Autors Tēma: Kas ir tavā somiņā?  (Lasīts 21087 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Kas ir tavā somiņā?
« Atbilde #15 : 2015. gada 05. marts, 12:01:17 »
Mitrās salvetes gadījumam, ja gāzes baloniņš nelīdz ? 
Dažādiem gadījumiem.  ;)
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2015. gada 05. marts, 12:11:19 »
A kur prezervatīvi?

Shito tieshaam aizmirsu, bet, godiigi, man ir paaris prezervatiivu somaa.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2015. gada 05. marts, 12:25:05 »
A kur prezervatīvi?
Kur tos ikdienā prakstiski izmantot, lai būtu jāstaipa līdiz?

A ja nu pēkšņi balonu savajagas ?! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2015. gada 05. marts, 12:26:56 »
es paklusēšu kaktiņā  :blushing:
man ir tikai divas lūpenes, viena no tām higiēniskā, veci čeki bet tos es regulāri izlasu...nu, pirms somas atkalpaņemšanas čekus iztīru.brilles un cimdi. dažreiz fočiks.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 05. marts, 12:30:54 »
A kur prezervatīvi?
Kur tos ikdienā prakstiski izmantot, lai būtu jāstaipa līdiz?

A ja nu pēkšņi balonu savajagas ?! :)
Man negadās "pēkšņi". Ja tomēr gadās, tad visticamāk ir bijusi jau iepriekšparedzēta nepieciešamības iespējamība un man ir viss, kas vajadzīgs, lai tiktu pie balona :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #20 : 2015. gada 05. marts, 12:52:58 »
Mīļas fotogrāfijas un tukšus iepakojumus, lai var atcerēties nopirkt, neviena nestaipa līdzi? ;)
Vispār jau Piafa uzdeva jautājumu par to, kas šobrīd ir jūsu somiņās, nevis ko jūs parasti tajās ieliekat vai domājat, kas tajās atrodas...
Lai statistika būtu precīza, vajadzētu visām godīgi izrakāt savus krājumus un pateikt, kas tur ir atrodams.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 05. marts, 12:54:18 »
tukši iepakojumi?  :wtf:

Bērna bilde ir makā. citu bilžu nav.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2015. gada 05. marts, 12:55:11 »
Neiztrūkstoši - matu suka, papīra kabatlakatiņi, pildspalva, plānotājs, kāds iepirkumu maisiņš, gāzes baloniņš, saliekamais mini nazītis. Ziemas variantā +higiēniskā lūpene.
Pēc vajadzības - lietussargs, kkas lasāms laika īsināšanai, fleška, fočiks, lielā atslēgu bunte.
Atkarībā no pēdējās kārtības ieviešanas reizes - vairāk vai mazāk vecu čeku, braukšanas/ieejas biļešu, kofekšu papīriņu utml. :)
Naudu un dokumentus turu iekškabatās. Un tāpēc ciešu no kārtīgu kabatu trūkuma vasarā :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2015. gada 05. marts, 12:56:22 »
Tukšus iepakojumus staipa. :D
Pusgaro plānzeķu maišelīti, kopš vienreiz tika atrastas reāli pusgaras zeķes, nevis mazliet virs potītes, kā vairums uz manām garajām kājām.
Un kā lai savādāk atceras, kuras tās bija?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies alex

« Atbilde #24 : 2015. gada 05. marts, 12:56:42 »
tukši iepakojumi?  :wtf:

Tjipa- šitās kožļenes bija baigi labās, jāpaglabā, lai neaizmirstas. Man,piemēram,  ir viena vīna etiķete. Tiesa pie ledusskapja, nevis somā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 05. marts, 12:58:26 »
Vispār jau Piafa uzdeva jautājumu par to, kas šobrīd ir jūsu somiņās, nevis ko jūs parasti tajās ieliekat vai domājat, kas tajās atrodas...
Lai statistika būtu precīza, vajadzētu visām godīgi izrakāt savus krājumus un pateikt, kas tur ir atrodams.

Malacis, ka ievēroji! Un es godīgi izkrāmēju savējo (pie viena izmetot čekus :D) un uzskaitīju pat mistisko vienu auskaru, kurš ir somā, bez jebkāda pamatojuma un nojausmas kāpēc un kā tur nokļuvis. Tātad - precīzs komplektācijas uzskaitījums ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #26 : 2015. gada 05. marts, 13:00:48 »
es godīgi izkrāmēju savējo

Es kā reiz gribēju norādīt uz to, ka <<domāt>> un <<zināt>> reizēm ir ļoti atšķirīgi :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 05. marts, 13:02:29 »
Tjipa- šitās kožļenes bija baigi labās, jāpaglabā, lai neaizmirstas. Man,piemēram,  ir viena vīna etiķete. Tiesa pie ledusskapja, nevis somā.
Nope. Tukši iepakojumi mēdz aizmētāties tad, kad kaut kas ir beidzies, bet tuvumā nav bijusi miskaste lai izmestu. Bet tad gan mēdz atrasties somā, līdz es izroku no dziļumiem. Parasti netīšām :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2015. gada 05. marts, 13:04:56 »
Man arii godiigi viss manis uzskaititais ir somaa, bet taa kaa nepaljaavos uz atminju, aizgaaju un ieluureeju.

Veel atradaas galvassaapju tablete, paaris higieeniskaas paketes, rokukreems un spoguliitis.

Patiesiibaa viss, kas man liidzi somaa neesaajas, ir mans parastais dzhentlmenja komplekts :go_go:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 05. marts, 13:05:43 »
Minne, jāsaka, ka tiešām nēsā līdzi daudz :)