Autors Tēma: Nacionālā sačakarētas šokolādes diena  (Lasīts 10454 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Nacionālā sačakarētas šokolādes diena
« Atbilde #30 : 2015. gada 19. februāris, 15:44:22 »
Kāpēc jābojā asinsdesa ar zapti? :P Dabūjāt pretī! :D

Es arī bieži iekomentēju, ka man kkas negaršo. :D

« Atbilde #31 : 2015. gada 19. februāris, 15:47:53 »
Pievienojos "vē un fuj" pulciņam  :go_go: Vot šoko ar apelsīniem gan varētu būt laba, bet tās ar piparmētrām iekšā man negaršo.  Man vispār riebjas spēcīga piparmētru garša un es noteikti neesmu mērķauditorija tām košļenēm/končām, par kurām reklāmās rada, ka ledains tvaiks no mutes nāk un mati sasalst ragā  :rofl:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2015. gada 19. februāris, 16:28:42 »
Man nav nekādu iebildumu arī par ēdamo teikt fuj un vē.
Jo ir tādas delikateses, kas neko citu kā riebumu neizsauc - jūras tārpi (pogonofori), gliemeži utt. Redzot, kā citi tos ēd, varu fiziski vemt. Tad kādēļ nevaru teikt "vē"?

var teikt, da jebko, protams. Vēl foršāk teikt "man taču ir tiesības uz savu viedokli! Vārda brīvība!" utt
100% taisnība.

ieraugot, kā draudzene ēd piparmētru vai apelsīnu šokolādi pateikt "draņķis, tā tak nav šokolāde, fui! sad.irsts produkts!"
bet var arī vienkārši paklusēt

pateikt draudzenei - tu esi resna/tieva, nesmuka

pateikt - mums ir debīla valsts, kas pie visa vainīga
bet... var arī vienkārši paklusēt.

ēst to kas garšo, darīt savu darbu, likt mierā draudzeni ar viņas resnumu/tievumu...

bez tiesībām izteikt viedokli vēl pastāv arī taktiskums, tolerance un tamlīdzīgi nieki...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2015. gada 19. februāris, 16:30:37 »
Man salds negarsho, taapeec arii tas after eight nee, bet es reiz atradu taadu melno shokolaadi (melnaa nav salda), kur klaat chilli. Johaidii, ku labs nashkjis bija! Bet tagad veikalaa vairs taada nav, visas acis esmu izskatiijusi. Laikam vieniigaa eedaaja tam biju, vot i vairaak nepiegaadaa taadu specifisku produktu.
Sameklē, kur tirgo Lindl (man šķiet, ka tā bij) produkciju. Viņiem ir. Es zinu. :)

« Atbilde #34 : 2015. gada 19. februāris, 17:00:13 »
imho, ir nedaudz pārspīlēti cepties par to, ka ne visiem garšo viens un tas pats, un uzbraukt tiem, kam negaršo, tā it kā viņi būtu aizskāruši kaut ko patiesi svētu un dārgu. Galu galā tā ir tikai šokolāde. Gandrīz jāsāk domāt, ka Emīlija strādā tajā firmā, kas tās šoko taisa    ;)

Nupat prasās vēl viens smailijs, tāds, kas tur rokā uzrakstu Peace  :smoker: [size=78%] [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2015. gada 19. februāris, 17:07:34 »

ieraugot, kā draudzene ēd piparmētru vai apelsīnu šokolādi pateikt "draņķis, tā tak nav šokolāde, fui! sad.irsts produkts!"

pateikt draudzenei - tu esi resna/tieva, nesmuka

pateikt - mums ir debīla valsts, kas pie visa vainīga
bet... var arī vienkārši paklusēt.

ēst to kas garšo, darīt savu darbu, likt mierā draudzeni ar viņas resnumu/tievumu...

bez tiesībām izteikt viedokli vēl pastāv arī taktiskums, tolerance un tamlīdzīgi nieki...

Var jau kurā komentārā cepties par visiem citiem ārprātīgi netaktiskajiem, izņemot pašu un sev tīkama viedokļa paudējus
Bet var arī vienkārši paklusēt.

:coffee:
Es visu atceros, Ričard...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 19. februāris, 17:08:11 »
Man arii absoluuti neuztrauc, ja kaads saka fuu un vee par eedienu, kas man garsho. Man ir draudzene, kas allazh vemstaas par kjiplokiem un siipoliem. Man vinjas zheel, jo sho mantu es lieku klaat gandriiz visur un labi daudz, zheel, ka cilveeks nespeej noveerteet labu mantu.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #37 : 2015. gada 19. februāris, 17:10:08 »
brūkleņu ievārījums pie asinsdesas ir pats labākais papildinājums uz pasaules! Vēl tikai kotletes ir tikpat saderīgas

Asinsdesa un brūkleņu zapte ļoti garšo.

Atslēdzies alex

« Atbilde #38 : 2015. gada 19. februāris, 17:16:26 »

Var jau kurā komentārā cepties par visiem citiem ārprātīgi netaktiskajiem, izņemot pašu un sev tīkama viedokļa paudējus
Bet var arī vienkārši paklusēt.

Laikam zvaigžņu stāvoklis tāds, ka tie ar dzirdīgākām ausīm ir nervuozāki un dabū no biezausainajiem pa sāniem. Paskatījos kalendārā- rīt jauna mēness pirmā diena. Varbūt jūtīgajiem pietrūkst mēness uz ko kaukt un tāpēc jākauc uz apkārtējiem?
 ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2015. gada 19. februāris, 17:22:35 »
Ļoti garšo šokolāde+piparmētra.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #40 : 2015. gada 19. februāris, 17:30:48 »
žēl, ka dažam viedokļa izteikšana šķiet identiska jēdzieniem "cepšanās", kā arī citu cilvēku gaumes /garšas/vērtību "nolikšanai"...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #41 : 2015. gada 19. februāris, 19:46:23 »
Nekad neesmu sapratusi After eight... brrr... cik nu reti eedu ko saldu, tad kaadu shokolaades vafelju konfekti visbiezhaak... vai sinteetiskaas kinder shokolaades standzinjas- izmeers labs

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #42 : 2015. gada 19. februāris, 19:48:29 »
es, te laikam izraušu no kontexta:
paklusēt, paklusēt, paklusēt..... un beigās, kkad noraut kādu kaiti  :faint: iekš aizturētam un neizpaustam emocijām...???
nu i nafik.. ja būs draudzene tad sapratīs, ja nesaprot un uzmet lūpu nu tad švaka draudzene...

Lai gan... es arī protams piedomāju kam ko teikt un ko neteikt...
uz šito pārbaudas draudzibas utt...jo gribas jau ar to savu tuvako runaat , nu tā,pa taisno, nedomaajot caur kurām puķēm līst... a ja jādomā ,tad protams... tas nav nekāds tuvākais un tad tam,nav jasaka nekas... lai viņš ēd savu hamburgeru ar čipšiem..a es tikmēr smaidīšu :spicglaze:
a vot draudzenei gan man gribētos pateikt ko es domāju par to :D

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #43 : 2015. gada 19. februāris, 19:54:53 »
Man labāk garšo tradicionāla šokolāde bez nekā vai ar riekstiem un mandelēm, bet tās ar ērmotām garšām es arī tīri labi varu dabūt iekšā.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Camma

« Atbilde #44 : 2015. gada 19. februāris, 20:16:46 »
Man domāt, te ir tā vieta, kur viedokļus izteikt? Nē? Nu,, klusēt es varu arī citā vietā. Ja esmu šeit, tad būs vien "tās muļķības jāklausās" :).
Visus sakost!