Autors Tēma: Šovinisms vai ...?  (Lasīts 16007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Šovinisms vai ...?
« Atbilde #45 : 2015. gada 19. februāris, 12:41:26 »
Līdz šim te ir tikai vienas puses žēlošanās dzirdama- visi vīrieši cūkas, slaisti un dzērāji. Pašām melnumiņu nemaz nav?

Rādi konkrētu linku uz vietu, kur tāda žēlošanās redzama!

Atslēdzies alex

« Atbilde #46 : 2015. gada 19. februāris, 13:15:02 »
Alex, kāpēc es tevis citēto žēlošanos neesmu TE pamanījusi? Nu tādu konkrētu, nevis vispārinātu...?

Pļāpas vien...

kur ir "mans vīrietis, tāpat kā visi, ir cūka..."?

:just_popcorn:

Kura tad atzīs, ka savējais tāds un šitāds. Manējais ne, bet vot visi pārējie...  :sarcasm:

Atslēdzies alex

« Atbilde #47 : 2015. gada 19. februāris, 13:18:48 »
Līdz šim te ir tikai vienas puses žēlošanās dzirdama- visi vīrieši cūkas, slaisti un dzērāji. Pašām melnumiņu nemaz nav?

Uzskati, lūdzu, ka "visi vīrieši cūkas, slaisti un dzērāji" ir eifēmisms un iespējams, tev kļūs viss konteksts saprotamāks.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2015. gada 19. februāris, 13:50:09 »

Uzskati, lūdzu, ka "visi vīrieši cūkas, slaisti un dzērāji" ir eifēmisms un iespējams, tev kļūs viss konteksts saprotamāks.

Nekad neesmu teikusi vai padomājusi, ka VISI.... :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #49 : 2015. gada 19. februāris, 13:53:19 »
Nekad neesmu teikusi vai padomājusi, ka VISI.... :D

Sofisms nav tava stiprā puse ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #50 : 2015. gada 19. februāris, 14:02:16 »
droši vien tāpēc, ka ex bija cūka, tāpēc nu jau ex :D  Un ja vēl ne 1 vien ex...

sorry, citāts nenostrādāja: tas bija par laikam Emīlijas tekstu, kur tad ur tās sūdzības, ka manējais cūka...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #51 : 2015. gada 19. februāris, 14:04:23 »
Es no izcili tizlaas sievietes viedoklja. Varu pateikt tikai to, ka tizlai buut ir absoluuti neizdeviigi, varu tikai apskaust taadas kaa Camma, trix uc, kuras visu prot un var izdariit pashas. Man nesanaak un  es neprotu ne tos plauktus pielikt, ne kraanus salabot, liidz ar to viss ir diezgan lielaa pakaljaa. Neviens viirietis nerausies ne paliidzeet, ne kaut ko nokaartot vinjas vietaa, driizaak taada sieviete ir apgruutinaajums.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #52 : 2015. gada 19. februāris, 14:09:21 »
Es no izcili tizlaas sievietes viedoklja. Varu pateikt tikai to, ka tizlai buut ir absoluuti neizdeviigi, varu tikai apskaust taadas kaa Camma, trix uc, kuras visu prot un var izdariit pashas. Man nesanaak un  es neprotu ne tos plauktus pielikt, ne kraanus salabot, liidz ar to viss ir diezgan lielaa pakaljaa. Neviens viirietis nerausies ne paliidzeet, ne kaut ko nokaartot vinjas vietaa, driizaak taada sieviete ir apgruutinaajums.

Ievies garderobē īsākus svārkus un citus palīdzības lūgumu akcentējošus aksesuārus :) .. un pajautā draudzenei vai viņas vīrs gadījumā kādu cakaru nevarētu izlīdzēt :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #53 : 2015. gada 19. februāris, 14:52:48 »
Kaut ko muljkjiigaaku veel nevareeji ieteikt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2015. gada 19. februāris, 14:57:35 »
Sievishkjiigai sievietei rausies paliidzeet.... (es taada neesmu un zheel, ka taa)

Pashas vien tancinji. Kas slikts draudzenes viiram paluugt? Mani kexi ar shaam izliidz. Pat ex kexi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #55 : 2015. gada 19. februāris, 15:23:29 »
Kaut ko muljkjiigaaku veel nevareeji ieteikt?

Nešauboties varu teikt, ka varēju gan! Vajag? :)

Bet paskaties kārtīgi- tur vāji slēpts smailijs lūk šitentāds:  :sarcasm:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #56 : 2015. gada 19. februāris, 16:08:54 »
Eu, es laikam bremzēta. Nevaru neko palūgt draudzeņu vīriem. :( Kaut kā neērti...
Manam gan regulāri par mašīnu ķibelēm zvana. :D A man besī, reāli. :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 19. februāris, 16:14:44 »
Man arii ljoti gruuti kaut ko luugt, vispaar to nedaru. Ja nu vieniigi kaads, izdzirdeejis manu probleemu, pats piesakaas paliidzeet. Un tad arii juutos taa kaa neerti, piedaavaaju samaksaat un taa.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2015. gada 19. februāris, 16:18:30 »
Tis ir jaamaacaas- paluugt. Saakumaa nav viegli ;) A peec tam dziive uzlabojas. Nu- vai paliekam vien tancinji... viirietim (ar V) ir tiikami izliidzeet sievietei...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #59 : 2015. gada 19. februāris, 16:19:11 »
Man arii ljoti gruuti kaut ko luugt, vispaar to nedaru. Ja nu vieniigi kaads, izdzirdeejis manu probleemu, pats piesakaas paliidzeet. Un tad arii juutos taa kaa neerti, piedaavaaju samaksaat un taa.
"un taa"? :D tas ir kā ? labi, labi, ļauns joks.
kaut kad liftos esmuredzējusi sludekļus "muzh na chas"un vecis bildē ar āmuriņu, kas visu salabos, par minimālu maksu. Palūgt salabot kko nu galīgi nav jākaunas.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!