Autors Tēma: Spītība, stulbums vai kas?  (Lasīts 14848 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Spītība, stulbums vai kas?
« Atbilde #15 : 2015. gada 19. marts, 22:20:13 »
ihihi... Imho.... es arī mērces ar diegu atkabinu... briesmekle, ne... bet ko lai dara, ja vajag fiksi? pāķos?
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. marts, 22:21:01 »
Par "drošības līdzekļu" noderību visur un vienmēr vispār var diskutēt. IMHO svētīgāk ir iemācīties pareizi nokrist, nekā nopirkt spilventiņus - visās situācijās tev ceļu un elkoņu sargi nebūs uzvilkti. Un tas ir tas, ar ko, manuprāt, krutie rietumi un Amerika brauc otrā grāvī - cilvēciņi kļūst aizvien tizlāki un aizvien nespējīgki izdzīvot ārpus istabas.

Otrkārt. Tajā pašā Rīgā es diezgan bieži redzu pa ielām skrienošus tipus treniņtērpā (un tie nav urlas, kas deso pēc pohu zālēm). Tad "stādīsim jautājumu" uz citas ribas - kāpēc Tev draudzene tik tizla gadījusies. Vai drīzāk - kāpēc redzi to, ko gribi redzēt un ignorē to, kas nepasvītro Tavu viedokli?

Treškārt. Apdrošināšana tāpat kā kredīts ir bagāto izprieca. Ja es pa n-desmit gadiem maksāju, maksāju un maksāju to apdrošināšanu, kas man skaitās, bet nav vajadzīga (piemēram, OCTA), es jau sen esmu iztērējusi daudz vairāk nekā vienreiz var ievajadzēties. Bet var arī neievajadzēties. Tas pats ar māju apdrošināšanu. Protams, dažiem ievajagas. Bet pārējie par to samaksā un vēl uztur bariņu liekēžu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. marts, 22:22:49 »
es neskraidu "savam priekam" , bet strādāju dārzā un krauju malku un tīru mežu. Un?

Brīnums vispār kā mēs bērnībā izdzīvojām kokos kāpdami un pa karjeriem ložņādami, neko par ķiverēm un kājsargiem nezinot...

Atslēdzies imho

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. marts, 22:22:49 »
ihihi... Imho.... es arī mērces ar diegu atkabinu... briesmekle, ne... bet ko lai dara, ja vajag fiksi? pāķos?

vajag fiksi? sekundes laikaa ar "tick twister", pluss taads, ka 100% ar garantiju

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. marts, 22:25:40 »
Nu jā Rīga, bet viss jau neriņko ap un par Rīgu. Es neesmu Rīgā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2015. gada 19. marts, 22:26:55 »

vajag fiksi? sekundes laikaa ar "tick twister", pluss taads, ka 100% ar garantiju

Kas tas taads?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2015. gada 19. marts, 22:28:42 »
Imho - ar diegu, kas vienmēr ir pa rokai, arī sekundes 15 un arī vienmēr ar garantiju. Tos tvisterus mamma iepirka - kur ir, ta hrens viņu zina. Nekad nav tad, kad ievajagās. Un ja staigā ar to "pupu" divas dienas, jo ir vietā, ko pats neredz, tad tāds tvisters bijis nebijis - tāpat netiec klāt izvilkt.
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 19. marts, 22:30:35 »
- Somas uz ritenjiem esmu redzeejusi tikai lidostaa, te uz veikalu brauc ar mashiinu, nu jaa, ar kaadu kuljkjeni jau ar kaads pastaigaa, es arii. Varbuut neesmu ieveerojusi, bet nezinu, kas ir somas uz ritenjiem, tie lidostas chemodaani, vai?

- Nevienu beernu neredzu ar aizsargiem, vismaz manaa apkaartnee. Katru vasaru redzu dazhus ar apsaiteetaam rokaam vai kaajaam, laikam lauzti kauli.

- Manam beernam vieniigajam ir kjivere, vismaz muusu apkaartnee, viens noskatiijies no maneejaa, arii prasiija nopirkt, paaris reizes uzvilka, tagad nav redzeets valkaajam.

- Ar skrejriteni te neesmu ieveerojusi piesugushu cilveeku braucam, Riigaa gan.

-Toties daudzi iet aatraas pastaigaas vai leenaa skreejienaa, bet Latvijaa jau arii skrien, mees veel studiju gados ar draudzeni pa Imantas mezhinju skreejaam, vinja veel tagad to dara, bet tagad jau laikam tur biistami.

- Visu muuzhu uz darbu esmu gaajusi arii slima, praktiski darbu nekaveeju. Agraak tas bija naudas jautaajums, tagad ieradums, un kaut kaa visi darbi taadi, ka nevar neiet, nu kaa neiesi uz darbu, tur uzreiz probleemas, visi iignjojas. Tiesa, nav jau mirstamaa kaite, bet nu saauksteeshanaas deelj jau nu nekaveeshu.
Laikam cilveeki ir dazhaadi - gan Latvijaa, gan citur.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2015. gada 19. marts, 22:31:18 »
fui. izbeidziet par ērcēm. man vēl riebums no aizpagājušā gada, kad dabūju...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #24 : 2015. gada 19. marts, 22:32:20 »
..tieši no savas māsas nostāstiem, es zinu arī daudz KURIOZU, kā ārzemnieki rūpējas par savu veselību. Piem. 28 g jauns vīrietis, spēcīgs kā rutks, tobrīd manas māsas romantisks pielūdzējs, ierodas pie viņas pirmoreiz mājās uz vakariņām, bet tieši 9 vakarā jautā manai māsai, vai viņai mājās ir piens un medus. Viņa atbild, ka nē, uz ko viņš sašutis pārjautā: "kā, tev nav piens un medus?? Es katru vakaru 9os dzeru pienu un medu, bet ja tev nav, tad man steidzami jāiet mājās!" Uz ko pat viņa, jau "apgreidojusies" tur pie viņu paradumiem atbildēja: "tu tagad ej mājās un šeit gan nekad vairs lūdzu nerādies". ;d

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2015. gada 19. marts, 22:33:11 »
Laukos, protams, skraidītāju nav. Cilvēki skalda malku un šķūrē sniegu - jēgpilni strādā, nevis bezjēdzigi bizo. Zin, es stundu dienā nepakāsīšu, lieki skraidot, ja tajā laikā es varu paveikt kaut ko noderīgu. Un pēc noraktiem kartupeļiem vēl kaut kur skriet?

Atšķirība joprojām ir finansējumā. Tie, kam savs kartupelis ir izdzīvošanas jautājums, tie dīki neriņķos ap trim priedēm.

[A kur neRīgā ir sporta zāles?]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies imho

« Atbilde #26 : 2015. gada 19. marts, 22:37:22 »

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #27 : 2015. gada 19. marts, 22:37:59 »
A vot manā Rīgā :smile:  skrien bariem- dzīvoju Čiekurkalna- Mežaparka apkaimē, katru mīļu dienu visu sezonu vico gar logiem i jauni i veci, i tantas nūjo. Savukārt es zinu pāris ārzemniekus, kas čipšus rij, alu sūc un dīvānā sēdot, spriedelē- kad aiziešot pensijā, tad gan -riteni pirkšot vai daudz staigāšot.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #28 : 2015. gada 19. marts, 22:39:43 »
[A kur neRīgā ir sporta zāles?]
Es ceru, ka šis jautājums nav nopietns?

Turklāt jebkuršs fizioterapeits pateiks, ka kaut vai jēgpilna līkņāšana pa dārzu ne vienmēr risina veselības problēmas.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #29 : 2015. gada 19. marts, 22:41:30 »
Jā, jā, tikai nekā nedarītāji bizo :) Tā nu tas ir sanācis, ka daudzi strādā 8h un vairāk stundas sēdus pozā - kaut kad jau jāizkustas ir, un tad sanāk "bezjēdzīgi bizot". Laiki mainījušies un paradumi, tai skaitā darba dienas, arī.

Bet piekrītu tiem, kas saka - nevajag vispārināt! Nu nevajag.

Ir vienkārši lietas, kas tikai paaudžu laikā nomainās - tās pašas iepirkumu somas uz ritentiņiem. Labi atceros tos laikus, kad nevienam pieaugušajam nebija ikdienas mugursomas - mugursomas tikai tūrisma pārgājienos. Tagad - teju katram ir kāda mugurene.