Autors Tēma: Kaķkopji- help!!!  (Lasīts 4662 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies danu

Kaķkopji- help!!!
« : 2015. gada 24. marts, 10:33:36 »
Viedie kaķkopji- vajadzīgs jūsu padoms, jo man ir iestājies totāls izmisums!! :faint:
Ir kaķis- 8 mēnešus vecs, pirms mēneša kastrēts. Mīlīgs, spēlīgs,sabiedrisks- mīlēts un lutināts bez jēgas. Kaste allaž tīra un barības trauks pilns. BET!!!! Ikpalaikam iečurā nevietā- dīvāna spilvenā(izmetu),  somā, utt. , šorīt aiz dusmām gandrīz apraudājos- acīs skatoties (man) sačurāja halātu (manu)! :faint: Šis ir mūsu trešais kaķis- arī iepriekšējos mīlējām  un pēc viņu aiziešanas ilgi apraudājām. Beidzot saņēmos vēl kādam kašakam, bet kaut ko tādu nevarēju pat iedomāties!
Jautājums retorisks - ko darīt??

Pieslēdzies Spārka

Re: Kaķkopji- help!!!
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. marts, 10:36:15 »
Jau kopš  bērnības viņš tā dara?

Atslēdzies danu

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. marts, 10:41:45 »
Jā! :( tas nenotiek bieži vai regulāri, bet notiek! :(

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. marts, 10:52:51 »
Mūsējais to darījis visai reti, bet vienmēr - paužot neapmierinātību ar kaut ko.

Atslēdzies tuure

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. marts, 11:05:06 »
Man tas pats ar runci, 11 mēneši, un pa laikam taisa šitādus nesmukumus, kaste tīra, barība pietiekami, pēdējo reizi tieši, kā danu raksta, skatās man acīs un piečurā bērna gultiņu,tai gultiņā viņš jau 4x !!!!!!! piečurā, reizēm piekakā tieši pretī manām durvīm.
Ar kaķeni nekad nekas tamlīdzīgs 3 gadu garumā nav bijis, bet nu šitais, grrrrrrrr :cry:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. marts, 11:05:23 »
Uz grīdas atstātas drēbes - mīļākā čurātava!
Var jau būt, ka kaste, kaut arī tīra, tomēr nav īsti laba - moš smiltiņu zorte ne tā - ož (ar dezodorantu), graudi par rupju...
Visus sakost!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. marts, 11:15:10 »
Nu, parasti viņi tomēr šitā pauž attieksmi. Greizsirdīgs uz kaut ko/kādu? Kaut kas nomāc?

Atslēdzies Elza

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. marts, 11:19:41 »
Es pieļautu veselības problēmas. Ar ko kaķis tiek barots?

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. marts, 11:34:40 »
Veselības problēmu gadījumā (ja čurā ārpus kastes, jo ir grūti un sāpīgi), tas tomēr izskatās citādi - manējais tupās pa stūriem un puķu kastēs un izskatījās nepārprotami nelaimīgs, kā arī, sēžot kastītē, ilgi nevarēja pačurāt.

Atslēdzies danu

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. marts, 11:42:00 »
Jesus!!! :rat: Tik daudziem šitāda problēma!!! Es jau domāju,ka tikai man tāds draņķis gadījies!!
Barots tiek labi- ar profesionālo barību (sevišķi izvēlīgiem kaķiem)), un vēl kungs atzīst jaunlopa malto gaļu! Mīļots tiek bezjēgā, uzmanību pievēršam, vedeklas somu gan piečurāja aiz greizsirdības! Dienās ,kad viņa ar mazbērnu ciemojās, protams,visa uzmanība tika pievērsta mazajam.
Tiešam, nav kādas zāles??? ja ir tikai viena metode no sērijas : "audzināt vajag!!" - tad kā???!

Atslēdzies alex

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. marts, 11:52:35 »
Ja suns sakož vai neklausa saimnieku, tad āda pār kārti. Pret kaķiem cilvēki ir iecietīgāki un meklē vainu sevī.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. marts, 12:39:58 »
kaķi audzināt?? :confused: :faint: skan jocīgi :)
ko ieteikt nezinu...
pašai ir rižiks,kurš mēdz visaadi darīties... piemēram, kastrēts jau no 7.mēn vecuma. bet, viņam ir milzīgs teritorijas sarga instinkts. viņš zin,ka ir saimnieks savaa maaja un neko šamam nepadarīsi... nāk pavasaris, pamana pa logu runčus, kā likts ārdrvis buus iezīmētas :)
ja no kkurienes atbraucam un jociigi ožam, kašaks apstaigā un pasaka ,ka tā nav viņa smaka...attieciigi..padara par savu :)
mums ir divas ārdurvis un tātad divas uzmanamās zonas..viņam un man :) tur kur cietais gals mazak kreņķu nomazgaju un viss, tur kur tepiķis , sūdīgak :fryingpan: , saliku aviizes,lai vismaz varu dzirdēt kad velkas un uzbrēkt(zin ,ka nevar)pamaniit arī vieglāk kad svaigs iezīmējums..
vēl viņam nepatiik netīra kaste(jau rakstiju ,ka tiru 2x dienā) ja kastee nav kkas pa viņa prātam ,laiž kastei blakus...
jāizpēta kaķa raksturs,jāsaprot meisidžs,ko sūta...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. marts, 13:01:35 »
Principā jau kodīgs un neklausīgs suns IR cilvēka vaina tik vai tā. Ar suņa audzināšanu nebūt nav vieglāk kā ar kaķi. Un neskatoties uz visu citu, vēl jāņem vērā, ka arī dzīvniekiem mēdz būt RAKSTURS. Viens būs inteliģents no dzimšanas, otrs - nelabojams bastards un maita. Tā tas ir. Tikai lielākoties zvēriem nav cilvēkam raksturīgo netikumu - alkoholisms, azartspēles... Bet ģimeni terorizēt var arī kaķis vai suns.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 24. marts, 13:02:45 »
Mans līdz gadam ar pa laikam "norāvās" un ievreģīja kaut kur iemiežot. Bija kastrēts un labi uzturēts. Domāju - vairāk aiz sliknuma vilkties līdz kastei. Pēc tam kaut kā kļuva kārtīgs.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. marts, 13:06:25 »
Es atkal domāju, ka tas varētu būt tāpat kā kucēniem un bērniem - jāmēģina, cik tālu var "dir@ties", kamēr dabū pa mizu un noskaidro, kurš "pasūta avīzes"...
Visus sakost!