Autors Tēma: Spītība, stulbums vai kas?  (Lasīts 14826 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Spītība, stulbums vai kas?
« Atbilde #120 : 2015. gada 24. marts, 11:16:30 »
paldies, imho, pārsvarā monstrozāki par skeiteru, bet skaidrs, ko googlēt :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #121 : 2015. gada 24. marts, 13:03:15 »
Camma, tad tev jaasit mani. Es gan sen neesmu slima bijusi.. Peedeejos gados kaut kaa nekjer mani nekas.

Par tiem uzpurnjiem. Neatceros, kaa sauca to krievu seriaalu par skolu, tur bija taada Ljisicina - teicamniece. Skolaa plosaas gripa, un shii arii uzliek uzpurni, jo naakoshajaa dienaa svariigs kontroldarbs, nedriikst saslimst. Toties klases dvojachnjiks lien pie visiem, kas shkjauda un klepo, izskrien laukaa ar pliku galvu, izvaartaas sniegaa. Otraa dienaa Ljisicina nav skolaa, gripa. Toties dvojachnjiks nelaimiigs raksta kontoldarbu, pats velns vinju nav kjeeris.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #122 : 2015. gada 24. marts, 13:13:38 »
Pirmkārt - inkubācijas periods. Vienai otrai infekcijai līdz pat 4 nedēļām... Otrkārt - papīra uzpurnīšus lieto īslaicīgi, lai neiespļautu kaut ko citiem. Lai sevi nopietni pasargātu - tur ir speciālie biodrošie skafandri un tamlīdzīgas pariktes. Treškārt - imūnsistēma arī mācās un laiku pa laikam ir jādabū kādu nejaucību, lai zina no līdzīgiem atgaiņāties. Ceturtkārt - kā jau teicu, viena lieka graša dēļ pakļauj visus apkārtējos infekcijai.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #123 : 2015. gada 24. marts, 23:53:20 »
Jā, jā,  skafandru mugurā, ķiveri galvā, uzpurnīšus uz purna, vai vēl labāk - gāzmasku  :sarcasm:
Mož labāk no mājas vispār ārā neiet - ja neviens neuzšķaudīs, tad vismaz vējš uzpūtīs? :rat:
Vajag uzturēt savu veselību, lai visādi štrunti klāt neķeras, nevis būvēt sev apkārt sterilu siltumnīcu, no kuras iznācis, būsi gar zemi un pagalam ar garantiju, kā mimoza ziemas salā.