Autors Tēma: Kas ir tavā somiņā?  (Lasīts 21058 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Kas ir tavā somiņā?
« Atbilde #120 : 2015. gada 06. marts, 10:35:17 »
Kabatas lakatiņš ir vienkārši skaists. Nekas tur netiek šņaukts. Varbūt vienīgi reizēm izmantots pie zobārsta, kad vajag siekalu noslaucīt. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #121 : 2015. gada 06. marts, 10:38:36 »
Batiska kabatlakatiņu daiļi aizsprauž aiz pulksteņsiksniņas - špices un puķes smuki papildina smalko apģērbu. Drošības adatas - a ja nu gadās kādam zīdainim vajag pampersus aizspraust (amurikāņu multenēs visiem tā). Svārsts ļoti noder, ja pēc kārtīgas iedzeršanas janotur vertikālu stāvokli. Kārtis vispār ir universāls naudas pelnīšanas līdzeklis - viens algs - zīlējot vai zolīti sitot.
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #122 : 2015. gada 06. marts, 10:42:34 »
Camma, man ome pretendēja uz smalkas dāmas statusu. :) Viņai kā reizi iziešanai bija zelta pulkstentiņš, aiz kura bija aizsprausts smalks mežģīņots nēzdodziņš.
Es vienkāršāku ļaužu, man noslēpts no acīm.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #123 : 2015. gada 06. marts, 10:58:40 »
Peedeejo pasi taisiiju Austrijaa. Patiesiibaa gribeeju tikai ID, lai kompaktaak un eertaak, bet man pateica, ka ID nevar izmantot veeleeshanaas. Tad nospriedu taisiit abus papiirus, bet kopeejaa summa izraadiijaas paaraak saaliita. Tad nu paliku tikai pie pases :D

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #124 : 2015. gada 06. marts, 11:42:53 »
Es pēdējo mazo somiņu akurāt tāpēc nopirku, lai būtu, kur kabatlakatiņu ielikt, ja bērēs nāktos raudāt. Nevarēju taču uz kapiem iet ar mugursomu vai portfeli.  :)
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #125 : 2015. gada 06. marts, 11:58:23 »
Es nemaz nezinaaju, ka taads ID ir. Pa manam lieks shtrunts, ar lidmashiinu tak ar to nepalisdosi, citur - tiem, kam ir braukshanas tiesiibas (man taadas nav), izmanto taas, visi paareejie universaalo pasi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #126 : 2015. gada 06. marts, 12:00:29 »
Nē, palidot var. Bet tas arī viss. Un tam taču jau ir pase.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #127 : 2015. gada 06. marts, 12:10:36 »
Pag, pag, ID ir pases vietaa? Kaa dokuments, ko uzraadiit shkjeersojot robezhas? Nevar buut!

Atslēdzies ragana

Atslēdzies Broms

« Atbilde #129 : 2015. gada 06. marts, 12:14:50 »
Nešķērsojot ES robežas, lidostā pasi ārā vilkt nav bijusi vajadzība. Pietiek ar ID.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #130 : 2015. gada 06. marts, 12:25:10 »
Nekad nepadomaatu. Regulaari lidojot, neesmu pamaniijusi, ka kaads velk aaraa nepasi. Kaads tas ID izskataas?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #131 : 2015. gada 06. marts, 12:28:11 »
Habibi, paskaties linku. Tur ir ar visu bildi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #132 : 2015. gada 06. marts, 12:28:22 »
Tipa tiesības - var ērti vazāt līdz tajā pašā makā. Bet ir bijušas problēmas kolēģim ar to štruntu tieši lidostā....
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #133 : 2015. gada 06. marts, 12:31:42 »
kad vedu beernu taisiit pasi, peec iereednes ieteikuma uztaisiijaam tikai ID, jo netaisaamies tuvaako 5 gadu laikaa (kad atkal vinjam buus jaamaina pase) braukt, piem., uz ASV, bet Eiropaa derot ID

Atslēdzies alex

« Atbilde #134 : 2015. gada 06. marts, 15:00:10 »
Id karte kā rīdzinieka karte. Nesaskatu jēgu. Ir pase ceļošanai un tiesības šeitan. Vēl naudu maksāt par to.
Plānojās, ka tai būs citas fīčas, bet, kamēr nav, nevaig man lieku štruntu.

Elektroniskais paraksts jau tagad darbojas ID kartē.
Ārpus LV es vadāju līdzi abas. Pasi turu drošā vietā rezervei vai ārkārtas negadījumiem, bet ID karti nēsāju līdzi, lai varu identificēties, ja nu gadījumā vietējām varas iestādēm nepatiks ka esmu piepūtis pitonu, aizdzinis kombainu vai sohoju Soho ;)