Autors Tēma: Pārdaugavas Meža iela  (Lasīts 6526 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Pārdaugavas Meža iela
« Atbilde #45 : 2015. gada 11. aprīlis, 12:16:00 »
Kartē Nometņu ielu atradu un tā savienojas ar Mārupes ielu, bet tādu Meža ielu gan nevaru atrast.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #46 : 2015. gada 11. aprīlis, 12:32:22 »
Muha,
nebūtu Se jāstrādā, teiktu ejam kopā. Paskaties  tepat tēmā Nometņu iela. Vakar kā reizi izstaigāju nometņu ielas sākumu. Meža iela atiet no tā Nometņu ielas sākuma (Nr.1)  kā tāds līkumiņš, kāsis.  Es ieteiktu sākt no Nometņu ielas sākuma (pieķerot klāt Meža ielu) un tad tik taisni līdz Āgenskalna tirgum. Visnotaļ kājām veicama distance.

No centra var atbraukt ar 4.un 5.tramvaju, nākošā pietura aiz Aleksandra Grīna bulvāris, vai tik nesaucas arī Nometņu iela. Ja brauc NO centra,tad Nometņu ielas sākums un Meža iela ir pa labi roki. Āgenskalna tirgus virziens - pa kreisi .

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #47 : 2015. gada 11. aprīlis, 12:47:51 »
Liels Tev paldies!!! Man kā reiz 5.tramvajs visizdevīgākais, - netālu no mājām! Tā arī darīšu! :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #48 : 2015. gada 11. aprīlis, 18:33:39 »
Cik tai Meža ielā saradies visādu pasēdētavu! Kad savulaik gāju uz "Lauvas zobu", likās pilnīga nekuriene. Bet šodien draugi rezervēja vietu pie Minkām :) Itin jauki un gana garšīgi bija.

Ar auto novietošanu, ja vietējā pareizticīgo baznīcā dievkalpojums(-i), gan pačābīgi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #49 : 2015. gada 11. aprīlis, 18:53:27 »
Nu meitenes, kārdinātājas .... Jūsu dēļ nespēju paiet garām mīdijām šodien .. Man šķiet, ka smadzenēs jau bija iezombējies - GRIBU!

Bija pat datums iedomāts, kad uz Meža ielu aizlaist, bet redz, šodien viss brīnišķīgi atrisinājās.

Meža iela paliek - kaut kad, kad būs pa ceļam ;)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #50 : 2015. gada 11. aprīlis, 19:38:47 »
Tā laimīgi iegādījās, ka jau šodien tur pabiju! (gan Meža, gan Nometņu ielās). Meža iela maziņa, es teiktu, ka ievērojama ar 3 foršām kafejnīcām pēc kārtas, - arī Minku kafē, un dzīvie minči tur tiešām tusē! Tobrīd, kad iegāju, redzēju divus. Blakus arī vintage stilā -tiešām Miera ielas tipa, forši un mājīgi ! Ielas galā veca un mazītiņa pareizticīgo baznīca un tajā laikā tieši notika Lieldienu dievkalpojums.
Noimetņu iela skaistākā sākumā -kā Pūka minēja. Nu to 5.namu rūpīgi izpētīju, man gan radās aizdoma, ka tie puisēni vrb nemaz nav čurājošie :rofl: , bet vnk rokas priekšā tur, bet tas jau nav galvenais. Laiks bija izcils priekš tādas ekskursijas-saule atspīdēja jumtos un tornīšos - vnk super !
Redzēju VISUS Pūkas un hm@ pieminetos objektus, jo tie visi ir pavisam tuvu viens otram.
Tālāk pa Nometņu ielu ejot (uz tirgus pusi) vēl 1 liela kafejnīca -Nometne, bet iekšā nebiju, tāpēc nezinu, cik mājīga. Un ekskursijas pēc iegāju 2 mazos humpalu veikaliņos pretējā pusē, kaut parasti  tādus neapmeklēju. Amizanti  ;) -vienā baigais kičs ar spīdīgām kleitām un rotām, bet otrajā saimnieko laipna čigāniete, kas runā perfektā latviešu valodā.  :)
Ekskursija izdevās, ir doma kkad ielikt reportāžu no manas dzimtās Rīgas ielas.  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #51 : 2015. gada 12. aprīlis, 19:59:28 »
Muha - tas, kas blakus Minku kafejnīcai ir ne tikai Mieriņa stilā, bet tas ir Mieriņa brālis - to pašu īpašnieču kafejnīca. Starp citu tur ir tā sauktais pankūku rītišķis svētdienās! Un Miera ielas Mieriņā - sestdienās.

Jauki, ka izstaigāji un iepazini jaunu rajonu. Un šo pastaigu var savienot vai nu ar nonākšanu Āgenskalnā vai arī - ar Kalnciema tirdziņa apmeklējumu.

Es toreiz par visām varēm gribēu arī tajā pareizticīgo baznīcā ieiet - jo ārzemēs taču var brīvi iet iekšā baznīcās ( ievērojot klusumu un pārējās normas), bet mani pierunāja neiet -tā jau ir - ārzemijā nez kāpēc tas ir pieņemami, bet Rīgas baznīcās es tikai kādās pāris esmu no iekšpuses apskatījusies...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #52 : 2015. gada 12. aprīlis, 22:20:24 »
Tad, kad es biju, tajā baznīcā nebija vairs iespējams tikt iekšā -tik daudz cilvēku (pareizticīgo) bija sanākuši ar olu groziņiem rokā, ka pat viņi daudzi stāvēja aiz durvīm (tiesa, vaļējām).
Es Viļņā bieži esot, jau esmu pieradusi ielūkoties baznīcās, tā ka pārāk nekautrējos, bet sanāk pat tā, ka Rīgā tajās retāk ieeju.