Autors Tēma: kas brokastīs?  (Lasīts 6820 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies danu

Re: kas brokastīs?
« Atbilde #15 : 2015. gada 23. marts, 09:03:28 »
Diddly- par tām maizītēm- kurās bāzēs jamās var iegādāt?  :blushing:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #16 : 2015. gada 23. marts, 23:23:17 »
promo

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. marts, 21:29:05 »
Man brokastīs 1 un tas pats - lašmaize ar avokado.  Kukurūzas galete vai graudu maize + Filadelfijas siers ar ķiplokiem + lasis + avokado un pipari. Neko citu negribas, un  nagi beidzot ir sākuši veselīgi augt.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. marts, 21:30:53 »
Graudu rupjmaizīte (maza, tāpēc deminutīvs) ar daudz avokado vai brī :) Maizi/miltus vispār ļoti jāierobežo, bet nu ļoooti garšo ;)
Liela krūze kafijas :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2015. gada 25. marts, 00:04:21 »
Esmu "periodu" cilveeks.

Ir mushlju, aplietu auzu paarslu, graudmaizes+avokado+siera, baltmaizes+proshuto, graudmaizes+pasteetes, pofigkaadas maizes+siera periodi. Ir periodi, kad uzkozhu tikai kaadu saldumu (vafeles, cepumi, bulcinjas, konchas) ar kafiju vai teeju.

Shobriid esmu iespruudusi graudu maizes un itaalju mortadellas vai Milano salami periodaa

Atslēdzies Danija

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. marts, 20:27:42 »
Darbdienās brokastis kā mūkam vientuļniekam-4 ēdamkarotes auzu kliju, aplietas ar vārošu ūdeni.Kafija bez cukura.Brīvdienās brokastis kopā ar pusdienām.Nekādas atrakācijas, viss pa vienkāršo.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. marts, 20:43:03 »
Ja piespiež apēst, ēdu, ko dod. Omleti vai zemnieku brokastis, vai kaut vai auzu pārslu biezputru ar sviestu. Ja izdodas izšmaukt, tad bez brokastīm.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2015. gada 29. marts, 16:06:35 »
Neēdu. Nevaru neko ieēst, tāds kā riebums, iedomājoties vien.
Varbūt ap 11 kādu siera gabalu apēdu.
Bet manas brokastis sakrīt ar pusdienām.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. marts, 16:12:35 »
Periodu cilvēks :D  Es arī no tās sugas ...

Man ir brīdis, kad ēdu auzu pārslu putru, tad noriebjas un ēdu ko citu - olas, maizes u.t.t.

Sākumā piespiedu sevi ēst brokastis, bet tagad ēdu.

Ir brīži, kad brokastīs ēdu kartupeļu pankūciņas :) Mīļotā cilvēka gatavotas, garšo īpaši labi ;)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #24 : 2015. gada 29. marts, 20:39:16 »
Man arī periodi. Bet tikai 2. Putru periods un sviestmaižu periods. Aa, vēl ir bijis biezpiena un olu periods, bet sen. Putras - auzu un miežu uz ūdens. Vienā brīdī klikšķis unpienā vārītas vairs nevaru ieēst.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2015. gada 01. septembris, 11:17:16 »
Dievīga Smiltenes mocarella. Iesaku, iesaku, iesaku. Patīk struktūra un ir garša. Ar savu tomātu, dievu ēdiens.
http://www.smiltenespiens.lv/wp-content/uploads/2015/06/IMG_1240-1-610x407.jpg

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2015. gada 01. septembris, 11:27:25 »
šorīt - lašmaizes un aizvakar ceptā siera kūka ar svaigām avenēm :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #27 : 2015. gada 01. septembris, 14:58:56 »
vakar,aizvakar-paškūpinātu makreļu (ar siera-majonēzes"deķīti"kā Ragaciema zius) maizītes,sātīgas
šodien lašmaizītes.

Atslēdzies taj

« Atbilde #28 : 2015. gada 01. septembris, 18:55:00 »
Droši vien arī mēdz būt periodi.
Vasaras sākumā kaut kā prasījās un katru rītu bija tēja ar augļu salātiem - sagriezti gabaliņos dažādu nokrāsu augļi.
Tagad periods, kad brokastīs tiek uzlikts vārīties ūdens un pie viena uzliets kafijai un griķu pārslām. Atzīšos, man tā īsti negaršo auzu pārslas, nezinu kāpēc, izmēģinājos visādi, ar rozīnēm, ar sviestu, sanāk tādā piespiedu kārtā. Griķu pārslas gan liekas gardas, tādas irdenas, gatavas pāris minūtēs, un ar sviestu ir uzreiz sāta sajūta ilgākam laikam.

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #29 : 2015. gada 02. septembris, 17:36:37 »
Mans kuņģis mostas stundas 3 pēc manis, līdz ar to iepērku vietējā veikalā kaut-ko. (Veicis 3 soļi no darba vietas)