk turas kopā. Kārtīgi sablīvēju ar karoti un lieku ledusskapī, kamēr taisu siera masu. Cepu uzreiz visu kopā.
Man personīgi labāk patīk ceptais siera kūkas variants, tad nav jāuztraucas, vai garšas sadraudzēsies, vai kūka sastings un neizjuks. Kaut gan, ja laba recepte, abi varianti ir garšīgi.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. janvāris, 15:45:34 »
Man arī labāk patīk ceptās kūkas. Lielākā problēma ir virsas saplaisāšana, lai to novērstu, iesaka cept ūdens peldē (cepešpannā ielej ūdeni, kūkas formu (ja saliekamā) ietin no apakšas folijā un tad liek ūdens pannā).

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. janvāris, 15:53:26 »
Pati parasti taisu ceptās, bet ēdu arī neceptās. Un arī pamatnei nekad neņemu Selgas cepumus, man nepatīk to garša. Ja gadās nopirkt, ļoti patīk tādi ar govs bildi virsū :) "s guščonkoi". Vai ari kādus citus bez izteiktas garšas.

Pamatā cepu variācijas par Kikas ielikto siera kūku.

Reiz taisīju ar pašas jauktu mīklu, laikam pēc Emīlijas ieteikuma - nē, man nesanāca tik laba, kā cerēts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. janvāris, 17:42:18 »
nepatīk selgas garša. No citiem -tie kas ar atlaidi

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. janvāris, 20:00:31 »
Siera kūkām ņemu jau gatavo  pamatni. Cepumi nepatīk.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. janvāris, 20:06:31 »
Tak tev pašai jāizšķiras, ko gribi, neceptu vai ceptu. Es esmu necepto sierkūku fane. Pamatne gatavā. Pildījums pamatā Mascarpone, putukrējums un specija - vai nu svaigs mango, vai ogas, vai citas variācijas. Pēdējā kārta var būt želeja.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #10 : 2015. gada 25. janvāris, 10:23:55 »
Laikam tomēr cepto. Līdz šim vienmēr taisīju uz biskvīta uzlietu jogurta-biezpiena-persiku masu ar želatīnu,līdz ar to aukstās kūkas jau apnikušas. Ceptā siera kūka man labāk patika,meitene kursos atnesa cienāt,mēģināšu kko līdzīgu.