Autors Tēma: Iepazīšanās internetā  (Lasīts 3560 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Murmulāde

Re: Iepazįšanās internetā
« Atbilde #15 : 2015. gada 02. februāris, 16:34:24 »
Nav gadījies iepazīties "romantiskos nolūkos", bet vienkārši tāpat... nu jau esam 12 (vai 13?) gadus kopā :) Bet sākās viss ar derībām 118 čatā ;) (derībās vinnēju es).

manuprāt vislglaicīgākais variants tieši bez 'ROMANTISKI-NOPIETNIEM" nolūkiem
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #16 : 2015. gada 02. februāris, 16:41:05 »
nē, nu oho.lv man vienmēr licies tāds pasmags . Māsa ar vīru iepazinās draugiem.lv .
oho.lv un līdzīgo trūkums ir tas, ka portāls ir tieši "iepazīšanās", līdz ar to viss notiek tādā kā drusku saspringtākā gaisotnē :) Nu, tā kā iet uz vakaru "Vientuļām sirdīm, kam pāri 30" - visi vērtējoši lūr viens uz otru un lolo baigās cerības par sapņu prinčiem un princesēm :) Savukārt, citur internetā tāpat kā aiziet uz interešu pulciņu vai vietējo zaļumballi - mērķis ir labi pavadīt laiku, iepazīšanās tāds patīkams blakusefekts :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 02. februāris, 16:49:07 »
pilnīgi piekrītu, ka gadījuma kniebiens interešu pulciņā ir daudz vērtīgāks par plānotu kniebienu iekš oho :D :D :D

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #18 : 2015. gada 02. februāris, 16:49:34 »
nē, nu oho.lv man vienmēr licies tāds pasmags . Māsa ar vīru iepazinās draugiem.lv .
oho.lv un līdzīgo trūkums ir tas, ka portāls ir tieši "iepazīšanās", līdz ar to viss notiek tādā kā drusku saspringtākā gaisotnē :) Nu, tā kā iet uz vakaru "Vientuļām sirdīm, kam pāri 30" - visi vērtējoši lūr viens uz otru un lolo baigās cerības par sapņu prinčiem un princesēm :) Savukārt, citur internetā tāpat kā aiziet uz interešu pulciņu vai vietējo zaļumballi - mērķis ir labi pavadīt laiku, iepazīšanās tāds patīkams blakusefekts :)

tieši tā, un tad jau pēc - sapas-nesapas principa.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #19 : 2015. gada 02. februāris, 16:50:25 »
pilnīgi piekrītu, ka gadījuma kniebiens interešu pulciņā ir daudz vērtīgāks par plānotu kniebienu iekš oho :D :D :D

aha, just for fun :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 02. februāris, 16:56:17 »
jā, arī es zinu pāris pozitīvus iznākumus no iepazīšanās saitiem, bet drīzāk tie ir par spīti, nevis kā likumsakarība... bet virtuālā vide kā tāda, ir iepazīšanos veicinoša :)