Autors Tēma: Ziemeljblaazma Latvijaa  (Lasīts 2443 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Ziemeljblaazma Latvijaa
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. marts, 10:07:24 »
Manā bērnībā "bezdrāts telefons" apziņoja visus par kaut cik ievērības cienīgu notikumu. :D  Tiesa, biežāk par to, ka aizkaimiņu Mašai bērns meitās. :D

Droši vien es arī kostu elkoņos, ja nebūtu redzējusi, bet tikai bildes no interneta apsiekalojusi. Pielikumā bilde no pirmā linka.

Un apmēram tas, kā tas izskatījās realitātē.

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. marts, 10:24:38 »
es jau domāju , ka vidzemnieki savākuši sev visas krāsas , mums atstājot tikai zaļo un nedaudz rōzā ! bet otrā bilde ir tāda , ko vakar lūkoju savām četrām acēm ! :smile:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. marts, 11:23:27 »
Tātad realitātē nav tās koši zaļās krāsas? Šmaucēji!!!!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. marts, 11:28:51 »
Ei, Trix, kur tu dabūji otro bildi, neuzlaboto?
Bet milzīgs paldies jebkurā gadījumā - tagad es zināšu, ka nav ko raudāt spilvenā, kad nākamreiz visa Latvija runās par redzētajām blāzmām.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2015. gada 18. marts, 11:32:10 »
Bet milzīgs paldies jebkurā gadījumā - tagad es zināšu, ka nav ko raudāt spilvenā, kad nākamreiz visa Latvija runās par redzētajām blāzmām.

Vo, vo, vārds vietā. Būtu vakar to zinājusi, ka viena liela mānīšanās tas viss. Phē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2015. gada 18. marts, 11:36:05 »
Tip, botoksa ziemeljblaazma  :rat:

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2015. gada 18. marts, 12:27:57 »
Tip, botoksa ziemeljblaazma  :rat:

Silikona! :D :D :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 18. marts, 12:36:23 »
Jo tālāk uz ziemeļiem, jo košākas krāsas un ilgāk tas pasākums tur mainās. Slēpojot pa Zviedrijas ziemeļpusi ziemeļblāzmu var redzēt samērā bieži. Pie mums tie, kuri ap pusnakti pa laukiem vazājas arī šo krāsu spēli potenciāli var vērot. Tikai tad šiem vērotājiem alkoholiskās apreibināšanās stadija liedz to krāsainumu identificēt ar ziemeļblāzmu...:)
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2015. gada 18. marts, 12:50:04 »

Paņēmu uzlaboto un downgreidoju tādu, kādas atceros vakardienas debesis.
Antifotošops. :D
Tā kā es vakar no gultas izlīdu, (kad vīrs noaurojās, ka esot), fufaiku uzvilku un ar pliku dē stāvēju un skatījos, tad iet pēc fotoaparāta, statīva un ar to pašu pliko dē mīnus grādos fotografēt galīgi negribējās.

Var jau būt, ka vēlāk naktī bija kaut kas košāks, bet tad es sen jau sapņu video piedalījos.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. marts, 12:58:45 »
Nu es kaut kā negribu ticēt, ka visi, pilnīgi visi savas bildes fotošopoja.

Anete Goba

• Viesi

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. marts, 13:51:11 »
Ne obligāti fotošops visos veidos.

a) EXIF datus es tām bildēm nemeklēšu, bet daudziem fočukiem defoltā stāv auto kontrasts, krāsu uztjūnēšana, bildes uzasināšana utt., jo tas, kas nāk no plika fočuka ir diezgan pelēks un realitātei atbilstošs, kamēr bildei smadzenes prasa but košai. (Tas pats, kas E621 pārtikai.)

b) Pieņemu, ka viskrutāko krutumu es neredzēju, jo dirnēt pusi nakts uz jumta kores, lai gaidītu būs vai nebūs ziemeļblāzma, vecums neatļauj.