Autors Tēma: Q diddly par taam Benedikta olaam  (Lasīts 923 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Q diddly par taam Benedikta olaam
« : 2015. gada 07. marts, 09:59:01 »
Lai nav off top tajaa teemaa un mani neiekarcero :)

Smalkaa riive- snalkaa skaidinjriive vai taa, kas vsp putraa sariivee? Pasniegshanas tehnologjija- ola uz taas pankuucinjas vai kaa? Ko klaat?

Radaas luste pameegjinaat, kaut ar Benedikta olaam man shvaki, vb katra otraa sanaak ;) un ka tik galaa neatgriezhos pie iecieniitaa kartupelju pljockinju formaata- ti, uz rupjaas riives garaas skaidaas riiveta...

Atslēdzies diddly

Re: Q diddly par taam Benedikta olaam
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. marts, 11:14:00 »
 Rīvēju uz smalko skaidiņu rīves,rupjā ir par rupju,neizcepas tik ātri. Uz pavisam zobainās rīvēju tikai citronu miziņu. Tb,jā,putrā nerīvēju.

Ar olām iet,kā iet. Tur gan prasītas diikti svaigas. Un veikli jāieslidina  virpulīti,lai neizstaipās. Es lieku maziņā krūzītē,un tuvu katliņa viducim laižu iekšā. Bet nekad nesanāk vienādas.Citreiz ideālas,citreiz nē.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. marts, 11:16:58 »
 Olu uz pankūciņas,dzeltenums iztek pāri,var uzkaisīt kādus zaļumus. Man tagad topā Gourmet studio garšviela Cafe de Paris,nopērkama Bauskas vistu bodēs. Daudz aromātisku zaļumu,sāli gandrīz nejūt. Ā,un pankūciņas cepu sviesta/eļlas maisījumā,man vajag to cepta sviesta garšu :blushing:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. marts, 12:25:48 »
Paljdis ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2015. gada 09. marts, 10:26:59 »
Jēziņ, nu gan satracinājāt! Tagad gribu ēst.