Muha - vai tad Tu nešķiro apģērbu? Tā kā man nav to skapju tik daudz, bet laikam vairāk tomēr pārskatāmības dēļ, ļoti, ļoti regulāri visu pāršķiroju un bez žēlastības šķiros no drēbēm, lielākoties tas aiziet labdarībai. Šausmīgi kaitina lietas, kas bez pielietojuma iegūlušas skapī.
Muļķīgā kārtā ir it kā labas atlaižu drēbes, kuras ne reizi nav uzvilktas, jo beigās izrādās, ka tomēr ne visai.
Ā, un vēl - Helsinkos ziemā nopirku šādas tādas supermodīgas oversaizīgas lietas, kad laikoju, likās baigi super. Pāris reizes uzvilku un tagad nevaru saprast, kāpēc mana iekšējā sajūta grib atkal kaut ko ar tādu uzsvērtu vidukli. Laikam pavasaris nāk.
Bet, arī ārzemēs arvien grūtāk ir fiksi nopirkt to, ko tu vēlies. Lai būtu krāsa, fasons piestāvētu un kvalitāte.
Vīram es šausmīgā ātrumā varu sakomplektēt - tev šo, šito un šito un to ar šito un viņš pa tām 15 uzlaikošanas minūtēm ir tā pārguris, bet pēc tam aktīvi to visu velk, jo smuki. Ar vīriešu apģērbu ir vienkāršāk.
Nezinu, sievietēm vai latvju vai ārzemju zeme, visur prevalē Ķīnas m...ēsli. Sintētika, nekvalitatīvi audumi.
It īpaši tas ir ārzemēs atlaižu laikā, kad domāju - nenopirks ne 100-o, ne 1000-o daļu no tiem samestajiem kalniem, nu kam tas viss? Baigā patērētāju sabiedrība.
Tā gribētos nedaudz, bet ļoti kvalitatīvu apģērbu. Un regulāri mainīt

Sieviete