Moning!
Vistuvāk manai saprašanai pagaidam velk Camma .
vai es nemānu sevi ar to,ka neinteresejos jo nevaru ietekmēt?

domāju, ir vai naf tā... oky..pa dalai piekrītu... 50% ir taisnība, ka interesē gan,kas zem tiem virsrakstiem:) otri 50% ir tie, kas zin ka kko ietekmēt varu tikai nevairojot negatīvo.
un , tad es apzināti nenemu pretī šo informāciju.
Patiesībā,laikam ir pat tā, ka izlasu delfos virsrakstu....un tad manī sāk spēkoties sliktais es, kas grib lasīt par to slepkavību ar otru daļu, kura saka...nafik tev to vajag? tev ir citas lietas ko lasīt, skatit un domāt un darīt.
Karš Ukrainā??
cik daudz man vajag šo info??
lai patarkšķētu forumā? lai pašausminatos kas notiek pasaulē??? lai varetu uzklausīt vecāku vaimanas???
piedodiet...KO var izmainit vecu cilvēku zināšanas par karu ukrainā... viņi zin, seko, klausās, lasa un dzivo rūpēs ,raizēs un bailēs..
piezvanot atkal un atkal klausos par viņu bailēm

Nafik...
tas ko, kkāds mazohisma paveids???
prasu -jums labāk paliek? vai karot iesiet, ja vajadzēs??
nu nē, jau nē- bet pasaulē tadas šausmas bla bla bla.... un tada ir 80% daļa, dzīvo apkart sagrabstītas šausmās.
kadēļ liku šajā sadaļā? tadēļ, ka mana pārliecība, ka nevajag piekakāties ar negatīvām lietām,kuras jā...izmainīt fiziski nav spēkos...
p.s te nu es nonaku biškuc strupceļā..jo, par kko jau jarunā ir... cilvēki tak komunikablas būtnes
un ja nav nekaa negatīvā ko žļambāt...tad sarunas ātri izsikst... jo labās lietas ir saudzejamas, sargajamas un neizpaužamas... noskaudīs, nesapratis, pasmiesies....