Autors Tēma: iepazīšanās krogā  (Lasīts 6790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: iepaziishanaas krogaa
« Atbilde #45 : 2015. gada 31. janvāris, 12:07:27 »
Nu ja, varbuut paladi garaam muuzha labaako seksu!
A varbuut likteniigais viiriets bija..
A tagad lauzi gavu un uzdziedi - vareeja buut bet nebij.. paarslas kriit leeni un smagi - 2x

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #46 : 2015. gada 31. janvāris, 15:01:55 »
Likteniigais viirietis, kaa tad :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #47 : 2015. gada 31. janvāris, 17:46:59 »
Liktenīgos nemaz tā nevar palaist garām...tie, maitas, ir neatlaidīgi...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 31. janvāris, 18:01:39 »
Ja Ineshuks buutu aizgaajis uz to viesniicu, tak shis buutu bijis makten neatlaidiigs..
Bet labi vien ir, tagad jau modee filmeet un raadiit, kaadas taas latvieshu dailjavas ir, Ineshuks pa shmigu nemaz nemaniitu. Mees veel vareetu interneta noskatiities, kaa shii draiskojas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2015. gada 31. janvāris, 18:08:21 »
...jaizdomaa sev mazaak biistama nodarbe ;) ...
Nu, es reiz šādā situācijā uzdevos par erotiska izdevuma žurnālisti, kas vāc materiālus par pilsētas nakts dzīvi :) Bez kāda nolūka, tiešām nezinu, kāpēc sagribējās paākstīties :) Arīdzan viss beidzās tikumīgi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #50 : 2015. gada 31. janvāris, 19:20:41 »
Taa puritaaniskaa jemshanaas man gan nav saprotama- nu, izklaideejaas beibes, so what... neredzu neko nosodaamu...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2015. gada 31. janvāris, 20:56:22 »
Taa puritaaniskaa jemshanaas man gan nav saprotama- nu, izklaideejaas beibes, so what... neredzu neko nosodaamu...
Jā, lai nu ar ko, bet ar divām lietām mediķi vulgaris toč izceļas - dzeršanas kapacitāti un spēju nogrūsties ar ko pagadās  -  kas tur liels, nekas taču nenodilst, vai ne...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #52 : 2015. gada 31. janvāris, 22:28:07 »
Kvadra, laikam mediķu seriālus skaties :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2015. gada 31. janvāris, 23:03:14 »
Seriālus? Necik daudz ne. "Čikāgas cerību" kādreiz skatījos, jā. Nu, vēl "Medikopteru"  ;)
Bet seriālos, man šķiet, mediķi nemaz tik ļoti TĀDI nav. Un vispār simpātiskāki nekā vairums realitātē sastopamo - dzer ar mēru, nemaz tik dikti "neizklaidējas" un pat ārstē arī  :evil:

P.S. Neņemiet pie sirds, ja šeit ir kāds sakarīgs, domājošs mediķis. Pieņemiet, ka es vienkārši esmu veca un nejauka, mūsu oficiālajā medicīnā kā tādā, vīlusies īgņa. Lūdzu, nesāksim meldiņu "abet visi nav vienādi..." utt. Protams, ka nav, es zinu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2015. gada 01. februāris, 01:24:32 »
Nodilt pilniigi noteikti nenodilst :D

...diez no kurienes kvadrai taada statistika ;) ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2015. gada 01. februāris, 09:51:15 »
Cik nu statistika, tikai novērojums.
Esmu maz satikusi mediķus, ar kuriem man patiktu kontaktēt - cinisma daudz, vieduma maz. Droši vien tāda profesionālā deformācija - cilvēku uztvert kā gaļas gabalu, kuram nekas nenodilst.  Jā, izklaidējieties droši, beibes, p**a jau nenodilst, tas tiesa.
Bet kaut kas nodilst gan - sauciet to par dvēseli vai kā nu kam tīk. Bet mediķuprāt jau cilvēkam tādas sastāvdaļas nemaz nav, ja reiz sekcijā tā nav atrodama.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2015. gada 01. februāris, 10:14:46 »
Ja kaads man nepatiik, taatad vinjsh nogruuzhas ar visu, kas kustas...

Gjeniaals domas lidojums :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2015. gada 01. februāris, 10:27:59 »
Nē, tieši otrādi - ja kāds grūžas ar visu, kas kustās, tad viņš man nepatīk.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2015. gada 01. februāris, 10:35:57 »
Hm, un visi dziives celjaa sastaptie medikji tev izsniedz sho infu? :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #59 : 2015. gada 01. februāris, 15:40:40 »
kvadra, pārsteidzi par tiem mediķiem...pazīstu diezgan daudzus- absolūtais vairākums solīdi ģimenes cilvēki. Studiju stāsti gan mēdz  būt krāšņi, bet...cik no tā pārspīlēts, cik varbūt ir gadījies vienu reizi ar vienu cilvēku, bet 100 citi pēc tam pārstāsta- es neuztvertu visu tik burtiski. Es par savu Kalnu institūtu arī viskautko varētu pastāstīt...tomēr, kad apskatos uz bijušajiem studiju biedriem tagad- nu, cienījami onkuļi, jādomā, arī dzer ne vairāk par vidēji pieņemto :)