Autors Tēma: Portatīvie datori  (Lasīts 4167 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Portatīvie datori
« Atbilde #15 : 2015. gada 09. marts, 16:57:23 »
Atkarībā, ko ar to grasās darīt. Man nav ekon. klases (Apple un hp vidēji dārgais gals nav ekon.).
Ja tikai internetu pārlūkot un dokumentus rakstīt, tad any.
Ja ir darbi ar attēliem, gribas filmām monitoru vai TV pieslēgt, tad būs prasības pret proc. un video.
Ja jārediģē video vai ir doma spēlēt, tad aizmiristi ekonomiju.

kopumā i5 un i7 ir OK. Ja videokarte ir ar vārdu un nav iebūvēta mātenē, un tai ir sava atmiņa, vēl labāk.
Disks forši, ja SSD, ja nav par mazu (tie maitas ir mazi un salīdzinoši dārgi) vai hibrīds, ja vajag lielāku.
Tad nu jāskatās, ka s no tā vajadzīgs un vai par kko virs any ir vērts tērēties...

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. marts, 17:20:50 »
Jā, tas skandāls ir dzirdēts. Bet tā nav lielākā bēda un tāpēc nav jaatsakās no Lenovo datora, kas citādi apmierina. Microsoft no savas weblapas tak piedāvā "tīru" Windowsu. Licences numuram jānāk līdzi arī preinstalētam. So, to ar Lenovo sū*iem (tas nav vienīgais, visādi attēlu & balss atpazinēji un citi mēsli, kas vairumam tikai kavē darbošanos) nonest, uzlikt tīru Windows no MS, aktivizēt ar savu līdzi nākušo licenci, ja vajag nomakšķerēt no lenovo dažus draiverus (ja paši sevi neatrod, bet jāuzmanās arī pārējos sū*** no jauna nesalasīt)  un lietot laimīgi :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. marts, 17:22:02 »
Turklāt tas reklāmuzbāzīgais sekotājs ir virsū Lenovo datoriem, kas ražoti no pērn 2. pusgada. Kā jums šķiet, cik ilgi nāk līdz LV un cik ilgi atlaižnieki ir nomētājušies noliktavās? Pilnīgi var gadīties, ka iepirksiet agrāk ražotu ;)

Atslēdzies ancugs

« Atbilde #19 : 2016. gada 17. jūlijs, 20:56:23 »
Ir kāds experts, kurš varieteikt kādu kompi ar labu videokarti spēlēm līdz 500 euro? Vai tas nav iespe'jams? :D
220.lv
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 18. jūlijs, 09:40:52 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2016. gada 17. jūlijs, 21:04:16 »
No kura laika portatīvie tiek atzīti par labu spēlēm?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2016. gada 17. jūlijs, 21:13:44 »
Ir kāds experts, kurš varieteikt kādu kompi ar labu videokarti spēlēm līdz 500 euro? Vai tas nav iespe'jams? :D
220.lv

No 220.lv vairs neko.
Pa garantijas remontiem dzīvojas gan portatīvais dators, gan mobilais telefons.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 18. jūlijs, 09:41:20 no Spārka »

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2016. gada 17. jūlijs, 21:18:44 »
No kura laika portatīvie tiek atzīti par labu spēlēm?
nu paga, alienware ir vispār atzīti , bet tur diez vai būtu runa par 500EUR...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2016. gada 17. jūlijs, 21:21:12 »
Es tā skatos, ka Ancugs reklamē visādus mēslus. Nuja, labām lietām reklāmu nevajag - vismaz ne tik tizlu.
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #24 : 2016. gada 18. jūlijs, 08:50:52 »
Es ieteiktu xbox :laugh: .

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2016. gada 18. jūlijs, 09:35:41 »
es kkad iepriekšējā forumā ieņirdzu par labdarību nevietā, ka ja jau dod visiem, kas vnk palūdz, tad es gribu xboxu ar kinectu - lai var izkustēties, nevis sēdēt pie datora... Tā arī neviens neuzdāvināja  :cry:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2016. gada 18. jūlijs, 10:24:51 »
Minne saka- vecīC 3,5 gadi. Pag, pag tad kāds ir normāls lietošanas laiks portatīvajam   :scratch:

man šim, uz kura rakstu rit 6ais gads... tad viņš man ir (kas te mums bija??  :scratch: )relikvija? oky pogas nodilušas un jā ,laikam jau nekad vairs tos burtus neuzlīmēšu. Jā,kafija uzlija,bet tas bija sen...baterija vairs netur, bet tāpēc tak neiešu no šamā atteikties...
meita savejo lieto jau 7o gadu un pamēģini tu viņai ieskaidrot,ka vajag jaunu- neee pierasts!!!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #27 : 2016. gada 18. jūlijs, 10:26:50 »
Man ir 10 gadus vecs eepc. Balc. Bija vēl rozā tad dabūjami. Nupat tīkla karte nosamira. Bet pārējais iet kā gājis. Ij baterija 2 stundas tur.
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #28 : 2016. gada 18. jūlijs, 17:09:37 »
Manam apraudaatajam Samsuu izraadiijad 3 gadu garantija un beigaas saremonteeju. Nomainiija proci un cietni. Iet taalaak bez stresa.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2016. gada 18. jūlijs, 21:11:23 »
Minne saka- vecīC 3,5 gadi. Pag, pag tad kāds ir normāls lietošanas laiks portatīvajam   :scratch:

Tāds iespaids, ka tagad visu ražo tādu, lai apmēram garantijas laiku izvelk
Man jau tāds viendienītis parastais bija - izklaidēm. Ar 2 gadu garantiju. Izvilka vairāk, bet pagājšvasar nobeidzās. Tagad esmu mantojusi bērna HP