Autors Tēma: Pavasaris teātros  (Lasīts 4167 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Pavasaris teātros
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. marts, 11:42:28 »
paskatījos biļetes, izrādās marts/aprīlis viss jau gandrīz izpirkts, uz katru izrādi zem 10 biļetēm, nobrīnījos, bet tad man meia izskaidroja, loģiski, viņam taču bija 'Visas viņas grāmatas", cilvēki viņam uzticas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. marts, 11:12:38 »
hmmmm, pēc vakardienas pirmizrādes īsti vēl nav dzirdētas labās atsauksmes.... :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. marts, 11:17:40 »
Jā. SR arī ierakstījusi tā nekā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. marts, 19:00:27 »
Šo svētdien neatkarīgajā teātrī Skatuve 18.00 Jaunsudrabiņa "Vēja ziedi".  M.Vilsons arī tēlos. Ja man nebūtu tai pat laikā DT biļetes uz "Kāds pārlaidās...."  - noteikti aizietu. Uznāca kkāda nostaļģija pēc Eižvērtiņas teātra un arī pavasarīgas romantikas. :flowers:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. marts, 09:07:34 »
Toties par Dzeguzi ir labas atsauksmes pēc ģenerālmēģinājuma! Labas - ar to es domāju mani iespaidojošā formā izteiktu vērtējumu, nevis - ak jel , cik skaisti, cik mīļi :)

Atslēdzies danu

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. marts, 09:40:04 »
 Uz Raini došos aprīļa nogalē. Līdz tam - rindā 3 izrādes- Mūspilsētā viesojas Liepājas teātris, kamēr izvīstījos biļetes jau bija gandrīz izķertas- dabūju tikai uz "Boeingu".  Kādu brīdi negāju uz mūspilsēts teātri,jo likās,ka pēc Krodera aiziešanas tur iestājusies  radošā krīze...pierunāja iet uz "Lattiu"  bet par  "Nāves deju" ir labas atsauksmes.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. marts, 09:57:13 »
nāves deja maijā būs Rīgā ( ja nemaldos, tad Zirgu pastā, bet varbūt jaucu)

Par Aspaziju pēc ģenmēģa mani spiegi bija diezgan neiepriecinošā noskaņojumā. Pēc pirmizrādes gan esot tīri pozitīvas atsauksmes. Sevišķi, ja vēl saīsinās drusku..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. marts, 17:24:50 »
"mani spiegi" Labs!  :yes: :)   Mans čujs reti kad pieviļ, -pat neskatījos "Aspazijas" virzienā. Par Dzeguzi iepriecināji.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. marts, 20:41:56 »
Aspazijas pirmais cēliens man patika, ar mazliet bažām gaidu otro. Pagaidām te ļoti labu noskaņu dod mūzika, gaismas, scenogrāfija.

Stāstīšu vakarā vai drīzāk rīt :)
P.S. Tauta ar vibrozvaniem telefonos un blakussēdēdājs, kas visu laiku dīdās - grozās, žāvājas, telefonā skatās....

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #24 : 2015. gada 21. marts, 11:27:14 »
Fiasko, gaidu atsauksmi, jo pieļauju, ka varētu tomēr aiziet.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #25 : 2015. gada 24. marts, 11:25:49 »
Mango, ja nejaucu datumus, tad tava vēlme piepildās un tava izrāde nekļūs par pirmizrādi:)
 Fjodora Dostojevska  "Idiota" iestudējumam Vladislava Nastavšēva režijā PIRMIZRĀDE notiks

7.aprīlī.

Pārceltās izrādes - no 14.marta pārcelta uz 2.maiju

no 21.marta pārcelta uz 8.maiju -

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2015. gada 24. marts, 17:44:22 »
Fū, nē, man nedēļu vēlāk.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #27 : 2015. gada 30. marts, 11:44:42 »
Biju uz Žurku vakar. Nu, Žurka kā žurka, te apriori jāvērtē citādāk, tātad - speciāli eju uz tingeltangeli un pasākumu publikai.
Mans personīgais viedoklis - mazāk smieklīgi kā iepriekšējos gadus. (ā, un vērtējumā nodalu nost vecās Žurkas, ar Blesi un Cirču, tas ir pilnīgi kas cits)
Priekš manām vēlmēm - nedaudz par maz parodiju un "iztaisīšanos" par pazīstamām personām. Man vien`mēr ļoti paticis, kad uzmāžojas par pazīstamiem dziedātājiem, politiķiem, aktieriem. Un tad dzied populāru dziesmu ar "politiski asiem" vārdiem. `Šoreiz man pietrūka tādu smalku parodiju. Un nedaudz par daudz šķita visādu "tagad sadodamies rokās un ejam uz riņķi".
 Bet tās, kas bija - tās bija labas. :)
Un vēl - šoreiz , atšķirībā no citām žurku reizēm, bija žēl, ka nesēžu tuvāk, jaunos puišus sejā būtu labprāt skatījusies. Mūziķus arī neredzēju, tie bija bedrē nolikti, kreisajā pusē , no balkona nesaredzami.  :) Jo man patīk muzikantus skatīties.

Ja kāds redzēja - vai bija arī kaut kāds sintezators?

Atslēdzies danu

« Atbilde #28 : 2015. gada 30. marts, 12:08:09 »
Biju uz laipājnieku "Boeingu". Neesmu franču komēdiju fane, bet šī izrāde bija patīkams pārsteigums! Viegli, un smieklīgi. Sev atklāju Anitu Kvālu! Kaspars Kārkliņš arī labs :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #29 : 2015. gada 30. marts, 13:56:25 »
Biju uz Žurku vakar. Nu, Žurka kā žurka, te apriori jāvērtē citādāk, tātad - speciāli eju uz tingeltangeli un pasākumu publikai.
Mans personīgais viedoklis - mazāk smieklīgi kā iepriekšējos gadus. (ā, un vērtējumā nodalu nost vecās Žurkas, ar Blesi un Cirču, tas ir pilnīgi kas cits)
Priekš manām vēlmēm - nedaudz par maz parodiju un "iztaisīšanos" par pazīstamām personām. Man vien`mēr ļoti paticis, kad uzmāžojas par pazīstamiem dziedātājiem, politiķiem, aktieriem. Un tad dzied populāru dziesmu ar "politiski asiem" vārdiem. `Šoreiz man pietrūka tādu smalku parodiju. Un nedaudz par daudz šķita visādu "tagad sadodamies rokās un ejam uz riņķi".
 Bet tās, kas bija - tās bija labas. :)
Un vēl - šoreiz , atšķirībā no citām žurku reizēm, bija žēl, ka nesēžu tuvāk, jaunos puišus sejā būtu labprāt skatījusies. Mūziķus arī neredzēju, tie bija bedrē nolikti, kreisajā pusē , no balkona nesaredzami.  :) Jo man patīk muzikantus skatīties.

Ja kāds redzēja - vai bija arī kaut kāds sintezators?
Nu es vakar redzēju. Īstenībā man patika pat labāk nekā pag.gad-vismaz es vairāk smējos. Parodiju gribējās vairāk- tas gan ! Visforšākās man likās tās ainiņas ar Raini, ar Ušakovu arī nebija slikti, smieklīgi likās Lindermans ar tām meičām krievu sarafānos latviešu pulciņam pievienojušies. Es sēdēju partera ložā tuvu skatuvei-labajā pusē, tāpēc par muzikantiem nevaru pateikt neko -nebija pārskatāma tā bedre. Egliens patika, man vispār viņš kā aktieris tīri labi patīk. Mazāk patika zaķa tēls Ančevska izpildījumā, šoreiz Dumpim ne īpaši labi sanāca A.Bērziņu noparodēt, vispār tāds pavārgs izskatās... Cerams, ka viņam ar veselību viss o.k. vnk vecuma pazīme.