Autors Tēma: Politinformācija 6.1.  (Lasīts 5980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Politinformācija 6.1.
« Atbilde #15 : 2014. gada 29. septembris, 21:34:58 »
Par jaunajām, manuprāt, nav jēgas - jau tā latviešiem pārāk daudz izvēles iespēju, kur balsis sadalīt. Turklāt, nedomāju, ka viņi savāks pietiekamu procentu, lai tiktu saeimā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2014. gada 29. septembris, 22:17:30 »
Nu tad breģēsimies ap tiem pašiem vecajiem draņķiem.... Vai tā
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2014. gada 29. septembris, 22:29:50 »
Labāk zināms velns, nekā nezināms svētais...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2014. gada 29. septembris, 22:37:44 »
Tu par Šlesi? Vai Briljantu?
Tak labi zināmi. Tāpat kā Amazonis.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2014. gada 30. septembris, 00:38:28 »
Labāk zināms velns, nekā nezināms svētais...
ewww vot sito nevajag ,ja?? :evil:
es te savaa taalajaa kaktaa, lab krastaa..2o nedēļu peros ar Latvijas vēļēšanām... esmu izrakusi un izbūrusi....a jūs tur tajaa pusee taadi- ņe riba ņe mjaso...:((
bailes no parmaiņām ir vienas lielas bailes, kas spiež atkal un atkal dariit muļķības. saku kaa ir, arii es ieprieks balsoju par sūdiem, bet par zinaamiem. tad vēl balsoju par mazako ļaunumu(un ari soreiz šaubiijos un domaju par ZZ..bet paldies TTA, ka laikus atnaca suutnis Kalnbeerza izskataa un vismaz anglijas balsotaju balsis vinjiem ir zudužās) ... da fignja tas viss ir...
šogad nospļaušos un balsošu par to, par ko sirc saka- anu davaij riskņom  :prozit:

zin kas pielika punktu manai domai...
vakarnaktii noskatijos sunjubūdu ar bijuso eksministru(lai buutu pavisam godiigi, tad es biju palaidusi garaam posmu, kad viņš ministrēja, jo ka jau te esmu minejusi, ikdienaa neperos ar politiskaam lietām) un mani šis raidiijums taa aizkustināja :-\ , buutu viena..moz i asara nobirtu...sajutos tik... bljin, tik...draņķīgi un skumji...

http://sunubuda.tv/sunu-buda-ex-tieslietu-ministrs-janis-bordans/
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2014. gada 30. septembris, 00:41:55 »
aaa un vēl laba doma..tiem, kas balsos par mazako ļunumu un vecajiem bet zinamajiem suudiem.. kkur paspeju izlasiit...
svītro pirmos piecus !!!!
pirmie..mega vilceeji , vislielakie rukši..ar priekškajām silee... davaij pastumjam malaa??

pag ieshu pameklet avotus...
IG- mellenessniega

Atslēdzies j

« Atbilde #21 : 2014. gada 30. septembris, 00:47:50 »
Kaimiņš tikai nu, smalkajai daļai nepatīk, lielai daļai viņš šķiet super, visus spēj nolamāt, taisnību pateikt! :)
Viņš spēlē galma āksta lomu. Taisnība bondaram intervijā, ka, lai nu ko, bet kaimiņu ievēlēs

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2014. gada 30. septembris, 00:56:39 »
jā?? un kadēļ tad katraa galmaa bija pa ākstam??
bet nu ..man no šejienes nemaz peec taada āksta neizskatās..

šleseris gan pec pilnas programmas (nezinu kas, jo par aakstu man neceljas meele so dēvēt)...
gandriiz aptauja jataisa- ka nosaukt šleseru???
IG- mellenessniega

Atslēdzies j

« Atbilde #23 : 2014. gada 30. septembris, 07:08:00 »
Sen jau viņam vārds ir- buldozers :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2014. gada 30. septembris, 07:50:05 »
Kaimiņš tikai nu, smalkajai daļai nepatīk, lielai daļai viņš šķiet super, visus spēj nolamāt, taisnību pateikt! :)
Viņš spēlē galma āksta lomu. Taisnība bondaram intervijā, ka, lai nu ko, bet kaimiņu ievēlēs

neuzskatu sevi par smalko daļu, bet neuzskatu arī, ka super ir visus publiski nolamāt un pazemot (taisnību pateikt? khemm )... esmu tikai pāris raidījumus ar viñu piespiedusies paskatīties - diezgan derdzīgi... tikpat derdzīgi kā Nila glumās frāzes klausīties...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2014. gada 30. septembris, 07:53:40 »
Kāds labums no nolamāšanas un taisnības pateikšanas?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #26 : 2014. gada 30. septembris, 08:06:40 »
Nu, tak nav jēga balsot par visām tām 3 % partijām...it īpaši vēl, kad mēs jau zinām, kā Latvijā rodas jaunu partiju koncepti... Tagad tas ceļš no pasaules glābējiem līdz neveiksminiekiem, kuru vārdus neviens neatceras, ir tik īss palicis.
Ja nopietni, es domāju, ka partijām, tāpat kā seksuālām attiecībām, ir jāattīstas virzienā uz dziļumu un noturību, nevis uz jaunu un jaunu mirkļa uzbudinājumu, tā lūk!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2014. gada 30. septembris, 08:07:25 »
Vakar apskaitos uz savu mammu. Cilvēks jau krietnos gados, bet sadzīviskā līmenī, paldies dievam, ar galvu viss kārtibā. Toties kad runājam par politiku....oh, my God! Viņai patīkot Ušakovs. Man telefonam otrā pusē aces kantainas.
-Kas Tev pie viņa patīk?
-Viss patīk, tik labi runā, tāds feins cilvēks.
- Un Tev Ždanoka, Urbanovičs, Rubiks arī patīk?
- Nē, nu ko Tui par tiem?!
Un pamēģini ieborēt, kas slēpjas aiz glumās ārienes. Tantuki ir jāsasien, lai nelien balsot!   :evil:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #28 : 2014. gada 30. septembris, 08:15:43 »

Tantuki ir jāsasien, lai nelien balsot!   :evil:

Nu ja, izglāb Latviju, noslēp vecmāmiņai pasi!:D
Šitā pat Gorbunovs patika...un vai Bondars arī nav no tās pašas zortes?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #29 : 2014. gada 30. septembris, 08:18:36 »
Vispār jau pareiza politika - tantiņām patīk smuki frizēti smaidīgi vīrieši. Laikam aizgājušās jaunības mīlestības atgādina. >:DD