Autors Tēma: bailes lidot  (Lasīts 8267 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies imho

Re: bailes lidot
« Atbilde #30 : 2015. gada 05. marts, 20:30:27 »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #31 : 2015. gada 05. marts, 20:34:12 »
Peedeejaa laikaa vnk ljotjenes pazuud, kriit taa pavairaak. Zemapziņa jau nepateiks, ka Tev tieshi tas izraisījis taas šausmas, bet pametiis galvai ideju, ka iemesls ir cits - shara telpa, nespeeja izkaapt, utt

Atslēdzies tuure

« Atbilde #32 : 2015. gada 06. marts, 00:11:37 »
Afrora, sveicināta pulciņā!!!!

''kā aiztaisa durvis tā vispār sirds pa muti kāpj ārā'', un ne tikai, rokas aukstas, kājas slapjas, elpa trūkst un agrāk tak tādu stulbību nekad nebija, mierīgi lidoju.
VD droši ka varētu būt, bet izbrīna fakts, ka n-tos gadus atpakaļ, kad tā māsa pie manis piestaigāja ļoti bieži, lidojot problēmu nekad nebija, bet tagad, kad vaina atkāpusies un tiešām pēc drapēm vajadzība ir tikai pāris reizes gadā, tad tieši lidmašīnā māsa ir klāt. :wtf:

Drīz vien stāv priekšā 12h lidojums, nu nezinu kas un kā būs, es jau tagad esmu savus līdzlidotājus pabrīdinājusi, ka varu to lidmašīnu izdemolēt, ja sāksies panikas lēkme, bet domāju līdz tam netiks, vakar jau aizgāju pie ģimenes dakterienes pēc receptes, sadzeršos drapes un domāju līdz galam aizlidošu, kā saka, gaisā vēl neviens nav palicis :D
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 06. marts, 09:28:15 no Piafa »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #33 : 2015. gada 06. marts, 09:25:37 »
n-tos gadus atpakaļ man ar lidošana bija pofig.
turp šurp viss ok
pēdējie 2 gadi šitā un galvenais, ka nelidinās jau katru mēnesi vai kā.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2015. gada 06. marts, 11:23:32 »
Ja ir paniskas bailes lidot, vajag ar kuģi braukt - vairakas dienas, kajīte kā lauku mazmājiņa, viss šūpojas, šauri koridorīši.... būs šoka terapija uz ilgu laiku - vai nu beikc un pagalam vai izārstēc...
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #35 : 2015. gada 06. marts, 12:22:51 »
Lidot grūti tiem cilvēkiem, kas nemāk vadības grožus no rokām izlaist. Tā nu ir situācija, kad nevar pateikt pilotam: paej nost, es tev parādīšu kā vajag! Ir jāuzticas kādam citam, ne sev. Trakums. :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2015. gada 06. marts, 12:23:54 »
Bet ja par bailēm- nē, nebaidos. No tāda augstuma gāžoties, viss būs ātri un vienkārši.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #37 : 2015. gada 06. marts, 12:24:34 »
koroče laiks problēmu atrisināt vēl ir.
aizstaigāšu līdz ģim.ārstam pajautāt kādas tabletkas.
baltikā biļetes vakar sapirkos  :blushing:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 07. marts, 10:14:23 »
Man kaa klaustrofobikjim ljotaks ir naave... bet lidots padaudz... trankvilizatori plus beta blokatori plus viskijs... nee, citiem taadu turbokomplektu nerekomendeeju, jo nedriikst, bet nu mani tas glaabj...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 07. marts, 11:40:09 »
Pie zaaleem veel alkohols? Es atkal vienmeer domaaju, ja veel kaadu shljuku ieraushu, tad vispar sirds pa gaisu aizlidos, i praatinja peedeejaas paliekas sashkjobiisies. Tu taada dulla peec tam pa lidmashiinu neskraidi, celju aaraa atrodi?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2015. gada 07. marts, 12:21:34 »
Taas ir nomierinoshas un sirdsdarbiibu paleeninoshas zaalrs- kaa reiz, ko vajag... un nee- nekur neskraidu :D un celju aaraa atrodu un liidz viesniicai svoim hodom tieku...

Ljotakaa maximums seezhu un klusiitinjaam raudu lupatinjaa ;)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #41 : 2015. gada 07. marts, 12:27:26 »
Katrs pats tak zina- ko var un ko nē , es piemēram varu ar alkoholu kopā zāles , bet bija viena druška , kas aizmirsa , ka citramonu no rīta iedzērusi, un pēc pirmās glāzes sāka putoties un pieņēma baklažāna krāsu  !

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 07. marts, 12:47:21 »
Tas viskijs ir taas nomierinoshaas zaales?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #43 : 2015. gada 07. marts, 12:55:36 »
Vai tad alkohols nepaatrina sirdsdarbiibu?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #44 : 2015. gada 07. marts, 13:17:23 »
Nomierinoshi ir trankvilizatori... alkohols ne uzreiz paaatrina...