Autors Tēma: sapņi, tie, kas miegā.  (Lasīts 13504 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

ēvele

• Viesi
Re: sapņi, tie,kas miegā.
« Atbilde #30 : 2015. gada 02. marts, 13:30:49 »
Sapņoju, bet ne jau pasūtu lidojumu. Sapņoju kā visi, bet te jau apraksta kaut ko pārdabisku un fantastiku.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #31 : 2015. gada 02. marts, 13:33:54 »
Ēvelīn, noņem brilles un paskaties uz pasauli. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2015. gada 02. marts, 13:35:18 »
Neticu, ka Tu neredzi sapnjus, kuros saproti, ka Tu esi Tu un speej kko domaat, darboties un ietekmeet to, kas sapnii notiks, taa teikt - racionaali riikoties :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 02. marts, 13:38:44 »
Vai arī pilnīgi neracionāli...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2015. gada 02. marts, 13:49:44 »
Vai arī pilnīgi neracionāli...

...vai neracionaali, bet mana doma - apzinaati riikoties :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2015. gada 02. marts, 13:58:37 »
Lai neliktos tik ezotēriska tā lidošana - es reiz sapnī vienam "sliktajam" ar cirvi galvu nocirtu vienā paņēmienā. Lieki teikt, ka ārpus sapņiem pat skaliņus kamīnam neplēšu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2015. gada 02. marts, 14:02:55 »
Spārk, kādas tieksmes gan Tevī slēpjas!  :faint: 

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #37 : 2015. gada 02. marts, 15:11:33 »
es reiz sapnī vienam "sliktajam" ar cirvi galvu nocirtu vienā paņēmienā.
Man arī ir bijuši uzjautrinoši simboliskie sapņi, piemēram, ka es indīgu čūsku, kas gribēja mani sakost, zvetēju ar sapieru lāpstiņu, kādas lieto arheologi izrakumos. Un pēc pirmā blieziena pieliecos paskatīties, ir vai nav indīga.
Aizvien vairāk manos simboliskajos sapņos parādās humors un ironija. Tas priecē.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Betons

« Atbilde #38 : 2015. gada 02. marts, 16:32:45 »
Psihologi teiktu, ka Spārkai ir slēptā agresija  :evil:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #39 : 2015. gada 02. marts, 16:44:54 »
ir slēptā agresija  :evil:
Tas tika sen sapņots, sazin kas bija par zemapziņas iemeslu. Bet fakts, ka ikdienā es cirvi nevicinu :) Tātad vajag noticēt, ka sapnī var lidot, pat, ja nomodā nevar :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #40 : 2015. gada 02. marts, 18:23:37 »
Necenšos sapņot, gribu vnk izgulēties un vislabāk sanāk, ja nesapņoju, vismaz neatceros.
Reizēm murdziņi vai Murgs parādās,  ja pārēdos vakarā. Bet vairāk tādi pareģojoši sapņi.
Pag.nakt sapņoju, ka kolēģim būs bērns. Vēl no rīta domāju, nafig man kaut kas tāds vispār rādījās, neesam baigie čomi. Nu, jā, pēcpusdienā viss tapa skaidrs.
Liekas dīvaini. Nepatīk tādi nākotni pareģojoši sapņi.
Nelidoju, bet krītu, bet tam ir sakars ar veselību.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #41 : 2015. gada 02. marts, 22:17:35 »
Citāts
Lielākoties sapņi no sērijas "pats sev režisors" - t.i., apzinos, ka sapņoju, jebkurā brīdī spēju sapņa sižetu mainīt sev vajadzīgajā virzienā (arī lidot, iet cauri sienām utml.) Sapņi "dzīvi"- ar krāsām, skaņām, garšām, smaržām. Nav tikai taktilo sajūtu. Tāpat kā Magustam - cita ģeogrāfija, pie tam vienmēr viena un tā pati konkrētām vietām. Kopumā sapņus uztveru kā atpūtu no realitātes, bieži vien gaidu gulētiešanas laiku, lai beidzot nokļūtu "tur".

Ai nu labi, te nevarēja visu iekopēt, bet jau šis citāts liekas no paralēlās realitātes. Gaidīt gulēšanu - vai tiešām?? Vai arī, kā te raksta, brīvdienās atpakaļ gultā un lido tālāk? Murgi. Apzināti lidot? Murgi. Sapņi ir gandrīz visiem, bet tie taču ir sapņi - nevadāmi un neregulējami un kurš tiem pievērš uzmanību? Jūs kkā izkopjat šis spejas vai kā? Atkārtošos, bet kko tādu dzirdu pirmoreiz.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 03. marts, 08:30:19 no Piafa »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2015. gada 02. marts, 22:25:51 »
<<Lielākoties sapņi no sērijas "pats sev režisors" - t.i., apzinos, ka sapņoju, jebkurā brīdī spēju sapņa sižetu mainīt sev vajadzīgajā virzienā (arī lidot, iet cauri sienām utml.) Sapņi "dzīvi"- ar krāsām, skaņām, garšām, smaržām. Nav tikai taktilo sajūtu. Tāpat kā Magustam - cita ģeogrāfija, pie tam vienmēr viena un tā pati konkrētām vietām. Kopumā sapņus uztveru kā atpūtu no realitātes, bieži vien gaidu gulētiešanas laiku, lai beidzot nokļūtu "tur". <<

Ai nu labi, te nevarēja visu iekopēt, bet jau šis citāts liekas no paralēlās realitātes. Gaidīt gulēšanu - vai tiešām?? Vai arī, kā te raksta, brīvdienās atpakaļ gultā un lido tālāk? Murgi. Apzināti lidot? Murgi. Sapņi ir gandrīz visiem, bet tie taču ir sapņi - nevadāmi un neregulējami un kurš tiem pievērš uzmanību? Jūs kkā izkopjat šis spejas vai kā? Atkārtošos, bet kko tādu dzirdu pirmoreiz.

Eeveliin, skaljaak!!!  :rofl:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #43 : 2015. gada 02. marts, 22:29:51 »
Citāts
nuSapņi ir gandrīz visiem, bet tie taču ir sapņi - nevadāmi un neregulējami un kurš tiem pievērš uzmanību? Jūs kkā izkopjat šis spejas vai kā? Atkārtošos, bet kko tādu dzirdu pirmoreiz.
n

Nemāku teikt kā, bet reizēm (ne katrā sapnī) varu regulēt ko daru, kur eju un zinu, ka varu lidot un kā to panākt. Nekad nav bijis tā, ka sapņo un apzinies, ka tikai sapņo? Šķiet tajā brīdī, kad apzinos, varu virzīt sapni vēlamā virzienā.
Bet teorijas par sapņu vadīšanu nav nekas jauns. Sen, sen vēl padomjlaiku Rīgas Balsī lasīju apcerējumu, kā ieprogrammēt uz sapni, koncentrējot domas uz vēlamo tēmu tieši pirms iemigšanas.
Vēl - pajautā google par lucid dreaming.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #44 : 2015. gada 02. marts, 22:46:57 »
man sapņi ir kā realitate..nu, otra, cita, bet realitāte...es nevaru noķert to momentu,kad apzinātos..varu lidot,jo tas ir sapnis...
un īstenībā, kura ir reālāka realitate?
vārdsakot, mans prāts mani neatlaiž pat miegā... hm..sūdīgi..ko lai citu saka... :o :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega